Keresés

Szexkamera Szofival

Szóval az van, hogy a legutóbbi jelentkezésem óta megszállt ihlet és a kisördög. :) Gondoltam megosztom veletek a történéseket, és ekkor futottam bele a szex-sztori versenybe. Így hát úgy döntöttem finomítgatok még egy kicsit rajta és nevezek vele. Remélem elnyeri a tetszéseteket. 

Az, hogy viszontláttam az előző beküldésem az oldalon, nagyon felizgatott. Hogy mindezt leírtam és emberek százai olvashatják a legtitkosabb vágyaimat, egy kicsit olyan mintha több száz embernek tettem volna szét a lábam. És ettől rögtön zsizsegni kezdett a puncim.

Az elkövetkezendő napokban többször visszatért ez az érzés. Azt vettem észre magamon, hogy többet agyaltok rajta hogyan tudnám ezt fokozni. Ekkor ugrott be amikor az exemmel webkamera előtt csináltuk. Már a gondolatától is elázott a bugyim. Fokozatosan érett bennem a gondolat, hogy ki kellene próbálnom ezt újra. Tudtam, hogy a párom ezt semmilyen formában sem tolerálná, de nem is állt szándékomban bevonni őt.

Így történt, hogy az egy nap mikor hazaértem a munkából, elhatároztam hogy utána járok ennek webkamerás dolognak. A párom aznap éppen délutános volt, szóval nyugodtan keresgélhettem. Találtam jópár ilyen oldalt, de nem tudtam eldönteni melyiket tudnám használni. Sosem voltam egy számítógépes guru, így hamar rá kellet jönnöm, hogy segítség nélkül nem fog ez összejönni. De senki más nem jöhetett szóba csak az exem. (Upsz...)

Szóval, mint egy mellékesen ráírtam. Persze nem rontottam ajtóstól a házba... egy "Szia! Mizu?" -val nyitottam. Nem sokat kellett várni a válaszra sem. Beszélgettünk néhány mondatot általános témákról néhány mondatot. Kivel mi újság, mi történt azóta hogy találkoztunk,  stb... (persze a legutóbbi sztorit nem mertem neki megemlíteni). Aztán ártatlanul rákérdeztem, hogy melyik is volt az az oldal, ahol mi anno kameráztunk. Szinte láttam magam előtt hogy kerekedik ki a szeme! :D

Mondanom sem kell, hogy innentől gyökeresen megváltozott a csevegés hangulata. Egyre sikamlósabb területekre tévedtünk. Miközben tettem-vettem otthon, izgatottan vártam a teló következő csippanását. Úgy váltunk el, hogy szétnéz, melyik oldal lenne a legegyszerűbb. De addigra nekem teljesen átázott a bugyim. Aznap már másodszor.

Amikor zuhanyozni mentem, már tiszta nedves voltam. Így hát leguggoltam a kabinban, a puncimra irányítottam a zuhanyrózsát és csukott szemmel vártam, hogy a meleg vízsugár a csúcsra juttasson.

Elélveztem ugyan, de a kisördög továbbra is dolgozott. És akkor olyat tettem amit már nagyon-nagyon régóta nem! Egy hirtelen ötlettől vezérelve belebújtam egy szexi fehérneműbe és előkerestem a nyitott bugyimat. Úgy gondoltam kattintok pár szelfit, szigorúan csak úgy a magam szórakoztatásra. (nyugtattam magam) Persze a lelkem mélyén tudtam, hogy a következő pillanatban tovább is küldöm Pistinek. Így is lett! Először csak két szolidan szexi fotót dobtam át, és izgatottan vártam a hatást. Közben pózolgattam, kattingattam. A kezem újra megtalálta az utat a puncimhoz. Mire Pisti válaszolt, már javában simogattam magam. És mivel olyan szépeket írt, megleptem néhány puncis-masztis képel is. (Gondoltam jó gyakorlás lesz a webkamerához) Míg az egyik kezemmel az üzeneteket pötyögtem, a másik folyamatosan a puncimmal foglalkozott. Szinte pillanatok alatt jutottam el ismét a csúcsra. Lehet hogy folytattuk is volna a "nosztalgiázást", de be kellet fejeznünk, hisz a párom hamarosan hazaér.

Ezeket a képeket Pistinek lőttem és nem is állt szándékomban nálatok megosztani, de ha már verseny, akkor tegyük oda magunkat. ;) (A minőségért bocsi)

Néhány nap múlva rám írt Pisti, hogy találat egy weboldalt ahol nem túl bonyolult kamerázni. Csak egy szimpla regisztrációra van szükség és lehet is indítani a műsort. Az oldal nem a profi sexchat-es lányok gyűjtőhelye, inkább amatőrök járnak ide. De én nem is pénzt akartam csinálni, hanem csak kipróbálni milyen, csak újra átélni azt az érzést. Megmutatni magam, masztizni több tucat idegen ember előtt, élvezni a figyelmet... ribancnak lenni...

Nem akarok webcam modell lenni! Nem akarok ezzel pénzt keresni, (se sokat, se keveset), és még csak rendszert sem akarok belőle csinálni. Egész egyszerűen csak kíváncsi voltam. Kíváncsi voltam hogy meg merem e még csinálni, és szerettem volna újra átélni azt az izgalmat amit akkor "megboldogult lánykoromban".

Alig vártam, hogy hazaérjek és ránézzek. Megcsináltam a regisztrációt, és nézelődtem kicsit az oldalon. A legtöbb szoba csak beszélgetős, de szép számmal akadtak olyanok is ahol közben forogott a kamera is. Éreztem, ahogy egyre elhatalmasodik rajtam az izgalom. Nem voltam egyedül, így kamerázásról szó nem lehetett, de azért kipróbáltam hogy be tudom e bekapcsolni. Aztán szétnéztem az élő szobák között is. Megnéztem a lányokat, megállapítottam hogy teljesen normális a felhozatal. Vannak köztök nagyon csinosak, szépek de vannak köztök teljesen átlagos csajok is. Mint ahogy fiatalok és középkorúak is. És peresze lecsekkoltam a srácokat is. Találtam is köztük jó pár kedvemre való farkat.

Aztán eljött a nap is. A párom éjszakára volt beosztva. Ilyenkor kilenc körül elmegy dolgozni, és nem is jön haza csak reggel. Alig bírtam kivárni hogy elmenjen. Amint elment bevettettem magam a fürdőbe. Leepiláltam a lábam és csupaszra borotváltam a puncim. Előszedtem a szexjátékaimat is. Az Isten se tudja mikor voltak utoljára használva. A párom nem szereti őket, ha meg úgy van általában elintézem magam kézzel. Van egy kis csiklóizgató vibrátorom, meg egy méretes élethű dildóm. Ezeket bekészítettem.

Felvettem egy szexi hálóinget, és bevackoltam az ágyba. Mivel webkamerám nincs, a laptopot próbáltam úgy elhelyezni, hogy jó legyen. Már az első pillanatban látszott hogy nem a legkényelmesebb megoldás, de sebaj. Megnyitottam az oldalt és bekapcsoltam a kamerát.

Igyekeztem úgy helyezkedni, mint az okos lány a mesében. Mutassak is valami, meg ne is... de aki belép a szobába annak egyértelmű legyen, hogy nem csak beszélgetni vagyok ott. A dildót oda készítettem magam mellé egyértelmű utalásként, hogy mi is lesz a következő lépés...

Aztán elindultam kalandozni a szobák között, közben meg dobtam egy üzit Pistinek is. Hátha rám kukkantana ő is. ;) Beléptem egy szobába, hogy egy pár adott műsort. A srácnak hatalmas és szép formájú farka volt. Csak kerekedett szemem, mikor tövig tolta a barátnője puncijába! Rögtön megkívántam! A kezem szinte önkéntelenül indult felfedező útra testemen. Először csak cicimet kezdtem simogatni, majd benyúltam a hálóing alá és a puncimat is kényeztettem Közben pedig azt a gyönyörű faszt néztem, ahogy cuppogva jár a kiscsaj puncijában. (továbbra sem értettem hogyan fér be :) ) Teljesen belefeledkeztem. Szinte az is kiment a fejemből hogy közben megy az én kamerám is. Pisti üzenete zökkentett vissza. 

- Uhhh, nem vagy semmi bébi! ;)

Ekkor kattintottam vissza szobámra, és akkor megláttam magam a monitoron. A csöcsöm kivan a hálóingemből, ami teljesen felcsúszott a derekamra. A kezem pedig a frissen borotvált és tocsogós puncimmal játszik. Már szó sincs a "mutassak is meg ne is" dologról. Minden is látszik. A szobában pedig legalább 20-an gyűltek már össze, és szép számban írtak a chat-be is. Éreztem, hogy lassítanom kell egy kicsit, úgyhogy a puncim simogatását felfüggesztettem, és kicsit beszélgettem a srácokkal.

Közben folyamatosan szállingóztak be az újabb nézők. Mikor kb. harmincan voltak, kezembe vettem a dildómat. Szép méretes példány és már évek óta nem volt vele dolgom, de amint a puncimhoz raktam éreztem hogy ennyi idő után sem lesz vele probléma. Könnyedén csúszott a helyére. Már nem akartam várni, vagy húzni az időt. Úgy helyezkedtem hogy minél többet lássanak belőlem, lássák ahogy a lucskos puncim tövig nyeli a műfaszt. Először csak lassan óvatosan mozgattam, de fél perc múlva már keményen basztam vele magam. Általában ilyenkor a csiklómmal is szoktam játszani, de most annyira fel voltam izgulva, hogy erre nem volt szükség. Egyre gyorsabban járt bennem a dildó, a puncim minden lökésnél cuppogott, én pedig egyre hangosabban és nagyobbakat nyögtem... (Pisti rámírt, így gyorsan a mikrofont is bekapcsoltam.) És egyszercsak kirobbant belőlem! Hatalmasat élveztem. Masztinál mindig izgatom a csiklómat is, úgy hogy csak a dildó van bennem talán még sosem sikerült elmennem.

Iszonyatosan izgalmas volt, hogy közben ennyi ember nézett. És visszaolvasva az üzeneteket, nekik is tetszett a műsor. A végére közel 50 faszi volt a szobában. Még egy kicsit chat-eltem velük, de aztán jobbnak láttam ha kilépek. Most, hogy kissé lenyugodtam ezt könnyen meg tudtam tenni. De ha maradok még egy kicsit, tuti újra felizgulok és akkor belekezdek egy új masztiba. Másnap viszont a meló miatt korán kell kelnem.

Pistivel még írogattunk egy kicsit levezetésképp. Nagyon örültem hogy ő is ott volt, és jól esett hogy fel tudta még mindig izgatni. De közben már ara gondoltam, hogy milyen lett volna, ha a párom barátai is látták volna a műsort. És újra felizgultam...

Basszus! Tényleg egy kibaszott ribanc vagyok! ;) 

I. Erotikus Sztori Verseny

A történet az Erotika Shop online szexshop támogatásával jelent meg.