Keresés

Legtitkosabb fantáziám

Ezer éve nem jártam erre, és igazából ezer éve nem történt velem semmi különösen izgalmas. Most sem azért írok hogy megosszak valamelyen kalandomat, inkább azért hogy kiírjam magamból ami mostanában kavarog bennem. Néha még magam is elszégyellem az elnyomott vágyaimtól. Annyira "mocskosak", hogy még a legjobb barátnőmnek sem merem elmesélni. A páromnak meg még annyira sem! Így hát leírom itt.

Az utóbbi hetekben elég sokat nosztalgiáztam. Ennek valószínűleg köze van ahhoz hogy nemrég összefutottam a régi-régi-régi pasimmal. Jó volt újra látni, és persze rengeteg elfeledett emléket és élményt hozott felszínre a találkozás. Talán ő volt az egyetlen pasi az életemben, aki mellett igazán önmagam lehettem. (persze tudom, az idő sok mindent megszépít, de most mégis így érzem) Vele a legvadabb dolgokat is meg lehetett beszélni, és ki lehetett próbálni. Azóta viszont a legtöbb vágyamat igyekszem elfojtani. Elfojtom, mert egyik barátom sem volt partner ezekben, még sokkal szolidabb formában sem. A mostani párom sem ismeri ezt az énemet, és ha tudná egyáltalán nem örülne neki! Sőőőt!

Az exem viszont maximálisan partner lett volna ezekben. A leutóbbi találkozásunk után önkéntelenül is eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha... Mi lenne ha még mindig együtt lennénk... miket csinálnánk és hogy miket csinálnék/csinálhatnék meg? Persze egyáltalán nem biztos hogy tényleg így lenne, vagy hogy ugyanezek lennének akkor is a vágyaim.

Biztos minden nőnek vannak erotikus fantáziái. Akár a párjukról, akár valós vagy kitalált személyekről. De az én vágyaim a valószínűleg legtöbb "normális" háziasszonynak meg sem fordulnak a fejében. Főleg úgy, hogy ezek igazából túlmutatnak a puszta fantázián. Nem csak arról van szó, hogy elábrándozok róla milyen lenne egy vadidegennel szexelni, vagy hogy maszti közben arra gondolok, hogy egyszerre 3-4 faszi kefél.

Nem! Ez nem csak fantázia, én a lelkem mélyén tényleg ezt szeretném. Tudom hogy a párkapcsolatomban ezt nem tudom megtenni, így nagyon küzdök ellene, hogy ne törjön (vagy ne nagyon törjön) a felszínre a ez az énem! Minden nő szereti ha a férfiak elismerő pillantásokat vetnek rá. Én azt imádom, ha azt látom egy faszi szemében, hogy meg akar dugni! Igyekszem nem kihívóan viselkedni (bár ezzel lehet többen vitáznának), de ha valaki így néz rám, csak nagyon nehezen tudom magam visszafogni. Egyedül az tart vissza, hogy nem akarom megcsalni a párom! 

Azt nem állítom, hogy mindig sikerült uralkodni magamon, és nem csúszott be néha egy-két "baki", de ha tényleg elengedném magam, már valószínűleg több százszor keféltem volna félre. Imádom, ha azt látom a férfiakon, hogy meg akarnak baszni! És azt szeretném, hogy basszanak is meg! Egy ilyen nőre azt mondják hogy egy ordas nagy kurva! És igen, egy kibaszott ribanc vagyok! Nem csak a fantáziámban, hanem a való életben, még ha mélyen el is nyomom ezt az érzést. 

Ha elmegyünk egy buliba, vagy eljönnek hozzánk a párom barátai, én lelki szemeim előtt már látom magam a dohányzó asztalon, ahogy sorban megkefélnek, vagy hogy titokban a jakuzziban szexelek valamelyikükkel... Tudom, hogy ez nem teljesen normális, (vagy legalábbis nem nevezhetjük elfogadottnak) néha magam is megijedek a gondolataimtól, de közben meg iszonyatosan felizgat hogy mekkora ribanc vagyok. Vagy legalábbis mekkora ribanc tudnék lenni.

Így most, hogy megint összefutottam az exemmel elkezdtem azon is fantáziálgatni, hogy "mi lett volna ha..." Mi lett volna, ha mi akkor nem szakítunk? Előtte sosem kellett szégyellenem, vagy titkolnom a vágyaimat. Imádta hogy bevállalós és "ribis" vagyok. Mellette kiélhettem volna magam.

Elképzelem, ahogyan megkúrnak a barátai, vagy hogy milyen izgalmas játékokat tudnánk együtt kitalálni. Mindig is érdekelt volna, hogy mennyi idő alatt tudnék egy vadidegen pasit megkapni. Elképzelem, hogy a párom rámutat egy srácra és nekem adott időn belül le kell vele feküdnöm. Vagy hogy együtt keresgélünk a neten jelentkezők után, és minden héten más dugja a puncimat...

Gondolkodtam, hogy ráírok, hogy leírom neki mikre gondolok, mikről fantáziálok. De félek hogy ezzel egy iszonyat nagy lavinát indítanék el. Mindketten párkapcsolatban élünk, de ha elmondanám neki egész biztos hogy szex lenne belőle. Már a legutóbbi találkozásunkkor is pontosan ÚGY nézett rám, amitől rögtön elázik a bugyim. Még szerencse hogy sem a hely, sem az időpont nem volt alkalmas, mert ha csak egy kicsi lehetőség is lett volna rá, egész biztosan nem tudtam volna magam visszafogni.

Tudom hogy ez sokakat megbotránkoztat., de nem igazán érdekel. Főleg hogy jelenleg az egész csak egy vágyálom. De ha így élhetnék, akkor sem érdekelnének. Csak élvezném az életem...

Szofi

Tetszett Szofi sztorija? Elmesélnéd a sajátodat?

Ha neked is van hasonló történeted és szívesen megosztanád velünk, töltsd fel az oldalra! Eddig kizárólag e-mailben tudtál nekünk szexsztorikat küldeni, most már közvetlenül az oldalon is megteheted!

Történet feltöltése....