Keresés

BBC Swinger kaland

Párom sokszor küldött nekem BBC (big black cock) gifeket, és aztán egyik nap meglepett egy hatalmas dildóval. Egy tényleg masszív kb. 23 centis,  vastag tapadókorongos példánnyal. Hozzá tartozik, hogy hamarabb kezdtünk el swingerclub látogatást tervezni, főleg, hogy hallottuk, hogy az egyikben csoki fiúk is meg szoktak fordulni. El is kezdtük tervezni a hétvégét mert olvastuk hogy van jakuzzi is a klubban. Mondtam is páromnak, hogy végre dughatunk jakuzziban is. 

Indulás előtti napon szépen leborotváltam a puncimat, és este elővettük az új óriás dildónkat is, hogy bemelegítsünk a hétvégére. Imádom mikor a párom nyalja és szopogatja a punim miközben ujjazza is. Alig várom, hogy bekapjam a nagy farkát, ami szinte felrobban a kezemben, amíg ő a punimat kényezteti. Mikor kőkeményre szoptam fordultam is rögtön kutyába és pucsítottam neki felkínálva a csurom nedves punim. Nem szokott teketóriázni és rögtön bevágja, és jó hosszan kúrja, ahogy szeretem. 

Egy idő után éreztem, hogy kiveszi és pont kérni akartam, hogy tegye már vissza, mikor megéreztem az óriás hideg, idegen anyagát. Meg is kérdeztem tőle: 

- Csak nem az a szörnyeteget akarod bedugni?

- Életem, fel kell készíteni a terepet szombatra - mondta párom huncutul. És már éreztem, hogy a nagy makkja nyomul befelé a szűk puncimba. 

- Ahhhhhhhhhhh - nyögtem egy kurva nagyot - Abba ne hagyd!

Amíg a makkjával dugott a másik kezével a csiklómmal játszott. Úristen. azt hittem ott helyben elélvezek. Szép lassan tolta egyre beljebb és azt hittem szétszakadok de nagyon jó volt. Aztán kihúzta az egészet és az ő kőkemény farkát dugta belém és iszonyúan elkezdett baszni. Majdnem elélveztem, már vinnyogtam nagyon, mikor kihúzta és tolta be a dildót, de már nem csak a makkot, hanem amíg bírta. Kibaszott jó volt, toltam rá a seggemet, szinte karóba húztam magam. Közben éreztem hogy matatás van a popsimnál is, és egy ujj éppen befelé tart. Másodpercekre voltam az orgazmustól, mikor párom farka hirtelen helyet cserélt az ujjával és amíg a puncimba szinte már tövig volt a dildó addig a hús vér fasz egyre mélyebben dugta a popsim. Nem kellett sokat várnom az orgazmusra, és mivel elég intenzíven élvezek párom sem bírta tovább és tele pumpálta a popsim a forró gecijével. Imádom mikor bennem megy el. Szokás szerint mint akit agyonvertek omlottunk egymás mellé az ágyba, és pihegve kapkodtuk a levegőt. Párom meg is jegyezte, hogy: Na szerelmem most már készen áll a pici puncid a hétvégére. Előre megsúgom, hogy tévedett, hihi  

Eljött a szombat, kimentünk a vonathoz, lefoglaltuk a helyünket, mivel ez a club vidéken volt, így kénytelen voltunk kocsi híján vonatozni. Az úton sok izgalmas dolog nem történt, szokásos vonatozás. Olvastunk, beszélgettünk, nasiztunk, és vártuk, hogy a csodás MÁV ne fossa össze magát. 

Megérkeztünk, elfoglaltuk a szállásunk, és lassan el kezdtünk készülődni az estére. A klubhoz megérkezve picit ideges voltam, de a tulaj nagyon kedvesen körbemutatott mindent, és elmagyarázta a szabályokat. Rögtön eldöntöttük, hogy a jakuzziban fogunk kezdeni. El is foglaltuk a helyünket még fürdőruhában. Lassan szállingóztak az emberek, párok, fiúk, bár belőlük elég kevés volt, csoki meg még egy se. De pár helyről már izgalmas hangok jöttek, így mi is lassan megszabadulva a ruháinktól egymásnak estünk. Ahogy előkerültek a nagy cicijeim párom már esett is nekik. Én is gyorsan megkerestem a már kőkemény farkát és elkezdtem rajta ügyködni. 

Egyik pillanatban a házigazda zavart meg minket, és bocsánatunkért esedezve megkérte a párom, hogy menjen vele. Nem értettem mit akar, de persze elengedtem, mivel mondta hogy sürgős. Egyedül maradva a szabadon lévő melleimmel és a már nedves puncimmal én sem unatkoztam, mert azért a házból kiszűrődő hangok nem hagytak nyugodni. Fejemet hátrahajtva játszottam a víz alatt a csiklómmal. Egyszer csak éreztem, hogy valaki beszáll a jakuzziba. 

- Na végre drágám, hogy visszajöttél, már azt hittem nekem kell egyedül befejeznem. - szóltam hangosan, de rögtön belém fagyott a szó mikor láttam, hogy nem a párom az. Egy magas izmos néger pasi mászott be a medencébe mellém. Meztelenül!!!! Nem tudtam nem észrevenni a lankadtan is impozáns méretű farkát.

- Szia. Jim vagyok. Nem akartalak zavarni, olyan jól el voltál magaddal.

- Öööö szia. Én perpill a nevemet sem tudom, úgy meglepődtem. - hebegtem kislányos zavaromban.

- Semmi baj, párod mondta bent, hogy kint vagy, és gondoltam kijövök melléd. Sokat mesélt rólad a neten. Pár hete beszélgetek vele, és én ajánlottam, hogy dobja fel, hogy jöjjetek le ide.

- Bocsi, de még mindig sokk hatása alatt vagyok. - mondtam szemlesütve - nem mindennap mászik be mellém egy csoki egy idegen helyen egy jakuzziban, főleg meztelenül.

- Párod mondta, hogy jöjjek be így, hiszen te is félig meztelenül vagy már. Bár már mutatott rólad képeket a neten. Alig várom, hogy a számba legyenek a nagy melleid.

- Róluk beszélsz? - és kackiásan kihúztam magam miközben ránéztem, aminek az lett az eredménye, hogy a melleim szinte kiugrottak a vízből

- Istenem de szép nagy melleid vannak. Milyen jó puhák, és azok a bimbók. - És már hajolt is rá az egyikre és elkezdte szopni.

- Zavarba hozol Jim. Tudod nagyon fura tök meztelenül ülni egy vadidegennel egy jakuzziban, aki olyan képeket látott rólam amit senki más. Nagyon zavarba vagyok.

- Semmi baj, meglepetésnek szánta a párod. Bár mondta, hogy tudtad, hogy lesznek itt csoki pasik.

És ahogy ezt kimondta felpattant a jakuzziba és körbeforgott mint valami modell. Annyi volt csak a különbség, hogy a modelleknek nem egy 25 centis, vastag farok meredezik a lábuk között. 

- Szép nagy csoki - kacsintottam rá huncutul, és rögtön rá is markoltam két kézzel, és bekaptam a maradékot. Szép lassan elkezdtem szopni, cuppogtam a makkját míg mindkét kezemmel lassan vertem. Valamit jól csinálhattam, mert Jim nagyokat nyögött közben. Egyik kezemmel aztán megfogtam a méretes golyóit és elkezdtem masszírozni őket míg a másikkal tovább vertem a tövét. Megkértem Jimet hogy üljön fel a jakuzzi szélére. Miközben kiült a farka mintha külön életet élne lengett mint valami zászló. Ahogy leült rávetettem magam és melleim közé véve a hatalmas farkát elkezdtem szopni. Szinte a fele kilógott a nagy melleim közül.

- Úristen de jól csinálod, igaza volt a párodnak, hogy profi vagy ebben.

- Hát kedves Jim az ilyen szép nagy farkakat öröm szopni. - és folytattam a szopást miközben a melleimet összeszorítva vertem a nagy barna faszt. Jim összefogta a hajamat a fejem tetején és a csípőjét emelgetve elkezdte dugni a számat. Folyt a nyálam a szám szélén rá a melleimre ahogy ki be járt a hatalmas farok a számba. A puncim már baromi forró volt és pont úgy helyezkedtem el a jakuzziba hogy egy fúvóka izgatott végig. Mikor Jim szünetet tartott és levegőt vettem szóltam neki

- Ülj vissza a jakuzziba hagy lovagoljam meg ezt a szörnyeteget.

Jim visszaereszkedett a vízbe én pedig óvatosan a már forró puncimhoz irányítottam a makkját, és már éreztem is ahogy hozzányomódik a puncimhoz, és be is cuppan. Teljesen átadtam magam neki és vártam, hogy lassan birtokba vegye az izzó puncim a nagy fekete farok. És akkor elkezdte lassan ki be mozgatni a makkját, majd egyre többet dugott belém. Imádom mikor párom is így kúr meg, hogy előtte semmi ujjazás, hanem a farka töri magának az utat. Úgy éreztem magam mint akit karóba húztak ahogy ki be járt bennem a hatalmas farok, és fogalmam sem volt, hogy meddig dugta be. Közben két kézzel markolta a nagy melleimet és szopta őket.

- Imádom a szűk puncid, ahogy elnyelni a nagy farkam kedves. - lihegte Jim mikor éppen nem volt a szájába a mellem.

Folyamatosan emelgette a csípőjét, hogy minél mélyebben tudjon dugni. Érdekes, hogy ami az egyik pillanatban túl mély volt, és fájt, utána én ereszkedtem rá, hogy megint érezzem ahogy koppan. Mondtam is neki, hogy pillanatokon belül el fogok élvezni, ha még párszor ilyen mélyre löki. Nem is kellett sok hozzá, mert ahogy ezt kimondtam mint a motolla elkezdett dugni, és rögtön óriásit élveztem. Persze ahogy ilyenkor lenni szokott párommal, úgy látszik az orgazmusom Jimet sem hagyta ingerek nélkül és rögtön leparancsolt magáról, és a jakuzzi szélére ültetve már verte is rá hatalmas farkából a temérdek gecit a melleimre. Mint valami locsolótömlőből a víz úgy spriccelt a farka beterítve hatalmas melleimet. Ahogy kinéztem oldalra láttam, hogy visszaérkezett párom, és mosolyából ítélve ő is elégedett volt a látvánnyal. 

folyt köv … 

I. Erotikus Sztori Verseny

A történet az Erotika Shop online szexshop támogatásával jelent meg.