Keresés

King Cock dildók - herék nélkül

A King Cock az egyik legismertebb és legnagyobb név az élethű műpéniszek piacán. Az amerikai Pipedream által gyártott King Cock dildók a megszólalásig hasonlítanak egy igazi péniszre. Ultra realisztikus kialakításuknak köszönhetően, valósághű szexélményt nyújtanak.

A King Cock kínálatában több mint ötven különféle méretű és formájú élethű dildó található.legutóbbi cikkükben bemutattuk a herével rendelkező modelleket, most a here nélküli dildókat gyűjtöttük egy csokorba, a könnyebb választás kedvéért.

Élethű dildók, herék nélkül

Sokan úgy gondolják, hogy az élethű megjelenéshez, érzéshez a herék is hozzátartoznak. A herék az esztétikumon túl stimulálóként is működhetnek, hiszen képesek a csiklót vagy a gátat izgatni. A herés dildóknak arányaiban kisebb a hasznos méretük, a here nélküli műpéniszeknek nagyobb a behatolási hosszuk. Egy 20 cm hosszú here nélküli dildó akár 19 cm mélyre is képes hatolni, míg egy ugyanekkora herés modell kb 15-16 cm-re. 

Ha neked is fontos a mélyreható érzés és nem érzed szükségét a herék adta ingerlésnek, nyugodtan válassz egy ilyen modellt. A here nélküli dildók szinte teljes hosszukban használhatóak, a tapadókorongos kialakításuk pedig garantálja a változatos felhasználási módot.

Használati tippek tapadókorongos dildóhoz

A tapadókorongos dildók rendkívül népszerű szexjátékszerek. Élethű formájuk, méretük és anyaguk képesek a valóságos szex élményét visszaadni, a tapadókorongnak hála pedig változatos pózokban használhatóak, és a kezed is szabadon maradhat! A pózok és felhasználások száma szinte végtelen. Most nézzük a legkedveltebb pozitúrákat. [...]

 King Cock here nélküli élethű dildók összehasonlító táblázata


teljes hosszhasznos hosszátmérő
King Cock 5"
14 cm13 cm3,3 cm
King Cock 6"
16 cm15 cm3,5 cm
King Cock 7"
19,5 cm18 cm3,6 cm
King Cock 8"
20,3 cm19 cm4,6 cm
King Cock 9"
23,3 cm22 cm5,3 cm
King Cock 10"
25,5 cm24 cm6 cm
King Cock 10" Chubby
25,5 cm24 cm7,6 cm
King Cock 12"
30,5 cm28 cm7,6 cm
King Cock 13"
33 cm31 cm7 cm
King Cock 14"
37 cm34cm6cm

Hogyan válasszunk dildót?

Dildó vagy más néven műpénisz. Mint ahogy a nevéből is kikövetkeztethető, a valóságos pénisz utánzatairól van szó, és a felhasználásuk is hasonló. Mivel a dildók nem rezegnek, kizárólag az alakjuk és a méretük segítségével kényeztetnek, így nagyon fontos, hogy a megfelelőt tudjuk kiválasztani. [...]