Keresés

King Cock élethű vibrátorok

A King Cock elsősorban az élethű dilóiról, műpéniszeiről ismert. De azokra is gondoltak, akik nem tudnak dönteni az élethű megjelenés és a vibrációs kényeztetés között. Nekik készülnek az élethű vibrátorok, melyek ötvözik a valósághű dildók előnyeit a vibrátorok adta stimulációval.

A King Cock vibrátorok - akár a műpéniszek - maximálisan élethű megjelenésűek és kellemes, a bőrhöz hasonló anyagból készülnek. Ezen kívül egy vibrációs motort is tartalmaznak, melyek fokozatmentes rezgő stimulációval fejelik meg a valósághű kényeztető érzést.

Mi az előnye egy valósághű vibrátornak?

Milyen vibrátort válasszak, melyik lesz számomra a legmegfelelőbb? Ezzel már több cikkünkben is foglalkoztunk. Különböző típusú, méretű, funkciójú vibrátorok léteznek, most pár szót írnánk a valósághű, vagy realisztikus vibrátorokról. [...]

King Cock Stiffy vízálló vibrátorok

King Cock Stiffy vibrátorok 100%-ig vízállóik, így a zuhany alatt, vagy kádban is használhatóak. Merev vázon, rugalmas, bőrszerű PVC borítással. A Stiffy vibrátorok elemmel működnek, a rezgés fokozatmentesen állítható a készülék alán található csavaró gomb segítségével.

Különböző méretekben érhető el, az aprócska 13cm-es vibrátortól a tekintélyes 25cm-es hosszig.

Hajlítható King Cock vibrátorok

hajlítható King Cock vibrátorok még jobban hasonlítanak egy igazi péniszre. Ezek közelebb állnak a valósághű dildókhoz, hiszen a hypoallergén, bőrszerű PVC borítás itt nem egy merev vázon található mint a Stiffy modelleknél. Továbbá tapadókoronggal is rendelkeznek, így bármilyen sima felületen (csempe, padló, asztal, tükör) stabilan rögzíthetőek változatos pózokat téve lehetővé.