Keresés

Egy jól sikerült legénybúcsú

Jó pár éve történt az eset. Sok különféle sztori kering a legénybúcsúkról, de én eddig azt hittem hogy ezek csak legendák.

Szóval, történt hogy ez egyik régi kedves barátom (barátunk) nősülésre adta a fejét, mi meg szerveztünk neki egy búcsúztatót. Mostanában egyre többet találkozok ilyen egyenpólós, városban kolotálós, vicces (vagy viccesnek hitt) legény- és leány búcsúkkal. Na ez akkoriban vagy nem volt divat, (vagy csak hozzánk nem jutott el) szóval ez meg sem fordult a fejünkben. A lényeg arról szólt, hogy jöjjünk össze régi cimborák és csapjunk egy ferde estét. Beszélgessünk. rúgjunk be, érezzük jól magunkat.

Zsolti volt a fő szervező! Nekik volt egy nyaralójuk Hajdúszoboszlón, úgyhogy azt tervezte ott fogjuk megtartani a legénybúcsút. Pénteken lemegyünk, este csapunk egy „ereszd el a hajam” partit, aztán másnap a strandon egy lazulós napot. Szombat este meg egy szolid levezető iszogatást.

A legénybúcsúba, csak a szűk baráti társaság volt hivatalos, kb 8-10 fő. Zsolti már előző nap lement, mi többiek pedig péntek délelőtt mentünk utánuk.

Már félúton jártunk, amikor Zsolti (a fő szervező) felhívott.

- Vettetek guminőt? - Még jó hogy ő a fő szervező! Azért remélem a rendes ajándékot elintézte, meg pia is lesz! :)

- Mi a tököm? Guminőőt??? (Sosem értettem ezt a guminőt a legénybúcsúba becsípődést)

Persze senki sem vett, úgyhogy út közben beugrottunk egy debreceni szexshopba, és megvettük a legocsmányabb szexbabát amit csak kapni lehetett - ha már lúd, legyen kövér!

Fél óra múlva ott is voltunk a nyaralóban. Tip-top kis pecó volt. Két szoba, nappali, teljesen felszerelt konyha, hatalmas terasz és egy medence a kertben. Első osztályú!

Töltöttünk egy piát, és elkezdtük a lazulást. Nemsokára befutott a csapat többi tagja is, nagy összeborulás, örömködés, beszélgetés iszogatás. Így jött el az este. Addigra már mindenki kellőképp „boldog” volt.

- Lassan itt lesznek a lányok! Szóval szerintem ideje elkezdeni készülődni - mondta Zsolti.

Ezen eléggé meglepődünk mindannyian. Ugyan említette, hogy van két ismerőse, akik szívesen eljönnének, de ezt inkább nem hittük, mint hittük Állítólag két egyetemista lány Debrecenből. Nem hivatásosok... inkább csak bevállalós műkedvelők!

Kilenc után meg is érkeztek. Brigi egy dögös barna csajszi hosszú, göndör hajjal. Nem túl vékony, de nem is husi. A barátnője Panka szőke, extravagáns tüsi hajjal, olyan igaz fotómodell alkattal. Hosszú combok, formás popsi és a vékony, az alakjához meglepően nagy (mint utóbb kiderült) természetes cicik.

Azért jöttek, hogy adjanak egy erotikus műsort a vőlegénynek, de azt mondták, ha jó a buli, szívesen maradnak is utána.

Egy ideig iszogattak ők is velünk, aztán átöltöztek egy szexi fehérneműbe, és elkezdték a showt. Mi körül ültük őket, igyekeztünk minél jobban helyezkedni. Persze a főhely a vőlegényé volt. A lányoknak csak egyetlen kérése volt, hogy a mobilja mindenkinek maradjon a zsebében.

A műsor, nem egy begyakorolt „profi” show volt. De talán épp ezért volt igazán izgató. Kezdték, egy kis tánccal, ami egyre erotikusabb irányt vett. Végén már vadul csókolóztak és simogatták egymást. Majd elkezdték egymást kihámozni a fehérneműből. Uhhh! Persze láttam már hasonlót filmen, meg réges-régen valami fesztiválon. De a kettő pariban sincs. A lányok talán egy méterre se voltak tőlünk. Éreztem az illatukat, és azt a buja energiát ami felőlük áradt. Látszott rajtuk, hogy valóban élvezik amit csinálnak. Valóságosak voltak a nyögéseik, sóhajaik, az élvezet az arcukon. Valóság volt Brigi puncija is karnyújtásnyira tőlem amin szintén látszott, hogy nem „megrendezett” jelentről volt szó. Teljesen csupasz volt és iszonyatosan nedves. Pedig még Panka szinte nem is ért hozzá. Kettejük közül ő volt az akit teljesen magával ragadt dolog. Élvezte Panka simogatását és egyértelműen látszott rajta az is, hogy a tíz kanos faszi tekintete egyenesen felizgatja.

Panka volt az aki irányított, de szerintem Brigi volt az aki elvitte a showt. Annyira buja és erotikus volt. Nemsokára előkerült egy vibrátor is az valamelyik lány táskájából, és Panka tövig csúsztatta Brigi tocsogós puncijába. Hol a hüvelyét, hol a csiklóját izgatta vele, miközben ő Brigi arcán lovagolt. A barna lány élvezett el először. És ez sem csak valami megjátszott orgazmus volt. Nemsokára Panka is a csúcsra ért (bár abban azért nem voltam biztos, hogy ő tényleg elment e)

A faszik tátott szájjal, és álló fasszal figyelték az eseményeket. A műsor után, a lányok rárepültek a vőlegényre. Legyen egy jó estéje a házasság előtt. De ő egy hős volt és ellenállt.

Zsolti nem volt rest, kézen fogta Pankát és elvonult vele az egyik szobába. Brigi pedig egy itallal a kezében helyet foglalt a férfi koszorúban. Két-három srác rögtön rástartolt. Nyomták neki a részeg, csajozós dumát. Kívülről nézve igencsak vicces volt. Így csapatban nagy volt a szájuk, de egyikük sem merte behúzni a lányt hálóba. Ahhoz meg végképp nem volt bátorságuk, hogy partiba rakják. Pedig szerintem Brigi benne lett volna.

Én inkább kimentem a teraszra rágyújtani, meg inni valamit. Aztán kis idő múlva megjelent Zsolti is, meg a srácok is elkezdetek szállingózni. A legvégén megjelent a két csajszi is, frissen zuhanyozva. Nem volt rajtuk más, csak egy póló és egy bugyi.

Innetől egy kicsit szolidabb lett a buli, de a csajok azért nem hagyták hogy teljesen leüljön a hangulat. Bőven vittek erotikát a táncba, és nagyon „készségesek” voltak. Szívesen illegették magukat előttünk, és sosem húzódtak el egy két simogatás elöl sem.

Éjfélre a csapat nagy része kidőlt. (hiába, egy kicsit korai volt az a délutáni kezdés :) ) Én is megpihentem az egyik napozó ágyban a kert sarkában. Egyszer csak a sötétből megjelent Brigi.

- Csak nem előlem bujkálsz? - kérdezte kacéran.

Az este folyamán már többször összeakadt a tekintetünk, de semmi kedvem nem volt a többiekkel macsósági versenyt játszani. Egy ilyen ziccert azonban már nem akartam kihagyni!

Megfogtam a kezét, és magam felé húztam. Egy kicsit sem ellenkezett, lovagló pózban az ölebe ült. Csak egy prócska bugyi volt rajta, a csodás puncija hozzásimult a farkamhoz. A farkam már ettől megkeményedett. Rögtön megérezte ő is. Kihívóan rám mosolygott és egy mozdulattal ledobta magáról a pólót. A két csodás mellét az arcomba tolta. Megmarkoltam őket finoman és csókolni, nyalogatni, harapdálni kezdtem a bimbóit. Elégedetten sóhajtott fel, miközben a megindult a csípője és a punciját ütemesen hozzádörgölte a farkamhoz. A nadrágomon keresztül éreztem az ágyékából sugárzó forróságot.

Egy ideig teljesen átadta magát a mellei kényeztetésének, aztán hirtelen felpattant, letérdelt a nyugágy mellé és elkezdte lehámozni a nadrágom. A farkam mint egy zászlórúd ugrott elő, ő pedig abban a pillanatban rábukott. Nagyon jól szopott, és látszott rajta hogy imádja is csinálni. Benyúltam a lába közé és először bugyin keresztül kezdtem el simogatni a punciját. Engedelmesen simult a kezembe és éreztem hogy kezd átázni az aprócska textil. Mikor benyúltam alá, akkor éreztem csak igazán hogy mennyire tócsa. - Uhhh - Szaladt ki a számon. Egy pillanatra abbahagyta szopást és huncutul rám mosolygott. Tudta ő hogy milyen nedves, és tetszett neki hogy értékelem.

Elkezdtem simogatni a punciját. Játszottam a csiklójával és be-be dugtam az ujjaimat. Láttam rajta hogy az ujjazást nagyon élvezi. Így inkább arra koncentráltam. A puncija cuppogott annyira nedves volt.

Egyszer csak Panka hangára lettem figyelmes.

- Upsz... bocsibocsi...

- Engem nem zavarsz! - Mondta Brigi, és rám mosolygott.

- És téged? - Kérdezte Panka. De igazából meg sem várta a választ, letérdelt a barátnője mellé és most ő vette szájába a farkam. Egy ideig ketten szoptak, Majd Brigi felállt, ledobta a csurom nedves bugyiját és az arcomra ült. Én pedig azonnal nyalni, lefetyelni kezdtem az a csodás puncit. Egyszerre volt sós és édes, forró és iszonyatosan nedves. Nyalogattam a csiklóját, be-be dugtam a nyelvem a hüvelyébe. Ő pedig elégedetten nyögdécselt.

Egyszer csak Panka abbahagyta a szopást, majd egy pillanattal később érzetem ahogy becsúsztatja magának a farkam. Ha tiltakozni akartam volna sem tudtam volna, hisz tele volt a szán Brigi puncijával, aki olyan hevesen lovagolt az arcomon, hogy néha a levegővétel is kihívás volt.

Ha nem lettem volna ennyire bekarmolva, valószínűleg nem bírtam volna sokáig ezt az igénybevételt, de azért éreztem hogy nem lehet ezt a végtelenségig húzni. Márpedig Brigit mindenképp meg akartam dugni. Nagy nehezen sikerült megbontanom a formációt. Most Brigi feküdt az ágyra én pedig letérdelem a combjai közé és végre bele márthattam a farkam a lucskos kis pinájába. Panka egy ideig segédkezett, simogatta Brigi punciját, izgatta a melleit, de aztán inkább ismét ráült a barna lány arcára.

Brigi élvezett el először. Éreztem ahogy a puncija lüktetve szorul a farkamra. Itt már én sem bírtam tovább és eldurrantam. Összespricceltem az egész testét. Panka csillogó szemmel nézte. Látszott rajta hogy spanolja a látvány, csak néhány másodperc múlva ő is elment.

Aztán valamelyest összeszedtük magunkat és vissza mentünk a többiekhez. A buli már tényleg leült. Ketten még tartották magukat, de csak éppen csak. A többiek kidőltek. Valószínűleg senkinek fel sem tűnt, hogy mi nem voltunk itt. Még egy kicsit beszélgettünk, aztán én is ledőltem valahová.

Reggelre, mikorra eszméltem, a csajok már nem voltak ott. Mindenhol másnapos, vagy még részeg emberek bóklásztak. Persze a fő téma a tegnap esete volt. És a két csajszi. Mint kiderült, több srácnak is volt kisebb nagyobb kalandja valamelyikükkel. De csak én voltam aki édeshármast nyomott velük. :)

I. Erotikus Sztori Verseny

A történet az Erotika Shop online szexshop támogatásával jelent meg.