Keresés

King Cock élethű dildó - Olvasói teszt

Stabil, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élő 32 éves nő vagyok. És hogy minek nekem dildó? Mert mindketten szeretjük! Szeretem én is, és izgatja a párom is amikor játszok vele.

Ha valamilyen formában a baráti társaságban szóba kerülnek a szex-játékszerek, mindig van egy-két ember, aki kikerekedett szemmel, értetlenkedve néz és nem érti hogy mi szükség van bármilyen szexuális segédeszközre. Úgy meg pláne, ha az ember lánya párkapcsolatban él. Ilyen például a legjobb barátnőm is, aki egyáltalán nem érti hogy minek nekem (nekünk) szex-játékszer. Szeretem, imádom, de egyszerűen ebben a témában nem találunk közös nevezőt. Neki kizárólag az jelenti a jó szexet, ha órákig megy a tili-toli. Az sem baj ha nem megy el, a lényeg hogy "jól meg lett dugva". Ahogy azt "illik" a hagyományos módon és slussz, Másra nincs is igénye, de tegyük hozzá mást soha nem is kapott, és nem is próbált. Még talán azt is megkockáztatom hogy soha nem is volt egy igazán rendes orgazmusa! Hiszen saját bevallása szerint még masztini sem masztizott sosem. (Minek? Mindig volt barátja...) Annyit tud a testéről és a vágyiról amennyit a barátai megmutattak neki.

Én nem ilyen vagyok! Sosem zárkóztam el az új dolgoktól, mindig nyitott voltam a jóra. Így mikor a párom felvetette az ötletet, azonnal bele mentem. Az első műpéniszem egy egyszerű, zselés dildó volt, de aztán lecseréltük egy komolyabb darabra.

Valósághű King Cock dildó

Szerintem ha dildó, akkor legyen maximálisan valósághű! Éppen ezért is esett a választásunk a King Cock márkára. A választék több mint bőséges, mind forma mind méret terén. Vannak herés és zacsi nélküli dilók is a palettában. Mi egy kb 23 cm hosszú, tapadókorongos, here nélküli modellt néztünk ki. A méret elég tekintélyes de mégsem túl nagy, a herékre meg igazából szerintem semmi szükség nincs.

A dildó tényleg a megszólalásig valósághű. Kinézetre, tapintásra, állagra teljesen olyan mint egy erektált pénisz. Egy jó nagy álló farok. Ezzel kapcsolatban egy kicsit szkeptikus voltam, mikor olvastam hogy az anyaga PVC, de aztán meggyőztem magam. "Biztos nem véletlenül az egyik vezető márka a King Cock az élethű műpéniszek között." És nem is kellett csalódnom!

A PVC-nek további előnye, hogy bár egészen bőrszerű a tapintása, mégsem túlságosan puha, és nem kényes. Nem igényel különleges ápolást, ellentétben a TPR/TPE -ből készült játékszerekkel.

Szexjátékszerek anyagai - 3. rész: PVC

A szexjátékok anyagaival foglalkozó sorozatunk előző két írásában bemutattuk az egyik legkeményebb, és az egyik legpuhább alapanyagot. A mostani részben egy olyan műanyag fajtával szeretnénk foglalkozni ami a kettő között helyezkedik el, és egyesíti az előző anyagok jó tulajdonságait. [...]

Szóval a King Cock dildóm nem csak kinézetre tűnik teljesen igazinak, hanem érzetre is. Maximálisan élethű érzést ad! Az erős tapadókorong jóvoltából szinte bárhol rögzíthető. Csempén, padlólapon, asztalon vagy a kád szélén. A legizgalmasabb, ha egy tükörre cuppantod fel. A párom is imádja és számomra is izgató látvány, ahogy ki be csúszkál a puncimban. (Azért arra  mindenképpen figyelni kell, hogy a tükör kellőképpen masszív legyen!)

Az egyetlen negatívum amit fel tudok hozni, az a dildó illata. Szándékosan nem írtam szagot, mert igazából nem büdös, és nem is kellemetlen, de van egy érdekes, édeskés illata. Azt hittem hogy ez idővel "elkopik" de egyelőre úgy tűnik hogy erről szó nincs. Engem ugyan nem zavar, de a természetesség illúzióján némiképp ront egy kissé.

Bárkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani, aki a természetes érzéseket keresi. A változatos méretkínálatban pedig egészen biztos hogy mindenki megtalálja a számára ideális darabot.

Gabi