Keresés

King Cock BBC - dildó teszt Lucától

Sziasztok Luca vagyok, és itt vagyok egy úúújabb termékteszttel, ahol a King Cock 9inch herés diltót próbáltam ki, amit karácsonyra kaptam kedves páromtól :) .

A csomagolása semmi extra, egy King Cock logó, a dildó mérete, és egy hatalmas átlátszó rész, hogy láthassuk az "eszközt"

Fizikai méretei: a test hossza 9 inch(ami olyan 23cm körül van), átmérője 5.5 cm, a herék ehhez mérten szépen méretarányosan vannak megalkotva.

King Cock 9 - élethű barna dildó

A dildó rendelkezik tapadókoronggal, amivel könnyen helyezhető sík felületekre. Ez a tapadókorong sajnos nem a legerősebb, illetve tényleg nagyon simának kell lenni a felületnek, különben könnyedén elereszti a falat/földet, ahova felraktuk.

Őszintén megmondom félve kezdtem neki kipróbálni a "kis" barátomat, mivel fizikai méretei nem a legszolidabbak. Viszont egy kellemes csalódás volt, a hozzá kapott Just Glide síkosító segítségével, ami tökéletesen végezi a dolgát, elsőre hűvös hatást eredményez, de végül tűzforróvá melegíti az immáron nedves puncimat.

A készítők, fekete barátaink hatalmas faszát kívánták eljuttatni a lábunk közé, és nagy hála nekik, mert ez a lehető legjobban sikerült (igaz, valódi BBC-be még nem ültem bele).

Az anyaga PVC, bár a méret stimmel, de nem a vízcsőre kell gondolni.(vagy mittomén nem vagyok én vízvezetékszerelő) Ez egy kellemesen puha anyag, nyomásra keményedik, ezzel is közelítve a valódi pénisz érzetéhez. Anyagában eddig ez a legjobb dildó amivel dolgom volt, még a legutóbb tesztelt Nature Skin vibrátort is kenterbe vágja. Igaz, utóbbi sokkal puhább, viszont sokkal igényesebb (értsd: nagyon foglalkozós) anyag, folyton takarítást igényel, illetve gyengédségéből kifolyólag sokkal sérülékenyebb.

A dildó felszíne tökéletesen valósághű, minden apró részletre odafigyeltek: rengeteg kis bőrtökéletlenség, a bőr valósághűen textúrálva, a fitymafék gyönyörű, a herék tökéletesen ráncoltak, és gusztusos, szép erezetet is kapott a test. Egyetlen öntési hiba van rajta, a makk végén a "faszlyuk"-nál kicsit sorjás, de használat közben ezt nem érezni, ez csupán esztétika.

A dildó önmagában használat előtt elég hűvös, nehéz felmelegíteni, de miután átvette a kívánt hőt, (kellő síkosító használatával) már használható is méretes barátunk. És hát mit ne mondjak, az élvezeti faktor átüti a plafont. Semmi rezgés, semmi extra cucc (aki olvasott már tőlem tesztet, az tudja, hogy nekem ez pozitívum) és mégis könnyen elélvezek tőle akár spriccelve is.

Kipróbáltam milyen leszopni, és azt kell mondjam, az is élvezetes. A nyelvemmel is érezni a valósághű kialakítását, az íze nem túl "műanyagos"

A játék maga a csoda. Könnyű élvezni, vaginálisan és orálisan is, egyik kedvenc játékomat kaptam idén meg. A párom tudta, hogy már régóta vágyok egy ilyen dildóra, de ha ti ismeritek kedvesetek vágyait, akkor szülinapra, évfordulóra, Valentin napra nyugodtan lepjétek meg egy szexjátékkal. Ez egy biztos tipp, amivel nem tudtok mellényúlni. 

Nekem ennek a dildónak a formája és a mérete is nagyon bejött, de a King Cock dildók rendkívül sokféle méretben léteznek. Akkor is megtalálhatod a kedvenced ha ennél kisebbre vágysz, és akkor is ha ennél is nagyobbat szeretnél.

King Cock 9 - Tapadókorongos, herés dildó

Tulajdonságok:

 • extra nagy méret
 • haladó felhasználóknak
 • magas minőség
 • amerikai gyártmány
 • realisztikus, bőrbarát anyag
 • tökéletesen élethű forma
 • tapadókorong
 • enyhén hajlított forma
 • teljes hossz (herével és talppal együtt): kb. 25,5cm
 • behelyezhető hossz (herékig): 19,5cm
 • átmérő: 5,1cm
 • tapadókorong átmérő: 7,3cm
 • tömeg: 730g (nehéz kivitel)
 • barna szín
 • anyaga: bőrbarát, latex-mentes, phthalát-mentes hypoallergén PVC (EU-rendeletnek megfelelő)