Keresés

King Cock dildó - Olvasói teszt

Hát hogy is kezdjem. Először is hatalmas! Bár ez nem jellemző az összes King Cock dildóra, de az enyém óriási. Nekem legalábbis annak tűnt mikor megérkezett. Biztos vannak akik nem rémülnének meg tőle, hiszen van ennél még nagyobb, 30cm-es, is de a 25cm hosszával és több mint 5cm-es átmérőjével ez is félelmetes fegyver.

Ha rajtam múlik eszemben se jutott volna ekkora műpéniszt vásárolni, de a páromat nagyon felpörgeti ha nagy méretű dildóval csinálom (bár akkorával még sosem volt dolgom). Előtte beszélgettünk róla és természetesen kikérte a véleményemet, én meg bevállaltam. Csak nem fog ki rajtam! 🙂

King Cock herés dildó (25cm)

A megjelenése tényleg élethű, és látszik rajta hogy minőségi termékről van szó. Van egy régebbi “élethűnek mondott” dildóm itthon, de annak a minősége, kidolgozottsága a közelébe sem ér a King Cock dildónak. Először egy kicsit idegenkedtem, mert azt olvastam hogy PVC-ből van. Rögtön a gumi szerű gagyi szexjátékszerek jutottak eszembe. De aztán meggyőztem magam, hogy ennyi pénzért valószínűleg ez nem az a minőség. És nem is csalódtam benne. Nem csak a formája, hanem a teljes lénye élethű benyomást kelt. Annyira merev, mint egy pénisznek kell, és a tapintása is kellemes. A tapadókorongja nagyon praktikus, és stabilan rögzíti, akár függőleges felületen is. Ugyan tekintélyes a méretű és súlyú játékszerről van szó, mégsem kellett egyszer sem megállni amiatt hogy elengedett volna a rögzítése.

King Cock dildó - az ágy szélére rögzítvw

Már az első használatnál kiderült hogy nem lesz gond a méretével. Nem mondom hogy simán, de becsusszant a helyére. Minden lökésnél egyre könnyebben és egyre mélyebbre hatolt. Az igazat megvallva magam is meglepődtem. Ekkora méretű pénisszel még sosem volt dolgom, így igazából kizárólag a mérete volt az, ami miatt nem tudtam elvonatkoztatni attól hogy nem egy igazi péniszen lovagolok. Nem kellett hozzá sok idő, hogy hatalmasat élvezzek.

Nem ez lesz a legkedvesebb, és a legtöbbet használt játékszerem, de csak a mérete miatt van így. Néha tényleg jó elővenni ezt a monstrumot és élvezni ahogy teljesen kitölt, de igazából nem az ideális méretem. Sokkal többet lenne használatban ha kisebb lenne, de ezt igazából ezért vettük.

Nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek, aki szereti az élethű formákat, és egy tényleg minőségi dildót szeretne. A méret és forma választék több mint elégséges, 15cm-től elérhetőek, és a nagy méretek kedvelői is találhatnak kedvükre valót.

King Cock herés dildó 25,4 cm

Tulajdonságok:
– magas minőség, amerikai gyártmány
– realisztikus, bőrbarát anyag
– tökéletesen élethű forma
– tapadókorong
– egyenes kialakítás
– teljes hossz: 25,4cm
– átmérő: 5,1cm
– natúr szín
Anyaga: bőrbarát, latex – mentes, phthalát – mentes hypoallergén PVC.

Neked is van szexjátékszered? Megosztanád tapasztalataidat olvasóinkkal fotóval vagy akár anélkül? Az alábbi link segítségével ezt rendkívül egyszerűen megteheted! Véleményed segíthet másoknak, hogy megtalálhassák a számukra ideális játékszert.  Termékteszt feltöltése >>>

Termékteszt feltöltése