Keresés

Új King Cock dildók - ha az igazán nagyot keresed

Egy olvasónk fogalmazta meg, hogy míg a vibrátoros játék inkább egy érzéki szeretkezéshez hasonlítható, addig a dildós maszti leginkább egy “igazán nagy dugáshoz”. Talán épp ez az oka az élethű műpéniszek népszerűségének, és talán éppen ezért van az is, hogy gyakorta keresik az átlagosnál nagyobb méretű, vagy éppen a kifejezetten nagy méretű dildókat.

Mivel a dildók nem rezegnek, így a stimuláció hasonló mint szex közben. Kizárólag a méret és a forma révén juttatnak a csúcsra. Éppen ezért, minél valósághűbb egy dildó formája, anyaga annál inkább élethűbb érzést ad. A prémium King Cock műpéniszeknél egyikre sem lehet panasz! változatos, izgalmas formákkal, és különböző méretekkel találkozhatunk. A 15cm-es hossztól és az átlagos vastagságtól, akár a 30cm-es és 7cm vastag gigantikus méretű műpéniszekig.

A család legújabb három tagja, szintén a nagy méretek szerelmeseinek kedveskedik.

King Cock Chubby dildó

A dildó első ránézésre (fotó) nem tűnik túl nagynak. Inkább csak tömzsinek. Persze ha viszonyításképp mellé tesszük az “üdítős dobozt” rögtön más lesz a leányzó fekvése. A tekintélyes 25cm-es hossz mellé majdnem 8cm-es vastagság társul.

Extra vastag King Cock dildó

King Cock 14″ herés dildó

Sokan szeretik azokat a műpéniszeket, amelyek az élethű forma mellett herékkel is rendelkeznek. A herék persze levesznek a dildók hasznos hosszából, de ez ennél a modellnél szinte elhanyagolható. 🙂 A 35cm-es hosszból 28-30cm még így is rendelkezésre áll! Persze a hossza mellé tekintélyes 6cm-es átmérő is dukál

King Cock 14 nagy dildó

King Cock 12″ dupla-rétegű dildó

A dupla rétegű dildók a King Cock műpéniszek speciális családja. A belső rugalmas, de ugyanakkor kellőképpen merev réteget, egy puha, 100%-ig bőrszerű TPE réteg borítja (A TPE anyag sajátosságairól itt olvashatsz). Az új, 30cm hosszú és 60cm átmérőjű dildó szintén tekintélyes méretű, a TPE anyagnak, és a belső rugalmas rétegnek köszönhetően pedig maximálisan élethű érzésű.

King Cock 12″ dupla-rétegű dildó