Keresés

Egy újabb King Cock teszt

Szeretem a férjemet, és soha eszembe sem jutna megcsalni. De sajnos az utóbbi években a szexuális életünk eléggé ellaposodott. Jó ha havonta egyszer történik valami, és az sem mondható igazán fergetegesnek. Én szívesen újítanék, de a férjem eléggé "konzervatív" ezen a téren, hallani sem akar új dolgokról a szexjátékszerek meg egyáltalán szóba sem jöhetnek.

Nekem viszont a havi egy "maszatolásnál"  többre lenne szükségem, így felnőtt fejjel visszaszoktam a maszturbálásra. Már nem is tudom pontosan hogyan történt a legelső, de egy fürdés alkalmával magamhoz nyúltam. Nem volt ebben semmi tudatos vagy tervezett, egyszerűen csak spontán jött. Magamon is meglepődtem, mert rég nem élveztem ekkorát. Ahogy telt az idő azt vettem észre, hogy egyre gyakrabban masztizok. Már nem csak spontán megtörténik, hanem a szinte napi rutin része lett. (Na jó, nem csinálom minden nap de egy héten két-három alkalommal megesik.. :) )

Egy idő után rá kellett jönnöm, hogy jó ez a punci-simi, de mégsem az igazi. Valami nagyra és keményre vágytam, ami belém csusszan, kitölt és rendesen megdug! A fejem erre az utóbbi időben nem igazán volt alkalmas, megcsalni nem akartam, szóval úgy döntöttem beszerzek egy műpéniszt.

Egyre többet nézelődtem a szexshopokban. Sokszor bent maradtam még munka után, és a dildókat tallózgattam. Abban biztos voltam hogy nekem nem kell semmilyen rezgő dolog. Egy élethű dildót akartam! A King Cock termékeken akadt meg a szemem, és ki is néztem néhány szimpi példányt. De még nem mertem megrendelni. Nem tudtam hogyan csináljam. Hol fogom tartani? (Nem egy aprócska vibrátor, ami akár még észrevétlen is maradhat. A férjem meg tuti nagyon kiakadna ha a kezébe kerülne.) Hogyan fogom tudni használni? Nem mehetek fürdeni egy műfasszal a hónom alatt. :D

Végül is arra jutottam, hogy az irodába fogom rendelni. Itt biztonsággal elzárhatom, és ha az alkalmazottak haza mentek, akár használni is tudom. Gyakran szoktam későig bent maradni, szóval ez nem jelent problémát. Egyelőre ez a megoldás megfelelőnek tűnt, aztán majd kiderül hogyan tovább.

Nem egy kis pöcörőt akartam, így hosszas gondolkodás után a választásom végül is egy 23 cm-es King Cock tapadókorongos dildóra esett. Mivel nem herés kialakítású, így szinte teljes hosszában használható. A hossza mellé pedig több mint 5cm-es átmérő társul. Pont erre van szükségem. Egy nagy vastag és kemény farok, ami keményen megdöngeti a puncimat.

A rendelés közben olyan izgatott voltam mint egy "szűszkislány". Még a nunim is bezsizsgett, amikor lenyomtam a rendelés leadása gombot. Alig vártam, hogy megérkezzen, és kipróbálhassam.

King Cock 9 élethű dildó

Másnap direkt szoknyában mentem dolgozni. Tudtam, hogy munka után mindenképpen ki fogom próbálni, szóval szerettem volna megkönnyíteni a dolgomat. Reggel eligazítottam a lányokat az irodában, aztán próbáltam én is hasznosan elfoglalni magam, de a gondolataim folyton elkalandoztak. Hogyan csináljam? Csak el ne felejtsem bekulcsolni az ajtót! Hová kellene felcuppantani? Kb ezek jártak egész nap a fejemben.

Délután megérkezett a futár is. Szerencsére több csomagot is hozott, így a magyarázkodással sem kellet felesleges köröket futni a kollégákkal. A dobozt gyorsan el is süllyesztettem a szekrényembe. Nagyon kíváncsi voltam rá, de nem mertem kibontani.

Ahogy közeledett a nap vége, egyre izgatottabb lettem. De nem csak egyszerűen izgatott, igazából teljesen felizgultam. Éreztem hogy benedvesedek, és lassan, de biztosan teljesen eláztatom a bugyim. Persze közben próbáltam teljesen elfoglaltnak látszani, és alig vártam, hogy az utolsó kolléganőm is elmenjen.

Amikor a csajok elmentek, egy ideig még molyolgattam (hátha valamelyikük visszajön mert itt felejtett valamit) de aztán kb. öt perc elteltével bezártam a bejárati ajtót. Izgatottam bontottam a dobozt, és végre megpillanthattam, a kezembe vehettem. Egy igazán tekintélyes példány, szépen kidolgozva, teljesen élethű megjelenéssel. Tapintásra és állagra is olyan volt mint egy erektált pénisz. Egyedül az illata volt az ami rontott az összhatáson. Azt nem kívántam hogy "farok illata" legyen :) , de először kissé idegennek hatott ezt az érdeskés szag. De ettől eltekintve teljesen elégedett voltam a választásommal. Izgató a formája, a mérete. Magamban akartam érezni!

Gyorsan szaladtam vele a mosdóba, és szappannal alaposan átmostam. Nem is mentem már ki, ott helyben meglovagoltam. Ledobtam a bugyim, ami addigra szinte teljesen elázott, a dildót felcuppantottam a wc ülőkéjére (amit előtte gyorsan áttöröltem egy fertőtlenítő kendővel), felé álltam, és lassan beleültem.

A dildó makkja szinte magától találta meg az utat és csusszant a puncimba. Sosem volt még dolgom ekkora pénisszel, de annyira nedves voltam, hogy gond nélkül hatolt belém, minden mozdulattal egyre mélyebbre. Éreztem hogy teljesen kitölt miközben tövig ráültem. Egy pillanatig sem fordult meg a fejemben, hogy ez egy műpénisz, az érzés annyira valóságos volt. Éreztem a makk alakját, az erezett felületét miközben lovagoltam rajta. Imádok lovagolni, a tapadókorong is stabilan tartotta a dildót, de rá kellet jönnöm hogy ez póz nem igazán kényelmes, így visszamentem vele az irodámba.

Ott nem találtam hirtelen semmi alkalmas felületet, így lefeküdtem a kanapéra, a lábam felraktam a támlájára és magamba csúsztattam. A tapadókorongot megmarkolva dugtam vele a puncim. Először lassan, majd egyre gyorsabban és erősebben. Ilyen érzés lehet amikor úgy rendesen megbasznak! Éreztem minden egyes lökésnél egyre mélyebbre hatolt, a puncim cuppogott, ahogy a nagy műfaszt járt benne ki be. Aztán egyszer csak elélveztem. A hüvelyem erősen rászorított a dildóra, én pedig remegve jutottam a csúcsra. Elélveztem úgy, hogy a csiklómhoz még csak hozzá sem nyúltam. Ilyet már ezer éve nem éreztem.

Kis pihenő után még kétszer dugtam vele. A jól sikerült túlóra alatt háromszor elégítettem ki magam. Bár ez egyáltalán nem hasonlított az eddigi masztiaimhoz, sokkal inkább egy valóságos dugáshoz. Ha becsuktam a szemem, szinte teljesen valóságos élményt adott, eltekintve attól hogy ekkora farkú férfival még sosem volt dolgom. ;)

De hogy objektíven is essen pár szó a dildóról...

Tökéletesen élethű. Mind formára, mid állagra szinte 100%-osan visszaadja egy merev férfi pénisz illúzióját. Az anyaga rugalmas, a felszíne majdnem teljesen bőrszerű, Eltekintve az érdeskés illatától, engem teljesen meggyőzött. (bár közben ehhez is hozzászoktam)

Most már jó pár hónapja használom, és semmilyen változást, hibát nem észleltem rajta. Azóta átlag heti egy "túlórát" szinte mindig bevállalok. A tapadókorong is remekül működik, szinte bármilyen sima felületen fixen megtartja. Már több helyen és pózban is kipróbáltam. Van hogy az íróasztal oldalára cuppantom fel, és négykézláb állva hátulról dugok vele, de lovagláshoz is tökéletes.

Könnyen síkosítható és könnyen tisztítható. Használat előtt és után mindig lemosom langyos szappanosvízzel, de ennél több törődést nem igényel.

Teljesen elégedett vagyok a választásommal, és bárkinek nyugodt szível merem ajánlani, aki az élethű érzést keresi.

(...és hogy hogyan és miért születtek a képek, és miért döntöttem úgy hogy illusztrálok is, arról majd talán egy másik sztoriban beszámolok... ;) )

King Cock tapadótalpas, élethű dildó (23cm)

Tulajdonságok:
-magas minőség
-amerikai gyártmány
-realisztikus, bőrbarát anyag
-tökéletesen élethű forma
-tapadókorong
-enyhén hajlított kialakítás
-hossz: 22,9cm
-átmérő: 5,3cm
-natúr szín

Anyaga: bőrbarát, latex-mentes, phthalát-mentes hypoallergén PVC.