Keresés

Édes Kényszer

„Hmmpfff“ - hagyta volna el pár szó a számat, ha nem lett volna bekötve egy bőr szájzárral és egy golyóval. A nyálamat sem tudtam rendesen lenyelni, folyt le az államon és csöpögött a hideg járólapra. A kezeim már bizseregtek, ahogy hozzá voltak kötözve az ágyhoz, a mellkasom a matracot nyomta, a fenekem az égnek meredt. A térdeim közé berakott távtartó miatt mindenem látszódott, csupán egy kis fehér francia bugyi takart valamit.

A szoba sötét volt, csak egy halvány fénysugár szűrődött be a redőnyökön keresztül és egy kis lámpa fénylett az egyik sarokban. „Hol vagyok?”- gondoltam. Lassan ébredeztem, nem tudom mikor kötöztek ki, de amint átfutott agyamon, hogy milyen látványt nyújthatok, már attól elkezdtem bizseregni mindenhol. Amikor megpróbáltam beszélni, csak nyögések és artikulálatlan szavak hagyták el a számat. Szívem hevesen dobogott, de valahol mélyen tudtam, hogy ez valami másfajta izgalom lesz, nincs mitől tartanom.

A szoba ajtaja kattant, és belépett egy férfi. Magas, karizmatikus volt, és egy mosoly játszott az arcán. Lassan körbejárt, tekintete végig siklott rajtam, mindenhol jó alaposan megnézett, miközben én tehetetlenül feküdtem csak előtte.

Percekig csak nézett, egy szót sem szól, én akartam, de képtelen voltam. Ujjai hegyével végigsimított a nyakamtól kezdve végig a gerincemen át a fenekem legfelső pontjáig. Beleremegett a testem. Gondolataim szárnyalni kezdtek, mintha kiléptem volna testemből, elkezdett átjárni a kéj. Éreztem, ahogy az izmaim lassan elernyednek, nem vagyok ura testemnek és a vágy kezdik el átjárni egész lényemet. Teljes mellkasom az ágyra zuhant, ha lehet, még jobban az égre meredt fenekem és az egész bugyim átázva már valószínűleg semmit sem takart.

A férfi közelebb lépett, és lágyan megcsókolt. A számban éreztem az ízét, ami még inkább felkorbácsolta bennem a vágyat. Szívem minden véremet elkezdte lentre pumpálni - ami most a fent volt a bugyim alatt. Ahogy simította a testemet egy-egy pillanatra hozzám érve, úgy éreztem, mintha minden gát elszabadulna bennem, és csak az öröm, az érzékek és a vágy irányítana.

Az idő lassan elmosódott. A férfi mozdulatai, érintései és szavai mind újabb és újabb hullámokat keltettek bennem, végigsöpört testem minden porcikáján. Láttam nadrágján, hogy kőkeményen áll a farka alatta. Magamban akartam érezni olyan mélyen, mint még soha senkit.

Egy finom érintés a nyakamon, egy finom érintés a hátam közepén, egy finom érintés a derekamon, majd belemarkolt a fenekembe és én ordítani akartam, de nem tudtam. A másik kezével rácsapott a fenekem másik felére, majd megragadta a szétázott bugyimat és egy mozdulattal letépte rólam. Fájt egy kicsit, ahogy a szövet szétszakadt a testemen, de a kéj szétáradt testemben általa. Láttam szemében, hogy élvezi ezt a játékot. Egy halvány félmosoly hagyta el a száját.

Minden mozdulata arra sarkalt, hogy egyre mélyebbre és mélyebbre merüljek a vágyak és az élvezetek világába. Egyszer csak megállt előttem. Farka a nadrágja mögött ugyan, de szinte kiszúrta a szememet. Lecsatolta a számról a béklyót, végre tudtam nyelni egyet. Ez pont annyira volt csak elég, hogy közben elővette méretes farkát és a szám felé tolta. Nem kellett könyörögni nekem, olyan erősen szívtam rá, hogy szinte elsőre tövig bekaptam. Hallottam, ahogy egy nagyot nyög és megragadta hátulról a nyakamat. Csípője megfeszült és olyan erővel tolta előre, hogy én alig kaptam levegőt. Ütemesen járt bennem ki-be az a hatalmas fallosz és próbáltam nem elveszíteni az eszméletemet.

Puncim nedve már a combom közepéig folyt ki belőlem, a kötésektől fájtak a végtagjaim, a hatalmas dorongtól alig kaptam levegőt – és én mégis végtelenül élveztem, ami most velem történik. Az érzékek és az érzelmek áradása olyan volt, mint egy mágikus keringő, ahol az idő és a tér elveszítette jelentőségét, és csak a vágyak dominálnak.

Egyik keze még mindig a nyakamat markolta, miközben a másikkal hatalmasat csapott a fenekemre és belemarkolt. Fel akartam szisszenni a fájdalomtól, de a farka csak járt ki-be a számban. Fél szemmel megpróbáltam felnézni rá. A férfi tekintete áthatott a sötétben, és én úgy éreztem, mintha a lelkemet olvasná. De nem félelemmel, hanem inkább egyfajta megértéssel és elfogadással nézett rám, és tudta, hogy én is ugyanúgy vágyom rá, ahogyan ő rám.

Kihúzta belőlem véreres farkát és mögém került. Nem láttam mit csinál, csak hallottam. Fogalmam sem volt, mikor hatol belém, belém hatol-e egyáltalán. Mindenem remegett. Ez a kényszerített testhelyzet egyszerre idegen és vágyott volt számomra. Nem tehetek semmit ellene, bármit is tesz most velem – és ez tetszett. Végleg átadtam neki magamat minden tekintetben.

Éreztem, ahogy makkja hozzáér szemérem dombomhoz. Nyáltenger lehetett rajta, de most még a nedvemmel is jól összekente. Hatalmas nyögés hagyta el végre a számat. „Ahhh!”. Azt hittem belém is hatol, szinte beszívja a puncimból áradó vákuum. De szemöldököm az égbe szökkent. Csak játszik vele, az utolsó idegszálamat tépkedi. Ott stimulál, ahol csak tud, a végletekig kifeszít, majd elenged és hagy, hogy összezuhanjak. Csak a farka végével simogatta csiklómat fel és le, fel és le enyhén nekinyomva.

„Nem bírom, felrobbanok, tedd már belé… Mmm.” Mire az utolsó hang is elhagyta volna ajkaimat, csípője megfeszült és egész farkát belém tolta. Rá kellett harapnom szám szélére, ahogy kitöltött bennem minden apró zugot. Szinte a petefészkemnél járt a vége, és teljesen megfeszült hüvelyfalam. Hallottam, ahogy ő is felnyög szűk puncim éreztén.

Felszabadult bennem minden eddigi feszültség, minden vágy, minden nedv. Olyan nedves voltam, szinte magától járt ki-be a fasza. Bal kezével a csípőmbe markolt, szinte már fájt, a másik kezével megragadta a copfomat és úgy húzott magára teljes erővel, hogy fejem hátracsapódott és tekintetem az égnek meredt. Harapásom enyhült az ajkamon és hatalmas kéj-ordítás hagyta el számat, ahogy éreztem minden egyes lökésnél, hogy belülről feszít szét és durranhat el bármelyik pillanatban.

Csak ki-be járt bennem ütemesen, szorítása nem lazult, és én éreztem, ahogy nem bírom tovább, megremegnek combjaim, végigszalad testemen a beteljesülés, és elönt az orgazmus. Óriási sikítás hagyta el számat, hüvelyem összeszűkül farkán még az eddiginél is jobban, végtelen, egymásra épülő hullámok járták át testemet és ő egy pillanatra sem állt meg. Nem tudtam, hova lehet ezt fokozni, kiszakadtam térből és időből.

Távoli, alig hallható suttogás volt, ahogy ő egyre nagyobbakat sóhajt minden egyes lökésnél, majd kihúzta belőlem farkát és a fenekemre engedte forró nedűjét. „Ahhh!” Kiáltott fel ő is. Spermája szinte égette a pirosra paskolt fenekemet, mindent beterített. Én csak pihegtem és próbáltam életben maradni, visszatérni testembe. Ő elterült mellettem az ágyon, csak feküdt a hátán.

Ahogy az éjszaka, és az érzékek tánca lassan lecsendesett bennünk, úgy tértünk vissza a tudatunkhoz. A férfi ott feküdt mellettem, tekintete mélyen a szemembe nézett, és én éreztem, hogy valami fontosat közvetít felém, valamit, ami túlmutat a pillanat örömén…

I. Erotikus Sztori Verseny

A történet az Erotika Shop online szexshop támogatásával jelent meg.