Keresés

Womanizer Pro - Olvasói teszt

Valentin Napra kaptam ajándékba a férjemtől. Szeretjük a szexjátékszereket, ilyen alkalmakkor gyakran kedveskedünk egymásnak valami erotikus meglepetéssel. Egy kicsit túlzásnak találtam egy ilyen drága ajándékot, de hát “ajándék lónak ne nézd a fogát”… 😀

Igazat megvallva a megjelenése nem nyűgözött le. Egy kicsit nagynak, ormótlannak találtam. Kézbe fogva nem egy szexjáték jutott az eszembe. Egy nagy Swarovski kristály gombbal lehet bekapcsolni, és egy másik gombbal lehet szabályozni az intenzitását. Működés közben a szívó harang pirosan világít. Biztos sok embernek bejönnek az ilyen apróságok, de én inkább felesleges “hókuszpókusznak” tartom ezeket.

A Womanizer a leírás szerint érintés nélkül juttat el a csúcsra. Ez így ebben a formában nem teljesen igaz. A készülék szilikon harangját kell szorosan (légmentesen) a csikló köré illeszteni. A harangban keletkező pulzáló vákuum ingerli a csiklót és így segít az orgazmushoz.

A legelső nekifutás nem jött be. Nem tudtam rájönni hogyan is lenne jó, és kényelmes. Nem tudtam megfelelően a csiklómra igazítani a szívóharangot. Ha pedig ez nem sikerül a vákuum sem tudja kifejteni a hatását. Szóval újra próbálkoztam egy kicsit több síkosítóval, a szeméremajkaimat jobban szétnyitva, sikerült légmentesen a csiklóm köré illeszteni. A csikóizgató nyolc erősségi fokozatot ismer, ami igazából nekem nekem túl sok. A középső beállítás nekem teljesen elég e fölött már túl erőnek éreztem. De a négyes intenzitási szint teljesen megfelelt. Az időt nem néztem, te tényleg nagyon hamar juttatott a csúcsra, spiccelve élveztem el. Ez hirtelen annyira meglepett, hogy el is kaptam a csiklómtól.

Az érzést nem igazán tudom leírni amit ez a csiklóizgató nyújt. Annyira különbözik minden eddig általam próbált eszköztől. Ez a szívó pulzáló érzés semmihez sem hasonlítható.

Egy kis idő után újra nekifutottam, hasonló eredménnyel 🙂 pár perc után ismét hatalmas orgazmusom volt. Most már nem ért annyira váratlanul, így miden pillanatát kiévezhettem.

A tisztítása nem igazán egyszerű. A kis szilikon gumiharang könnyen eltávolítható és szappanos vízzel megmosható. Ez rendben is van. De a készülék teste az még csak nem is cseppálló. Tehát marad a törlőkendő, és a “cicamosdás”. Talán szerencsésebb lenne ha nem építenek bele ilyen divatos színes betéteket. Egy homogén, összetételektől mentes felületet sokkal egyszerűbben lehetne tisztán tartani.

A Womanizer újratölthető, de ez ennél a kategóriájú szexjátékszernél már teljesen egyértelmű. Bár ennél a kategóriánál a vízállóság sem lenne túl nagy elvárás. A privát véleményem szerint lehagyhatták volna felesleges csicsázást, színes betéteket és a Swarovski kristály kapcsológombot. Ezektől bármikor lemondanék a vízállóságért cserébe.

Neked is van szexjátékszered? Megosztanád tapasztalataidat olvasóinkkal fotóval vagy akár anélkül? Az alábbi link segítségével ezt rendkívül egyszerűen megteheted! Véleményed segíthet másoknak, hogy megtalálhassák a számukra ideális játékszert.  Termékteszt feltöltése >>>

Termékteszt feltöltése