Keresés

Womanizer Pro csiklóizgató - egy elégedett felhasználó véleménye

A Womanizer léghullámos csiklóizgató nagy vihart kavart a szexpiacon. Óriási sikere a különleges szívó, pulzáló csikló izgató technikájának köszönhető. Talán egyáltalán nem meglepő hogy egy évvel a piacra kerülése után megjelent a második, továbbfejlesztett verziója a Womanizer W500, vagy más néven a Womanizer Pro.

Már hazánkban is kapható a szexshopokban, és röviddel a megjelenése után máris óriási sikereket tudhat magáénak. Borsos ára ellenére rendkívül kelendő, köszönhetően az elődje sikerének, és a hasznos újításoknak.

Most tolmácsoljuk egy elégedett hölgyvásárló véleményét a Womanizer Pro csiklóizgatóról.

A párom lepett meg vele születésnapomra. Eszembe sem jutott volna ennyit adni egy szexjátékért, mégha oly különleges élményeket ígér is mint a Womanizer. Persze nézegettük előtte, beszélgettünk róla, de nem gondoltam én ezt teljesen komolyan. Meg is lepődtem amikor megkaptam, sőt le is “hülyéztem” a férjem, hogy ennyi pénzt kiadott érte.

A Womanizer Pro sokkal csinosabb megjelenésre mint az elődje. Bár azt csak képen láttuk, de ormótlanabb, nagyobb, mint az új verzió. Én a fehér verziót kaptam, a külseje engem teljesen megnyert.

Womanizer PRO csiklóizgató (fehér)

A szilikon harang, ami az csikló izgatását végzi, eltávolítható róla, így az könnyen tisztítható, vagy akár cserélhető. Gondoltak rám is 🙂 így tartozék egy nagyobb méretű szívóharang is a nagyobb csiklókhoz. (Mindkettőt kipróbáltam, nekem az XL méretű jött be.)

A nagyobbik kristályos gombbal lehet bekapcsolni, és a másik gombbal lehet ez intenzitást állítani. A kezelése rendkívül egyszerű. A kényeztető alján lehet csatlakoztatni az USB töltőkábelt. Töltés alatt a szilikon gyűrű zöld színben villog, a töltés befejeztével pedig folyamatosan világít. A szívóharang egyébként akkor is világít mikor az eszköz be van kapcsolva.

Használatkor a szilikon vákuumharangot a csiklóra kell illeszteni. Azt mondják hogy érintés nélkül visz az orgazmushoz. Hát ez teljesen nem igaz, hiszen a szilikon harang hozzáér a klitoriszhoz (vagyis körülöleli), de a kényeztetést tényleg nem ez végzi. Az orgazmushoz a levegő pulzáló, szívó áramlása vezet a szilikongyűrűn belül. Mivel “fizikai” kontaktus nincs a Womanizer és a csikló között, így ez egy egyedülálló érzést ad. Első pillanatban annyira zavarba jöttem ettől az izgatási módtól, hogy hirtelen nem is tudtam eldönteni hogy teszik e vagy sem. De ez csak néhány pillanatig tartott… egy perc múlva kész voltam! Az orgazmus olyan hirtelen jött, hogy szinte fel sem fogtam.

Ami a nehézséget jelent egy kicsit, talán az, hogy a vákuum harangot a csiklón tudja tartani az ember. A Womanizert nem kell mozgatni, egyszerűen csak rátenni a csiklóra és hagyni, hagy dolgozzon. Megtartani biztos kézzel a helyén, az orgazmus előtti másodpercekben nagy, de nem leküzdhetetlenen kihívást jelentett számomra.

Az igazat megvallva, a Womanizer nem érzéki, nem is igazán erotikus. Egy dolgot tud, élvezetet adni. De azt nagyon, sőt akár többször egymás után. A használata könnyű, gyors, és egy kicsit steril. Nem kell rákészülni, nem kell síkosító, nem kell semmi hókusz-pókusz. Az ember csak előveszi a kis tároló dobozából, “rácuppantja” a csiklójára, és egy perc múlva elélvez. Aztán ha úgy gondolja egy perc múlva újra… és újra. A személyes rekordom eddig öt perc alatt öt orgazmus. 😉

Ez nem az az eszköz amivel igazán feldobhatók a közös együttlétek. Ahhoz túl steril és túl gyors. De maszturbálásra, feszültséglevezetésre tökéletesen alkalmas. A férjem sokat tartózkodik külföldön, így sokat vagyok egyedül. Vannak különböző játékszereink, de azokat általában közösen használjuk. Ha egyedül vagyok, szinte kizárólag a Womanizer csiklóizgatót használom.

Engem teljesen megnyert. Amit viszont nagyon hiányolok, hogy nem vízálló. De nálam ettől eltekintve ötös skálán ötöst kapna 🙂

Léna