Keresés

Továbbfejlesztett Womanizer csiklóizgató

Womanizer PRO léghullámos csiklóizgató

Megérkezett a jól ismert, és méltán népszerű léghullámos csiklózgató továbbfejlesztett és még tovább tökéletesített változata, a Womanizer Pro!

A forradalmi Womanizer csiklóizgatót kb egy éve mutatták be. A hagyományos vibrációs klitorisz stimulátoroktól eltérően nem egyszerűen rezgésekkel ingerlik a csiklót. A klitoriszra illesztett vákuumharang segítségével, apró szívó, pulzáló, hullámzó stimuláció segítségével érik el az elképesztően intenzív orgazmust. A Womanizer 100%o orgazmus-garanciát vállal a termékére. A kipróbálók 76% -nál szokatlanul intenzív orgazmust váltott ki, és a tesztelők 73% -a többszörös orgazmust ért el a WOMANIZER -el!

Nem véletlen hogy hatalmas siker lett Németországban. A megjelenését követő egy héten belül több mint 4000 darabot adtak el!

Most egy évvel később megérkezett a WOMANIZER PRO, a léghullámos csiklóizgató továbbfejlesztett, tökéletesített változata. Az új Womanizer PRO csendesebb, még praktikusabb és még kielégítőbb, mint elődje!

Látványos újítások az elődhöz képest:

 • diszkrétebb, csendesebb kialakítás
 • letisztultabb, anatómialag még tökéletesebb forma
 • még erőteljesebb szívóhullám technológia
 • szívó-impulzus erősség állítás már 8 fokozatban
 • szuper lágy mód az 1-es fokozatban
 • szuper energiatakarékos mód a 8-as fokozatban
 • könnyebb, egyszerűbb kezelhetőség
 • új, tökéletesen kézbe simuló dizájn, egyenesen Németországból
 • gyönyörű, impozáns SWAROVSKI kristályos ki-bekapcsoló gomb
 • extra ráadás XL méretű pótszívó fej

Mindent összevetve egy letisztult, aprólékos kidolgozásokkal készült és megformált, könnyedén kézbe simuló masszírozó, mely különleges pulzáló, ritmikus, apró szívó-hullám ingerekkel, stimulációkkal kényezteti a csiklót és ennek következménye a mindent felülmúló, akár többszöri orgazmus! Szinte megremegteti a csiklót!

Maximálisan bőrbarát anyagból készül, újratölthető, akkumulátoros, ergonomikus kialakítással, gyönyörű mintás, dekor berakásokkal, ékszerszerű, csillogó Swarovski kristály vezérlővel és divatos színvilággal.

A Womanizer Pro csiklóizgató öt különböző színben már előrendelhető az Eroika.Shop Webáruházban. Hamarosan készletről is elérhetővé válik!

Hogyan használd a Womanizer csiklóizgatót?

 1. Ha van, akkor először az intim testékszereket el kell távolítani.
 2. A Swarovski kristályos ki-/bekapcsoló gomb rövid megnyomásával elindul a könnyed gyengéd szívóhullám.
 3. Ezután a a kényeztető alján található szívóharangot, a szeméremajkak széthúzása után, gyengéden a csiklóhoz kell nyomni.
 4. Majd a ezüst színű gombon található és – jelekkel fokozható, illetve csökkenthető a szívóhullámok intenzitása 8 különböző fokozatban. Az 1-es szint az nagyon puha, gyengéd fokozat a 8-as pedig a szuper energiatakarékos mód.
 5. A ki-bekapcsoló gomb egyszeri lenyomásával kikapcsolhatjuk a készüléket.