Keresés

Womanizer PRO a legjobb stresszoldó - Olvasói teszt

Üzletasszony vagyok. Sok időt töltök az irodámban, sok a munka és meglehetősen stresszes életet élek. Sokszor reggeltől-estig dolgozok, és ezekben az időszakokban nagyon kevés lehetőségem adódik a kikapcsolódásra, arra hogy “kieresszem a gőzt”. Ez a felgyülemlett feszültség, stressz, rányomja a bélyegét a kedvemre, a munkámra, és mivel több közvetlen beosztottam is van, ez rájuk is hatással van.

Már régebben rájöttem, hogy a számomra a legjobb stresszoldó egy kiadós orgazmus. Egy egy húzósabb nap után szívesen kényeztetem magam, sokszor meg sem várom hogy haza érjek. Éppen ezért be is szerzetem egy aprócska vibrátort, amit mindig készenlétben tartok az íróasztalom fiókjában. Amint kiürült az iroda, gyakran ledobtam a bugyim és kielégítettem magam a kis rózsaszín vibrimmel.

Nemrégiben az Interneten ráakadtam a Womanizer csiklóizgatóra, ami rögtön felkeltette az érdeklődésemet. Orgazmus egy percen belül, elélvezni egymás után többször? Ez nagyon jól hangzott, pont ez az amire agy igazán rázós nap után vágyom!

Nem sokáig tépelődtem rajta, rendeltem egy magenta színű Womanizer Pro (Womanizer W500) csiklóizgatót, az Erotika.Shop webáruházból. A csomagot az irodába kértem, amit másnap ki is hozott a futárszolgálat. Amint volt pár nyugodt percem, sietve ki is bontottam, a csomagot, hogy megcsodálhassam az új játékszert. De igazából már azt vártam, hogy mindenki hazamenjen, és kipróbálhassam! 😉

Azt ajánlják, hogy az első töltés az akkumulátor lemerülése után legalább négy órát tartson. Mivel még volt szufla a kis játékszerben nem akartam, nem mertem rádugni a töltőre, csak reménykedni mertem, hogy nem fogy cserben hagyni, és lesz még benne annyi erő hogy ki tudjam próbálni. 🙂

Amint a kollégák elmentek, már zártam is az irodát, és izgatottan vettem elő a Womanizert. Szerencsére ruhában voltam így csak ledobtam a bugyim, belehuppantam a székembe a lábam felraktam az íróasztalomra. Bekapcsoltam a csiklóizgatót. A hangja elég érdekes. Nem hasonlít egy vibrátor hangjára (mint hogy nem is az), inkább gurgulázik, szörcsög 🙂 nem mondanám kifejezetten hangosnak, de nem is igazán halk. A kis szívó harang pirosan világít amikor üzemel. Gondolom ez jó szolgálatot tehet amikor tök sötétben próbálja valaki a “helyére” igazítani.

Egyik kezemmel szétnyitottam a puncimat – magam is meglepődtem mennyire felizgultam eddigre – és a Womanizer szívó harangját a keményen ágaskodó csiklómra szorítottam.

Az érzés amit éreztem, semmihez sem hasonlítható. Amint a csiklómra helyeztem a kis vákuumharangot, szinte azonnal elélveztem. Ilyet még nem tapasztaltam. Nem volt az egy perc, de még egy fél sem! Egyik orgazmus jött a másik után, szinte folyamatosan élveztem, amíg a csiklómon tartottam. Nem mértem az időt, de négyszer sikerült elélveznem kb. öt perc leforgása alatt. Már ekkor tudtam hogy nagyon elégedett leszek az új szerzeményemmel.

Mióta megvettem, az irodámban lapul a fiókom mélyén. Eltelt már jó néhány hét, de szinte minden nap használom, és nem tudok ráunni. Az eredmény mindig ugyanaz, többszörös orgazmust élek át minden egyes használatlankor!

A többi játékszerem egy kicsit a háttérbe is szorult. És az igazat megvallva bármelyikről, vagy akár az összesről lemondanék ha választani kellene köztük és a Womanizer között. Nekem 100%-osan bejött, imádom, és egyáltalán nem sokallom a rá költött pénzt. Úgy érzem megérte az árát!

Az új Womanizer több fokozattal rendelkezik mint az elődje, de én általában csak a legmagasabb fokozatot szoktam használni. Tartozékként adtak hozzá egy nagyobb méretű szívó harangot is. A harangok cseréje nagyon egyszerű. Kipróbáltam az XL-es harangot is, de nekem a kisebbik a jobb. De mivel nem vagyunk egyformák, előfordulhat hogy másnak a kicsi kényelmetlen. Így szerintem ez nagyon hasznos kis tartozék.

Nekem minden nap szükségem van az orgazmusra, és ez a ketyere pillanatok alatt megadja nekem. Sokkal kiegyensúlyozottabbnak, és nyugodtabbnak érzem magam. Szerintem minden nőnek szüksége lenne egy ilyen csiklóizgatóra!

Nálam a Womanizer egyértelműen ötöst érdemel. (vagy inkább csillagos ötöst) 

Neked is van szexjátékszered? Megosztanád tapasztalataidat olvasóinkkal fotóval vagy akár anélkül? Az alábbi link segítségével ezt rendkívül egyszerűen megteheted! Véleményed segíthet másoknak, hogy megtalálhassák a számukra ideális játékszert.  Termékteszt feltöltése >>>

Termékteszt feltöltése