Keresés

Vibrátor Infó I. Sztori verseny

Sokan kérdeztétek, mikor lesz újra az "Anonim Suna" versenyünk. Fotóversenyt egyelőre nem tervezünk indítani, de hoztunk nektek egy kicsit másfajta megmérettetést. Most nem fényképezőgépetekre lesz szükség, de a feladat legalább annyira izgalmas.

Időről-időre kapunk történeteket, szexkalandot, erotikus fantáziákat olvasóinktól, amelyeket meg is szoktunk jeleníteni az oldalon. Most arra gondoltunk, hirdetünk egy versenyt, ahol ilyen írásokkal lehet nevezni!

Ragadj tollat, és legyen tiéd az értékes nyeremény

Ebben a versenyben másfajta képességeidet villanthatod meg. A feladatt egy kicsit összetettebb és egészen biztosan több ráfordított időt igényel. Aki szokott fotózni, az tudja, hogy igazán jó képet készíteni sem olyan egyszerű. Nem elég csak elővenni a telefont, és kattintani egyet kettőt. Fontos a  beállítás, a fények, a kész fotó minősége és persze fontos a szereplő is. Viszont egy izgalmas történetet, igazán jól elmesélni talán még nehezebb feladat. De érdemes rászánni az időt, mert a legjobb történet beküldője egy 29.990 Ft értékű LAID csiklóizgatós vibrátort nyerhet!

Milyen történeteket várunk?

Meséld el az egyik legizgalmasabb megtörtént erotikus kalandodat, szexuális fantáziádat vagy kitalált történeted. A sztori lehet valós alapú, de lehet teljesen a fantáziád szüleménye. A lényeg hogy saját sztorid legyen, aminek a főhőse TE magad vagy

Nevezési feltételek

  • A történet 100%-ig saját szerzemény legyen, ami eddig sehol sem jelent meg! Sem saját blogban, sem más hasonló oldalon
  • A történet hossza kb 4-6000 karakter között legyen. (ez kb. egy/másfél gépelt A4-es oldal)
  • A történet egyes szám első személyben íródjon. Akár egyik kalandodat írod le, akár kitalált a sztori, a úgy meséled el mintha veled történt volna.
  • A történetben szereplejen valamilyen szexjátékszer! Ha a valóságban nem is volt ilyen, most sződd bele a sztoriba.
  • A történetet illusztrálhatod 1-3 saját fotóval. A fotó szervesen kapcsolódjon a sztorihoz. *
  • Nevezési határidő: 2024 május 19. 24:00

(* Fotó feltöltése nem kritérium de plusz pontot jelenthet az értékelésnél. Amennyiben fényképpel illusztrálsz, úgy kizárólag saját tulajdonú képeket használhatsz. A képeket jogunkban áll elutasítani, vagy megjelentetés előtt kérhetjük az eredetiségének igazolását.)

LAID csiklóizgatós vibrátor

Nyerj meg a LAID vibrátort!

Az Erotika.Shop.hu webáruház felajánlásban, a legjobb történet beküldője egy 29.900  Ft értékű LAID vibrátort nyer! A beérkezett nevezések két szinten kerülnek megmérettetésre. Egyrészt a weboldalunk olvasói fognak szavazni a történetekre, másrészt egy "szakmai" zsűri fogja értékelni a pályázatokat. A két eredményt együttesen fogjuk figyelembe venni a legjobb történet kiválasztásakor.

Jelentkezési lap

Töltsd ki az alábbi adatlapot a nevezéshez. Olvasd el figyelmesen a fenti kritériumokat, a jelentkezésedet csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha minden pontnak megfelel.

Ha fotót is szeretnél a történethez hozzáadni, szintén figyelj a kiírásban megadottakra. Több képet is kiválaszthatsz, amiket egyszerre tudsz feltölteni. 

Amire mindenképpen figyelj!

  1. Olvasd el figyelmesen és tartsd be a fenti kritériumokat
  2. Kizárólag saját sztorit, és saját fotó tölts fel!
  3. Amennyiben szeretnél a képen kitakarni részeket, azt még a feltöltés előtt tedd meg!
  4. Olyan e-mail címet adj meg, amin el tudunk érni, hiszen ezen keresztül fogunk tudni értesíteni.

Feltöltés után, már nem tudsz módosítani a szövegen, vagy változtatni a képeken!

(ezzel a névvel fog megjelenni a sztorid az oldalon)
(az oldalon nem jelenik meg)