Keresés

Womanizer vs. LELO Sona

Az idei karácsony bestsellerének ígérkezik a vadonatúj LELO Sona hanghullámos csiklóizgató. Kb. három éve ilyenkor jelent meg a hazai piacon a Womanizer léghullámos csiklóizgató első szériája, ami nem csak nálunk, de az egész világon pillanatok alatt óriási siker lett!

A Womanizer sikerein felbuzdulva néhány kisebb gyártó is megpróbált hasonló elven működő kényeztetőket piacra dobni, de ezek az olcsóbb, és valljuk be gyengébb minőségű kényeztetők nem tudták letaszítani a trónról a Womanizer luxus kategóriás termékeit. Azóta eltelt három év, a Womanizer idén az ötödik szériáját dobta a piacra, és most megérkezett az eddigi legnagyobb kihívó, a LELO Sona hanghullámos csiklóizgató.

Ugyan az elnevezés más, és a LELO valószínűleg saját technológiát fejlesztett ki, de az elv mégiscsak ugyanaz. Közvetlen érintkezés nélkül a levegő/hang hullámok által keltett impulzusok ingerlik a csiklót, és ezek segítségével érik el az orgazmust. Az, hogy ezek a hullámok pontosan hogyan keletkeznek az egyik és a másik terméknél, igazából részletkérdés. A lényeg a végeredmény. Tehát maga a kényeztető, és az általa okozott élmény és élvezet.

Mivel a Sona még csak néhány hete jelent meg a magyarországi piacon (így élménybeszámolóval még nem tudunk szolgálni), ezért egyelőre a készülékek paramétereit, tudását hasonlítjuk össze. A megjelenéssel most nem foglalkoznánk, hisz mindenkinek más-más az ami szép. Főleg nehéz lenne úgy összehasonlítani őket, hogy a Womanizer jelenleg három szériával képviselteti magát. Egyet viszont biztosan leszögezhetünk! Mind a Womanizer és mind a LELO kiváló minőségű termékek, kizárólag prémium anyagok felhasználásával készülnek, és mindketten a luxus kategóriát képviselik!

A Womanizer és a LELO termékeket megvásárolhatod partnereink webáruházaiban. Egy napos szállítási határidővel, és ingyenes házhozszállítással!