Keresés

Medical élethű dildó - Olvasói teszt

Volt már eddig is jó pár dildóm, így pontosan tudtam, hogy mi az amit elvárok egy műpénisztől. Milyen tulajdonságokkal rendelkezzen, mekkora legyen a mérete, stb… Az új szerzemény tökéletesen kiegészíti a “gyűjteményem”. Persze most kérdezhetnétek, hogy miért van szükségem több dildóra. De a helyzet az, hogy mindegyik más. Más a formájuk, más a méretük (van ennél kisebb, és van nagyobb dildóm) más az anyaguk, és így mindegyik más élményt ad. Mindig azt veszem elő a fiókból amelyikhez éppen kedvet érzek. (Halkan megsúgom, hogy valamikor egyszerre kettőt is 😉 )

Medical élethű dildó - orvosi szilikonból

Szóval mint írtam, pontosan tudtam hogy milyen műpéniszt szeretnék. Számomra mindenképpen fontos, hogy bőrbarát legyen. Ugyan nem vagyok érzékeny vagy allergiás a különböző anyagokra, de ha van választási lehetőségem, – már pedig a szexjátékok piacán van – akkor a bőrbarát (hypoallergén) termékeket vásárolok. A Medical dildó pedig orvosi szilikonból készül így ennek a kritériumnak teljes egészében meleget tesz.

Szeretem a tapadókorongos kialakítást is, hiszen rendkívül változatosan használhatóak. A dildókat legtöbbször egyedül, a saját örömömre veszem elő, és a tapadókorongos műpéniszek ebben is praktikusabbak. Gyakran tapasztom a dohányzóasztal vagy a kád szélére, így ideálisak lovagláshoz. A Medical dildó tapadókorongja is kellően stabil, a legvadabb rodeó közben is a helyén marad. Persze ehhez fontos az is hogy a felület teljesen sima legyen.

A dildó mérete nem túl nagy, de nem is kicsi. Én úgy gondolom, hogy a legtöbb nő számára ideális. Enyhén hajlított vége kellemesen tudja izgatni a G-pontot. Ha megfelelő szögből vezetjük be igazán intenzív orgazmus élhető át vele. A viszonylag vastag, több mint 4cm-es átmérője pedig gondoskodik arról, hogy a erezet felszíne is kellemes stimulációt biztosítson.

A megjelenése, formája, tapintása szinte teljesen életszerű. Anyaga mint már említettem orvosi minőségű szilikon, ami nem csakhogy hogy teljesen bőrbarát, de szagtalan is. Sokakat zavar a szexjátékszerek jellegzetes, bizonyos esetekben kifejezetten kellemetlen szaga. Ez ennél a dildónál szóba se jöhet, hiszen egyáltalán nincs illata.

(A másik kedvenc dildóm PVC-ből készült. Ez egyébként szintén egy kiváló minőségű bőrbarát termék, mégis van egy jellegzetes illata, amit egyesek akár zavarónak is ítélhetnek. Az igazság szerint én megszoktam, sőt már kifejezetten izgatóan is hat rám. Elég megéreznem az illatát és mint Pavlov kutyájának megindul a nyálelválasztásom. 😀 😉 )

Mivel a dildó szilikonból van így a karbantartása is kifejezetten egyszerű. Könnyedén tisztítható langyos szappanos vízzel. Nem kényes.

Mindenkinek nyugodt szívvel tudom ajánlani, aki jó minőségű, élethű formájú és élethű érzést keltő dildót keres. Az ára is rendben van, bár azért lényegesen olcsóbb termékek is léteznek a piacon. De ha fontos a bőrbarát, szagtalan anyag, akkor ez a dildó lehet a TE választásod is. Én a 20cm-es változatot vettem meg, mert mint mondtam ez a méret hiányzott a gyűjteményemből, de a márkának léteznek ennél kisebb, és nagyobb méretű műpéniszei is.

Éva

Neked is van szexjátékszered? Megosztanád tapasztalataidat olvasóinkkal fotóval vagy akár anélkül? Az alábbi link segítségével ezt rendkívül egyszerűen megteheted! Véleményed segíthet másoknak, hogy megtalálhassák a számukra ideális játékszert.  Termékteszt feltöltése >>>

Termékteszt feltöltése