Keresés

Minden nő megérdemli az ORGAZMUST!

Léghullámokkal a csúcsra

Az orgazmus mindenkinek jár! Evidens? Persze hogy evidens, de sajnos mégsincs így. A statisztikai adatok szerint a nők alig 30%-a éli át minden alakalommal az orgazmust a szexuális együttlét alatt. És ami ennél is lelombozóbb az az, hogy a nőt több mint fele, maszturbáció segítségével sem képes eljutni a csúcsra.

Ezt a problémát orvosolhatja a Womanizer Pro, mely garantálja a csúcsra jutást. A Womanizer Pro az idei év egyik legsikeresebb örömszerzője. Talán nem véletlenül! Ez a forradalmi csiklóizgató garantálja az orgazmust. A gyártó “orgazmus garanciát” vállal a termékere. Tudományosan alátámasztott tény, hogy aki többször él át orgazmust, az jobban élvezi a szexet. Ez pedig magával hoz még több gyönyört, még több mámort és ezzel az életminőség javulását.

Az orgazmus minden nőnek JÁR

Kíváncsi vagy mi ez az új technológia, hogy mit tud ez a készülék amit semelyik hasonló nem? Olvass tovább és Te is megismered ennek a különleges vibrátornak az előnyeit…

Az orgazmus minden nőnek JÁR!

Az orgazmus hiánya a szexuális élet során számos problémát előidézhet. A keserű tapasztalatok gátlásokat okozhatnak, és így megnehezítheti egy új kapcsolatok kialakítását. És ez egy ördögi körhöz vezethet. Ahogy nőnek a gátlások, így lesz nehezebb ezen a szituáción változtatni, és ez tovább növeli a frusztrációt.

A szexualitás kényes téma, sokszor nehéz beszélni róla. Sok pár sajnos egyáltalán nem beszéli meg (nem tudja megbeszélni) kinek mi okoz örömet az ágyban, és ezáltal javítani az együttlétek minőségét. Ez pedig leginkább a hölgyeket érinti. Te ne ess ebbe a hibába, mond el őszintén kedvesednek mit élvezel a szexben és hogy neked is szükséged van az orgazmus átélésére.

Az orgazmus gyógyító ereje

Az orgazmus hiánya lelki panaszok kialakulásához vezethet, a lelki betegségek pedig akár testi bajok okozói is lehetnek. Ezt tudták már a Viktoriánus időkben is, ahol orgazmussal gyógyították a nők leggyakoribb kedélybetegségét a “hisztériát”. A hisztéria tünetei a váratlan kitörések, furcsa hangulatváltozások, hőhullám, álmatlanság és migrén. Ezek a tünetek ma is előjöhetnek azoknál a hölgyeknél akik nem kapják meg a testi gyönyört.

Orgazmus akár egy percen belül?

Az orgazmusnak számtalan pozitív hatása van. A gyönyör közben felszabaduló hormonok jótékonyan hatnak szervezetünkre

  • enyhítik a stressz okozta nyomást,
  • erősíti a szívizomzatot,
  • segíthetnek betegség kialakulásának megakadályozásában
  • és a felszabaduló endorfinnak köszönhetően enyhe fájdalomcsillapító hatása is lehet

A női orgazmus átélése már senki számára sem elérhetetlen, ezzel a készülékkel garantált az élvezet.

A Womanizer PRO nem egy vibrátor. Bár előszeretettel használják rá ezt a kifejezést (mint ahogy a legtöbb női örömszerzőre is). A Womanizer a vibrátoroktól eltérően, nem rezgésekkel okoz orgazmust, hanem egy teljesen egyedülálló, szívóhullám technológiát alkalmaz. A készüléket a csiklóra helyezve akár egy percen belül a csúcsra röpít. A kipróbálók egytől egyig átélték vele az orgazmust!

  • A kipróbálók 76% -nál szokatlanul intenzív orgazmust váltott ki.
  • A tesztelők 73% -a többszörös orgazmust ért el a WOMANIZER -el
  • A tesztelők 52% egy percen belül elérte az orgazmust
  • Talán az sem véletlen, hogy a kipróbálók 98% megvásárolná ezt a forradalmian új csiklóizgatót.

Ezt a kényeztetőt használhatod maszturbációhoz, de természetesen közös élményeket is átélhettek vele. Hagyd hogy ő irányítsa a készüléked, neked pedig nem lesz más dolgod csak élvezni a kényeztetést. Az élmény annyira intenzív, hogy a legtöbb nőnél ténylegesen egy percen belül bekövetkezik az orgazmus!

Éld át az orgazmust akár naponta többször!

Ez nem fikció! A Womanizert használó hölgyek egytől egyig arról számoltak be, hogy ezzel a készülékkel egymás után több orgazmus is elérhető. 3-4, de volt aki egymás után hatszor(!) jutott el vele a csúcsra!

Úgy gondolod hogy TE is megérdemled a napi egy (vagy akár 3-4) orgazmust? Ne habozz, rendeld meg az eddigi legsikeresebb, és legszenzációsabb női lényeztetőt, ami garantáltan megadja neked ezt! A Womanizer PRO csiklóizgatót INGYENESEN házhoz szálltjuk, és a csomagodat akár már holnap a kezedbe veheted!

Vásárold meg ezt a szenzációs szexuális játékszert, ami hosszú ideig kényeztetni fog. Nem kell mást tenned, mit a a Vásárlás gombra kattintani, és az Erotika.Shop webáruházban kiválasztani a neked legjobban tetsző színváltozatot. A kiválasztott csiklóizgatót díjmentesen, akár holnapra házhoz szállítják*.

Felhasználók véleménye a Womanizer csiklóizgatóról:

Ha szeretnél még többet megtudni, erről a nem mindennapi játékszerről, olvasd el olyan hölgyek véleményét, akik megvásárolták, és kipróbálták már ezt a kényeztetőt!

Nekem minden nap szükségem van az orgazmusra, és ez a ketyere pillanatok alatt megadja nekem. Sokkal kiegyensúlyozottabbnak, és nyugodtabbnak érzem magam. Szerintem minden nőnek szüksége lenne egy ilyen csiklóizgatóra!

Andi

Womanizer PRO a legjobb stresszoldó - Olvasói teszt

Már régebben rájöttem, hogy a számomra a legjobb stresszoldó egy kiadós orgazmus. Egy egy húzósabb nap után szívesen kényeztetem magam, sokszor meg sem várom hogy haza érjek. Éppen ezért be is szerzetem egy aprócska vibrátort, amit mindig készenlétben tartok az íróasztalom fiókjában. [...]

Az érzést nem igazán tudom leírni amit ez a csiklóizgató nyújt. Annyira különbözik minden eddig általam próbált eszköztől. Ez a szívó pulzáló érzés semmihez sem hasonlítható.

Ez nem az az eszköz amivel igazán feldobhatók a közös együttlétek. Ahhoz túl steril és túl gyors. De maszturbálásra, feszültséglevezetésre tökéletesen alkalmas. A férjem sokat tartózkodik külföldön, így sokat vagyok egyedül. Vannak különböző játékszereink, de azokat általában közösen használjuk. Ha egyedül vagyok, szinte kizárólag a Womanizer csiklóizgatót használom.

Léna