Keresés

Webcamban, több száz ember előtt...

Az előző történet felelevenítése beindított nálam egyfajta "emléklavinát". Folyamatosan ugranak be a  régi sztorik. Persze a legtöbb emlék azóta már jócskán megfakult és talán meg is szépült. A nagyja nem is olyan amit  érdemes lenne megosztani, de van egy amit igazából azóta is nehezen hiszek el, hogy megtettem. Még most is belebizsergek ha eszembe jut, és mivel most van egy kis időm úgy gondoltam leírom.

Ez még a hármas szexkaland előtt történt. Jóval fiatalabbak voltunk, és nekem sem volt még semmilyen "extrémebb" erotikus kalandom. Az aktuális barátomon kívül senki nem látott meztelenül és igazából meg sem fordult a fejemben, hogy másnak is megmutassam magam. Arra meg végképp nem gondoltam, hogy több mint száz ember előtt szexeljek. Az, hogy ez még fel is izgat? Na! Az a legvadabb álmaimban sem jutott volna eszembe! Pedig felizgatott. NAGYON is!

Ez a sztori is Pistivel történt. Fiatalok voltunk, mindketten a szüleinknél laktunk. A hétvégéket hol nálunk, hol Pistiéknél töltöttük. Ezen a napon a barátoméknál voltunk. Kertvárosban laktak, pár utcára tőlük volt egy hangulatos ki söröző. Terasszal, csócsóval, dartsal, zenegéppel. Ez volt a baráti társaságunk törzshelye, hétvégén szinte mindig tele volt ismerőssel.

Szóval Pisitiéknél voltunk, este pedig kimentünk a sörözőbe. Vagy mi érkeztünk korán, vagy lehet hogy nem is hétvége volt, de arra emlékszem hogy jó ideig csak kettecskén ücsörögtünk a teraszon. Nyár volt, miniszoknyában voltam. A miniszoknya mindig is felizgatta a barátomat, el is kalandozott a keze néha-néha az asztal alatt. Amit egy kicsit sem bántam. Izgi volt.

Aztán beszélgetés közben szóba került a szex is. Mondjuk nehéz lett volna elkerülni, hiszen állandóan a félrecsúszott, és egyre nedvesedő bugyimat kellet igazgatnom. Valahogy előjött az interntes szex, a webkamera, és hogy léteznek olyan amatőr oldalak is, ahol lehet nézni masztizó lányokat/fiúkat, szexelő párokat, de akár műsort is lehet adni. Én erről addig semmit sem tudtam. Internet közelébe is leginkább csak akkor jutottam ha Pistinél voltam, vagy ha sikerült elkunyizni apu laptopját. (Abban az időben még nem volt minden háztartásban számítógép, net meg még kevésbé volt jellemző.)

Teljesen meglepődtem az egészen. Tényleg vannak csajok, párok, akik saját szórakoztatásukra vadidegen emberek előtt meztelenkednek, vagy akár  szexelnek? Mennyit mutatnak magukból? Mit csinálnak? Látszik az arcuk is? Egy csomó kérdést tettem fel Pisitnek. Magamon is meglepődtem, hogy ennyire érdekel ez a dolog. A barátom is meglepődött rajtam, de nem is ő lett volna, ha nem ezt ne csapja le! :)

- Nem próbáljuk ki? ;) - kérdezte hirtelen

- Hülye! - vágtam rá! - Dugjunk idegenek előtt? Vagy mire gondolsz? És ha valaki felismer?

Rögtön levette, hogy azért ez nem volt túl erős tiltakozás, nem is hagyta annyiban.

Senki sem tudja kik vagyunk. Az arcod nem mutatjuk, a puncidról meg csak nem ismernek fel! :)

Még beszélgettünk róla egy kicsit, de aztán elkezdtek szállingózni a többiek is. Fél óra múlva már szép nagy társaság voltunk, úgyhogy a webkamerás témát fel kellet függesztenünk. De én azon vettem észre magam, hogy egyre gyakrabban kalandozik el a gondolatom. Milyen érzés lehet amikor vadidegen emberek néznek? Felizgulnának rám? Mit mernék megmutatni? Az arcom biztos nem! Meg merném mutatni a puncim? Estleg masztizni? Vagy a kamera előtt dugni?

Ahogy telt az idő, fogytak a sörök, úgy fogyatkozott a gátlásom is. Egyre jobban beleéltem magam a dologba, és teljesen felizgultam. Azt még nem tudtam mit mernék megtenni, de abban biztos voltam, hogy szeretném kipróbálni.

- Csináljuk! Ma! - súgtam Pisit fülébe.

Az idő még fiatal volt, szóval kár lett volna haza szaladni. Ahogy közeledett a záróra, én egyre izgatottabb lettem. Pistin is láttam hogy fel van húzva. Nem is szalasztott el egy alkalmat sem hogy "alám nyúljon". Nagyon be tudok nedvesedni ha fel vagyok izgulva. Köszönhetően Pistinek és az el-el kalandozó gondolataimnak, a bugyim teljesen elázott mire bezárt a söröző. Alig vártam hogy hazaérjünk!

Pisti szülei szerencsére már aludtak. Gyorsan felsurrantunk az emeletre, Pisti szobájába. Ahogy beléptünk már nyomta is be a gépet. Én teljesen be voltam indulva, mire a számítógép összeszedte magát, én már ledobáltam magamról mindent. A lucskos bugyimmal egyetemben. Csak az alvós pólómat vettem fel, ami alig takarta a puncimat. Akkor már tudtam, hogy mindent meg fogok mutatni (az arcomon kívül). Akartam hogy lássanak, akartam hogy felizguljanak rám, és hogy verjék rám a farkukat!

Na és most kezdődött a szarakodás! A számítógép végre elindult, meglett az oldal is. Regisztráció, jóváhagyás. Oké ez is meg van. De hogy kell szobát indítani? Nagy nehezen ez is összejött. De hogy indul a kamera? Pisti vadul kattingatott az oldalon, én meg azt hittem felrobbanok. 

- Hát ebből lehet hogy nem lesz most semmi. Nem indul el ez a kurva kamera!

MIVAN??? Addigra annyira beleéltem magam, hogy majdnem "megvertem"! Mit szarakodik ennyit?! Tényleg nem fog működni? A monitoron ahol a kamera képének kellet volna látszódni csak egy fekete téglalap volt. Az emberek meg elkezdtek lassan belépkedni a szobába. Már voltak bent vagy tízen. Köszöngettek.

Amíg Pisti a kamerával kínlódott, én beszélgetem az emberekkel. Kérdezték hogy "lesz e valami". Mondtam hogy itt ülök csupaszon, de a számítógép valamiért nem akarja. Miközben cseteltünk egyik kezemmel a lucsokos puncimat simogattam. Játszottam a csiklómmal, és be-be dugtam az ujjamat. Már ez önmagában is izgi volt, de akartam azt a kamerát!

És egyszer csak megjelentem a monitoron. Kicsit sötét volt, kicsit szemcsés, de működött! Pisti gyorsan igazított rajta, hogy ne az arcom látszódjon, és egyenesen a puncimra irányította. Először úgy gondoltam hogy majd fokozatosan jutok el idáig, de ekkorra már más állapotban voltam. Még egy kis ideig kezeltem a billentyűket is, de egyre több időt szántam magamara. Attól a pillanattól, hogy megjelent a kamera képe, egyre több srác lépett be a szobába. Kb százan lehettek bent, mikor teljesen feladtam a gépelést és beszélgetést. Hanyatt dőltem a székben, felhúztam a lábaimat és teljesen átadtam magam az élvezetnek. Tágra nyitottam a puncimat, az egyik kezemmel a csiklómat izgattam, miközben a másikkal egyre gyorsabban, és egyre mélyebben ujjaztam magam. Közben Pisti egyik kezével a kamerát kezelte, a másikkal engem simogatott. 

- Miket írnak? Hányan vannak? - kérdezgettem Pistitől

Már több mit kétszáz ember nézte ahogy masztizok, és egytől egyik rám verték a farkukat. Pisti néha felolvasott egy két üzenetet. Némelyik nagyon felizgatott. Voltak kérések is. Szerették volna látni a cicim, a popsim, a puncim közelről. Persze a legtöbbjük megdugni és kinyalni szeretett volna... :)

Éreztem hogy hamarosan hatalmasat fogok élvezni.

- Kapcsold be a hangot is! - mondtam Pistinek - Akarom hogy hallják!

A kamerát a cuppogó puncimra irányította, és bekapcsolta a mikrofont. Egyre gyorsabban jártak az ujjaim a puncimban, és egyre több ujjamat dugtam be. Folyamatosan csak az járt a fejemben, hogy egy csomó ember néz, és talán éppen velem együtt fognak elélvezni. Akartam, hogy lássák hogy mennyire lucskos vagyok, hogyan csusszan be négy ujjam a puncimba és hogy hallják a nyögéseimet. Műsort akartam nekik adni! Hogy felizguljanak, hogy megkívánjanak, hogy meg akarjanak DUGNI! Egyre szaporább lett a légzésem, és egyszer csak kiszakadt belőlem. Elélveztem kétszáz ember szeme láttára!

Hogy Pisit mikor vetkőzött le nem is igazán tudom. Még szinte önkívületben pihegtem amikor a számba adta a keményen ágaskodó farkát. A kamerát megpróbálta úgy kezelni, hogy minél többet mutasson, de engem ne lehessen felismerni. (Reméltem, hogy sikerül neki)

Aztán hanyatt lökött, és a nedvesen csillogó puncimba hatolt. A kamera a kezében volt, és végig közvetítette ahogy a farka cuppogva jár bennem ki-be. Nem volt túl kényelmes. Útban volt a számítógép, a kamera kábel, nyomta a hátam az ágy széle, én mégis pár perc múlva újra elélveztem. Szinte ugyanabban a pillanatban Pisit is kihúzta a farkát a lüktető puncimból, és tele fröcskölte az egész testem.

Amikor kiléptünk a weboldalról, több mint háromszázan voltak a szobában. Több mint háromszáz ember, aki mind végignézte ahogy elélvezek!

A reggeli szexet ismét a webkamerával hármasban csináltuk, bár szombat reggel révén közel sem volt akkora nézőszám. Még párszor játszottunk ilyet, de ez az első volt a legemlékezetesebb számomra. 

A fantáziámat még izgatja a szitu, de vajon lenne e még hozzá bátorságom? Nem tudom. És lehet hogy már sosem fogom megtudni. De talán ha úgy alakul egyszer, kipróbálom. ;)

Szofi

Elmesélnéd a saját sztoridat?

Ha neked is van hasonló, megtörtént vagy kitalált történeted és szívesen megosztanád másokkal, töltsd fel az oldalra és mi megjelentetjük! Eddig kizárólag e-mailben tudtál nekünk szexsztorikat küldeni, most már közvetlenül az oldalon is megteheted!

Történet feltöltése....