Keresés

King Cock herés dildók

A dildók a legrégebbi kényeztetők, már az ókorban is használták őket. Nagyszerűségük az egyszerűségükben rejlik. Nem rezegnek, nem vibrálnak, nincs rafinált kialakításuk, mégis a legkedveltebb szexeszközök közé tartoznak. Nincs bennük motor, így rezgésekre nem képesek, de éppen ezért nem is fognak soha elromlani sem. Nincs akkumulátor ami lemerülhet, és a víztől sem kell őket óvni.

Mi az a dildó?

Dildó, vagy műpénisz. Szexuális segédeszköz, a férfi nemi szerv helyettesítésére szolgál. Ezért, általában formájában és méretében nagyban hasonlít a egy férfi falloszára. [...]

A dildók különféle anyagokból és formával készülhetnek, de közülük a legkedveltebbek az élethű műpéniszek. Ezek, a férfi péniszére maximálisan hasonlító játékszerek, amelyek a valósághű szexélménnyel kecsegtetnek.

Mind ahogy a férfiak pénisze is különböző méretű, így jogos az elvárás, hogy a dildók is visszaadják ezt a változatosságot. Ebben pedig a King Cock vitathatatlanul az élen jár. Több mint ötven féle élethű dildó található a kínálatukban, a legkülönbfélébb formákban, változatos méretekben és bőrszínekben.

Élethű King Cock dildók herével

Sokan úgy gondolják, hogy az élethű megjelenéshez a herék is hozzá tartoznak. Az valósághű megjelenés nem csak a fizikai stimulációban segíthet, a vizuális ingerek legalább annyira fontosak. A herék miatt ezeknél a dildóknál a behelyezési hossz kisebb (a dildó teljes méretéhez viszonyítva) de ha  tövig becsúsztatod, a herék csikló-, vagy gátizgatóként is működhetnek.

Egy dildó vásárlásánál, az egyik legfontosabb szempont a méret. Ha túl kicsit választunk, nem fogjuk megkapni a szükséges stimulációt, ha pedig túl nagyot nem fogjuk tudni használni. A méret adatok közül is az átmérő az ami sarkalatos, hiszen a hosszát nem szükséges teljes egészében kihasználni, de az átmérő az fix. Ha egy dildó túl vastag, abban nem fogjuk örömünket leleni.

Éppen ezért, most összeszedtük egy táblázatba a King Cock herés dildóinak a paramétereit, hogy könnyebb legyen a választás.


teljes hosszhasznos hosszátmérő
King Cock 7"
18 cm14 cm4,6 cm
King Cock 8"
20,3 cm15 cm4,8 cm
King Cock 9"
25,5 cm19 cm5,1 cm
King Cock Chubby
25,3 cm18,5 cm7,6 cm
King Cock 10"
25,5 cm20 cm5,1 cm
King Cock 11"
28 cm22 cm6,4 cm
King Cock 12"
30,5 cm25 cm7,6 cm
King Cock 14"
35,6 cm30 cm6 cm
King Cock 15"
41,5 cm34 cm7,6 cm

Hogyan válasszunk dildót?

Dildó vagy más néven műpénisz. Mint ahogy a nevéből is kikövetkeztethető, a valóságos pénisz utánzatairól van szó, és a felhasználásuk is hasonló. Mivel a dildók nem rezegnek, kizárólag az alakjuk és a méretük segítségével kényeztetnek, így nagyon fontos, hogy a megfelelőt tudjuk kiválasztani. [...]