Keresés

Kristálytiszta King Cock Clear dildók

Ha az élethű formát keresed, de valamiért mégsem szeretned hogy a dildód teljesen úgy nézzen ki mint egy igazi pénisz, érdemes egy pillantást vetned a King Cock Clear sorozatára.

Ezeknek a műpéniszeknek a formája - ahogy már a King Cock-tól megszokhattuk - megszólalásig hasonlít egy valódi farokra. De csak a formája! Megjelenése igazán futurisztikus a kristálytiszta, szinte teljesen átlátszó anyagának köszönhetően.

Anyaga bőrbarát, latex-mentes, phthalát-mentes és hypoallergén PVC. Így mindenkinek, az érzékeny bőrűeknek is nyugodt szívvel tudjuk ajánlani. Mindegyik modell erős tapadókoronggal rendelkezik, így bármilyen sima, szilárd felületen stabilan rögzíthető. És hogy ez miért jó? Ha nem elég piszkos a fantáziád az alábbi cikkben összeszedtünk neked pár tippet! ;)

Használati tippek tapadókorongos dildóhoz

A tapadókorongos dildók rendkívül népszerű szexjátékszerek. Élethű formájuk, méretük és anyaguk képesek a valóságos szex élményét visszaadni, a tapadókorongnak hála pedig változatos pózokban használhatóak, és a kezed is szabadon maradhat! A pózok és felhasználások száma szinte végtelen. Most nézzük a legkedveltebb pozitúrákat. [...]

A King Cock Clear dildók változatos formákban és méretekben érhetők el, így szinte mindenki megtalálhatja a számára legideálisabbat. A kezdőknek sem kell megijedniük, hiszen választhatnak 13, 15cm hosszú modelleket, szolid átmérővel, míg a tapasztalt felhasználók akár 20cm behelyezhető hosszúságú és több mint 4,5cm vastag változatot is találhatnak.

Kristálytiszta King Cock dildók