Keresés

Elstartolt a Erotikus Történet Versenyünk

Lezárult az Erotika Shop webáruházzal közösen szervezett sztori pályázatunk nevezési szakasza. Összesen 5 darab történet érkezett a kiírásra, így öten versenyeznek az értékes LAID csiklóizgatós vibrátorért.

Izgalmas lehetőséget kínálunk neked - Szavazz és Nyerj TE is!

Te döntheted el, melyik erotikus történet legyen a győztes, és közben még te is nyerhetsz! Az erotikus történetíró pályázatunkra érkezett alkotások olvasása nemcsak a vágyak birodalmába repít, de a szavazásoddal te is részt vehetsz egy különleges nyereményjátékban.

Miért érdemes szavaznod?

  • Befolyásolhatod a verseny kimenetelét: A legjobbnak történet írója értékes díjazásban részesül.
  • Te is nyerhetsz: hiszen a szavazók között is egy értékes ajándék kerül kisorsolásra. Minél több történetet értékelsz, annál nagyobb a nyerési esélyed!

A beérkezett erotikus sztorikat folyamatosan fogjuk megjeleníteni az oldalunkon az elkövetkezendő 4-5 hét alatt. Minden történetre egy héten keresztül lehet szavazhatsz. (egy felhasználó csak egy szavazatot adhat le történeteként!) A történetek előre nem meghatározott időben fognak megjelenni, így senki sem tudja mikor kerül publikálásra a következő. Kövesd figyelemmel a weboldalunkat vagy a Twitter oldalunkat, hogy értesülj az új történetekről és a szavazási időszakokról.

Mit kell tenned?

  1. Látogasd meg rendszeresen a weboldalunkat, ahol az új történeteket folyamatosan publikáljuk.
  2. Szavazz a kedvenceidre, és töltsd ki a rövid szavazási űrlapot minden egyes történetnél.
  3. Maradj aktív a közösségi médiában, hogy elsőként értesülj a frissítésekről és extra tartalmakról.

Ne maradj le a lehetőségről, hogy beleszólj, ki nyerje meg az erotikus történetíró versenyünket, és közben te magad is gazdagodj élményekkel és esélyekkel egy fantasztikus nyereményre!

Olvasd el a történeteket, és szavazz, hogy kié legyen a díj és ne feledd, minden szavazat számít - a tiéd is! Légy részese közösségünknek, ahol a fantázia és a valóság találkozik. Várunk sok szeretettel és izgalommal!

Figyeld az oldalunkat! Hamarosan érkeznek az izgalmas történetek!