Keresés

Magányos öröm

Történt egyszer, hogy a vizsgaidőszak után hazamenve, magammal vittem az aranyszínű vibrátoromat az esti kikapcsolódáshoz. Kora délután volt, amikor megérkeztem, és már alig vártam, hogy kicsit pihenjek, ellazuljak, és elfelejtsem az iskolai stresszt és feszültséget.

Senkit sem találtam otthon, apu még dolgozott, az öcsém meg valahova elmehetett. Rögtön élni is akartam a kínálkozó alkalommal, hogy kis időt szánjak magamra egy kellemes masztival.

Ki sem pakoltam igazán, hanem inkább gyorsan megváltam a ruháimtól és elmentem zuhanyozni. Felfrissültem, a meleg víz érintése megnyugtató volt a hosszú meleg izzadság szagú buszozás után. Ha hazajönne valaki és csak törölközőt kapok fel nem lenne fura neki. A zuhany alatt lecsupaszítottam a kissé beszőrösödött puncimat, majd mintegy előjátékként elkezdtem magam simogatni. Magam köré tekert törölközőben, a felnyalábolt ruháimmal elindultam a szobám felé. Az ágyhoz érve ledobtam mindent elé a földre és elnyúltam rajta. Egy relaxációs, pihentetős maszti volt a legjobb, amit akkor értékelni tudtam. Számomra ez az önkielégítés nem csak egy egyszerű aktus az orgazmusért, hanem egyfajta relaxációs folyamat.

Egyelőre a puncimat elkerülve simogattam magam, a testem különböző részeit érintve. A hasam, a combom, a melleimet. A gyengéd érintések megnyugtatóan hatottak és egyre erősebb vágy kezdett felbukkanni bennem, hogy több és több kell.

Az érzések mind inkább intenzívebbé váltak, kezdtem elveszíteni az erőmet, egyre jobban éreztem, nem bírom tovább. Így is csoda volt, hogy az elmúlt majd egy hetet kibírtam anélkül, hogy masztiztam volna. Kézfejem körözött a testemen, melleimet felváltva simogattam, beléjük markoltam, összeszorítottam, a mellbimbóimat gyúrogattam. miközben másik kezem lassan lecsúszott a combom közé és jólesően simítottam végig a frissen borotvált puncimat. Az érintés olyan érzékenységet váltott ki belőlem és annyira nedves voltam már, hogy gyorsan belém csúszott az ujjam, és a testem egyszerre reagált az öröm és a vágy hullámaival.

Kicsit köröztem magamban majd a második ujjam is belülre került. Behajlítottam a két ujjam és úgy húztam, feszítettem felfelé a puncim. Nagyon jóleső volt ez a feszítés. Itt gondoltam elérkezettnek a pillanatot, hogy elővegyem a vibrátort mert vágytam az intenzív stimulációra, amit nyújthat. A vibrátorok mindig segítettek abban, hogy eljussak a csúcsra. Nem mintha nélkülük nem menne, de másmilyen az orgazmust lehet átélni mint csak kézzel. Lenyúltam érte az ágy mellé. Már a hideg, fémesnek ható érintése is izgatóan hatott rám. Elsőnek még csak kikapcsolva az ajkaimnál mozgattam, hogy átvegye a puncim nedvességét, majd erre a nedvességre a nyelvemmel is rásegítettem. Körben lenyaltam róla a nyúlós nedvemet, és a nyálammal helyettesítettem. Majd egy kis fel-le mozgás közepette gyorsan megtalálta a puncimba vezető utat. Ez egy sima, közepes vastagságú rúd vibrátor volt, de így is jól éreztem ahogy bennem csúszkál és kitölt belülről.

Eltekertem a kapcsolóját, de elmaradt a várt remegés és hangot sem hallatott magából. Kivettem, hogy közelről is megvizsgáljam, letekertem a kupakját. Az elemek jól voltak behelyezve, mégsem működött. Remek! Lemerültek valamikor, gondoltam magamban. Nyelvemmel újra körbe nyálaztam, és könnyedén vissza is csúszott a helyére. Egy ideig ki-be mozgattam, de hiányzott az a bizonyos érzés amit csak a rezgése tud nyújtani. Így már nem is volt olyan jó és magam mellé raktam inkább az ágyra. Újból az ujjaim vették át a főszerepet. Ez a kis incidens annyira kizökkentett, hogy a kedvem sem volt már az az igazi. Kis ideig csalódottan csak feküdtem az ágyamon. Viszont eszembe jutott a discman-em, hogy abból kivehetném az elemeket. Majd rögtön az is eszembe jutott, hogy most a koleszban hagytam. Ekkorra annyira másfelé gondolkodtam már, hogy a maszti lendülete teljesen elszállt és a felöltözés körül keringett. De be ugrott a TV, a TV távirányító. Úgy ahogy voltam, anyaszült meztelenül szaladtam ki a szobámból, le a lépcsőn, az ebédlőn át a nappaliba a távirányítóért, ami rövid keresgélés után meg is lett. Gyorsan kivettem belőle a két elemet és szorosan a markomba fogva iparkodtam visszafelé a szobámba.

Behelyeztem az elemeket és ahogy a kupakot vissza csavartam rögtön fel is pörgött benne a kis motor. A bizsergő érzés gyorsan szétterjedt a testemben, ahogy az újra működő vibrátor örömteli rezgései átjárták minden porcikámat. Hátam megemelkedett, és a szobámat a sóhajaim egyre jobban megtöltötték, miközben a vibrátor folyamatosan ösztönzött, hogy egyre mélyebbre és mélyebbre merüljek az önkielégítésben. A bizsergő érzés egyre csak fokozódott, ahogy a vibráció átjárta testem minden porcikáját. Eddigi csapongó gondolataim szétfoszlottak, és csak az érzések és a vágyak irányítottak. A közelítő orgazmus jelei egyre csak erősödtek, miközben minden egyes mozdulat, minden egyes rezdülés újabb hullámokat hozott magával, amelyekbe elmerültem volna örökre.

Ahogy a gyönyör hullámai egyre csak erősödtek a testem minden porcikája várta az örömöt. Az érzés olyan impulzívvá vált, hogy a lábaimban zsibbadást éreztem, és mintha az egész testem áram alatt állna egészében remegtem az érzések intenzitásától. Ekkor annyira nedves voltam, hogy amint a vibrátort elengedtem, az kilökődött magamból és az ágyon remegett tovább. De nem érdekelt, mert az orgazmus olyan közel volt, hogy már mozdulnom sem kellett. A lábujjaim összeszorultak, a hátam megfeszült és mély sóhajok kíséretében az orgazmus szinte szét robbantott.

Beált a csend a szobában, kissé később a testem is megnyugodott. Lassan, a szívverésem ritmusára koncentrálva, mélyen belélegeztem és lassan kifújtam a levegőt. Immár a kimerültség édes érzése mellett nyugalommal is töltött el az az élmény, amelyet az imént átéltem. Testem is teljesen ellazult.

Azonban a még mindig bekapcsolt vibrátor zümmögése gyorsan egyre zavaróbbá vált és éreztem, hogy a valóság a küszöbön áll.

I. Erotikus Sztori Verseny

A történet az Erotika Shop online szexshop támogatásival jelent meg.