Keresés

Satisfyer újdonságok

Satisfyer nem friss márka, de az utóbbi egy évben nagyon dinamikusan fejlődik. Legelőször, talán a Womanizer "koppintással" került a figyelem középpontjába. A Satisfyer, a Womanizerhez hasonló léghullámos stimulációt és többszörös orgazmus ígéretét kínálta a nagy testvéréhez képest töredék áron. Az óriási árkülönbség természetesen megmutatkozott a termékek minőségében is. Olcsóbb alapanyagok, egyszerűbb technológia, kevésbé igényes kivitelezés. A legtöbb készülék az akkumulátor helyett egyszerű elemes megoldást alkalmazott. 

Azóta viszont a Satisfeyer óriási fejlődésen ment keresztül. A mostani játékszerei klasszisokkal megelőzik az első generációs készülékeket. Szemmel látható a minőségi fejlődés, ami a csomagolástól kezdődően az anyaghasználaton, és termékek megjelenésén is megmutatkozik. És ami a legfontosabb, ez a minőségi ugrás nem ment az ár rovására. A nagyszerű minőség és az innovatív megoldások mellet, a Satisfyer kényeztetők szemtelenül olcsónak mondhatók.

"Okos vibrátor" technológia

Az új generációs Satisfyer szexjátékokra jellemző, hogy a legtöbbjük vezérelhető okostelefonról. Ez nem csak a vezeték nélküli könnyű vezérlésre jelent megoldást, de egy kis fantáziával megfűszerezve rengeteg új kalandot élhetsz/élhettek át velük. (Az intelligens szexeszközökről már sokat olvashattál az oldalunkon.)

Dupla örömszerzők

A tapasztalatok szerint a léghullámos stimuláció a legtöbb csajnak igencsak bejön. Már önmagában ez is elég indok lehet, hogy valaki Satisfyer csiklóizgatót válasszon. De ha ez nem lenne elég, a "Satisfyer Dual" kényeztetők megfordítva egy hagyományos rúdvibrátorként is funkcionálnak.

Kétféle stimulációt támogatnak, a hagyományos rezgő és e vákuum impulzust. Így kedved szerint vetheted be a csikló izgatására, vagy hüvelyi kényeztetésre.

Ezen kívül a készülékek 100%-ban vízállóak, akkumulátorról működnek, és bőrbarát anyagból készülnek. És ha ez még nem lenne elég, a díjnyertes és magyar nyelven is elérhető(!) Satisfyer Connect applikáció segítségével mobiltelefonról is irányítható. Bluetooth kapcsolaton keresztül közvetlenül, de az internetet igénybe véve akár a világ másik pontjáról is.

Satisfyer Dual vibrátorok

Satisfyer Secret vibrációs bugyi

Az okos technológia egyik szexjátékszeren sem dob annyit, mint a titkos kényeztetőkön. Egy ilyen játékszernél mindenképpen fontos a távirányítási lehetőség, és hogy minél diszkrétebben vezérelhető legyen. Márpedig hogy lehetne ezt diszkrétebben megoldani mint a mobilunk segítségével.

Eddig nem volt a Satisfyer-nek titkos kényeztetője, a most megjelent "Sexy Secret" vibrációs bugyi ezt a hiányosságot pótolja. Apró méretének és ergonomikus alakjának köszönhetően könnyedén elrejthető a fehérnemű alatt, A mágneses megoldása pedig garantálja, hogy biztosan nem fog elmozdulni. Az izgalmas élményekről pedig az applikáció gondoskodik! :)

Rejtett szexjátékszerek, titkos huncutkodás

Egy vibrátor, egy dildó, egy csiklóizgató, vagy bármilyen más erotikus játékszer kellemesen megfűszerezheti, feldobhatja a hálószobák hangulatát. Ezt mindannyian tudjuk. De vannak olyan játékszerek is, amik nem csak ott használhatóak. Sok embert izgatnak a szokatlan, extrém helyzetek. A lebukás veszélye sokunkra hat izgatóan. [...]