Keresés

Újdonság: King Cock Elite élethű dildók és vibrátorok

A laikusak kérdezhetnék, hogy "Mi szükség van ennyi féle dildóra?" vagy hogy "Ugyan milyen különbségek lehet két gumi műfasz között?" De azok, akik élethű műpéniszt szeretnének vásárolni, azok elsősorban a valósághű élményt keresik, és ezt szeretnék visszakapni a szexjátékszerüktől. 

Valósághű szexélményt akkor fog adni egy dildó, ha minél több paraméterében hasonlít egy igazi péniszre. Ennek egyik fontos jellemzője a forma. De az élethű élményt egyetlen műpénisz sem fogja visszaadni csupán az alakja miatt. Valósághű formát "bárki" tud gyártani. Nem kell más hozzá mint levenni az öntőformát egy férfi péniszéről, és indulhat is a sorozatgyártás. 

Egy élethű  szexjátéknál fontos a vizuális inger is. Nem elég hogy olyan alakja van, úgy is kell kinéznie! Éppen ezért készítik a legtöbb ilyen segédeszközt bőrszínű anyagból, a legnagyobb gyártók pedig a legapróbb részletekre is figyelnek. Az erekre, a ráncokra a bőr textúrája, stb...  

Így most már van egy ránézésre 100%-ig valósághű péniszünk. Ami tökéletes dísztárgy lehet (feltéve ha ilyennel akarjuk dekorálni a szobánkat) vagy akár bele is ülhetünk, de ettől még élethű szexélményt nem fogunk kapni.

Ami legalább ennyire fontos az a dildó állaga és a tapintása. Egy realisztikus műpéniszt valósághű, a bőrhöz hasonló anyag borít. Ami selymes, puha és meleg hatású. De ugyanakkor a dildónak kellőképpen merevnek is kell lennie, hasonlóan egy ágaskodó péniszhez.

Továbbá ezeket a tulajdonságokat úgy kell összehozni, (kellőképpen puha és bőrszerű, de ugyanakkor kemény és merev) hogy figyelni kell egyéb szempontokra is. Az anyaga ne legyen porózus, minél kevésbé legyen sérülékeny. Legyen könnyen tisztítható, fetőtleníthető és könnyen síkosítható. És természetesen ne tartalmazzon semmilyen káros összetevőt se!

Ezen kívül pedig ott van még a méret/forma kérdése is. Hiszen mindenkinek másak az igényei. Valaki egy átlagos méretű műpéniszt szeretne, valaki inkább egy vastagot vagy éppen hosszút. Valakit pedig egy átlagon felüli méret indít be. 

Az igazat megvallva csak nagyon kevés gyártónak sikerül megugrani az összes akadályt, és leginkább kompromisszumos megoldások születnek. (Bőrszerű a felülete ugyan de az állaga nem az igazi. Élethű a formája, jó az állaga, de nem annyira puha mint egy igazi bőr, majdnem minden klappol, de nincs belőle méretválaszték, stb...)

Maximálisan élethű King Cock Elite dildók

King Cock Elite® - a maximálisan élethű műpénisz

King Cock-ról már sokat olvashattál oldalunkon. Ha élethű dildóról van szó, akkor a Pipedream márkája talán világszinten a legismertebb, és legkeresettebb. Minden termékük a megtévesztésig valósághű megjelenésű, melyen az összes részlet, minden véna, ér élethűen megformált. Ráadásul hatalmas méret és forma választék. A palettájukban pedig megtalálható a hagyományos műpénisz, de élethű vibrátorokat is gyártanak.

Dupla sűrűségű szilikon

Az "Elite" sorozat a legtöbb King Cock dildótól eltérően nem PVC-ből, hanem kiváló minőségű szilonból készül. (A szexjáték anyagokról itt bővebben is olvashatsz...) A életszerű állagot pedig két, különböző sűrűségű szilikon alkalmazásával érték el.

A dildó belső magja sűrűbb, keményebb szilikonból készül. Ez a keményebb de ugyanakkor rugalmas belső "váz" modellezi az erektált pénisz vérrel teli barlangos testjeit. A műpénisz kívülitől egy sokkal puhább szilikon réteget kapott, ami a puhaágért és a bőrszerű tapintásért felelős. Ez a két réteg együtt dolgozik így az eredmény egy hiperrealisztikus műpénisz, amely kemény, mégis rugalmas, kívülről pedig puha mint az igazi bőr.

King Cock Elite újdonságok

King Cock Elite dildók és vibrátorok tapadókoronggal vannak ellátva, így bármilyen szilárd és sima felületen stabilan rögzíthetőek (pl.: járólap, csempe, parketta, stb.), így kényelmesen, változatosan és akár a kezek igénybevétele nélkül is használhatóak. De akár egy univerzális hámmal felcsatolható eszközként is működhetnek.

A vibrátoros változatok akkumulátorral szereltek. A töltő kábelt az alján kell csatlakoztatni, így nem rondít bele a megjelenésébe. Ezen kívül léteznek távirányítóval vezérlehető modelljei is.

Öröm az ürömben  - avagy mire kell figyelned

Ahogy minden éremnek, ennek is két oldala van. A puha bőrszerű kialakítás nem csak előnyökkel, hanem sajnos hátrányokkal is jár. 

Mint ahogy minden szilikonból készült játékra igaz, síkosításra KIZÁRÓLAG víz alapú síkosító használható. Továbbá a külső felülete kissé nyúlós, tapadós állagú. Használata csak kellő síkosítás esetén lesz élvezetes, tehát a síkosítót nem szabad sajnálni.

Ugyanakkor puhasága miatt sérülékenyebb is (mint mondjuk egy PVC-ből készült dildó),  ezért mindenképpen érdemes figyelni a tárolására, nehogy más tárgy, szexjátékszer megsértse.

A tisztítására meleg, kímélő szappanos vízzel megoldható. Mivel a vibrátoros motorral szerelt modelljei is 100%-ig vízállóak, így a ezeket is egész nyugodtan a csap alá dughatod. A tisztítást minden használat előtt és után ejtsd meg! A maximális biztonság érdekében használhatsz valamilyen speciális eszköz fertőtlenítőt is.

Az ilyen puha és kissé tapadós anyagokra jellemző hogy hajlamosak a szöszöket, a port magukra gyűjteni. Ezért érdemes tárolás előtt egy hajszálvékony hintőpor réteggel bevonni őket. (erre használhatsz valamilyen semleges babahintőport) Így megszűnik a ragacsos érzet. Ezzel megóvhatod a további szennyeződések megtapadásától (por, szösz, stb..) és dildó anyaga is tovább megőrzi a minőségét.