Keresés

Satisfyer Connect App - hogyan használd

Az új Satisfyer Connect alkalmazás mérföldkő a modern szerelmi élethez! Az összes, Bluetooth kapcsolattal rendelkező Satisfyer szexjáték csatlakoztatható az ingyenes alkalmazáshoz. Az app lehetővé teszi az interneten keresztüli kommunikációt és interakciót, akár izgalmas élő közvetítés-funkcióval kombinálva.

De nézzük is meg részletesen, hogy hogyan kell használni az alkalmazást, és hogy milyen lehetőségeket biztosít!

1.) Töltsd le a Satisfyer Connect alkalmazást

Első lépésben a vezérléshez szükséges applikációt kell letöltened. Az alkalmazás elérhető Android-os és iOS készülékekre. (mobiltelefonokra, tabletre vagy okosórákra) Természetesen a készülékednek támogatnia kell a Bluetooth kommunikációt. Az alkalmazások ingyenesen letölthető a Google Play áruházból vagy az App Store-ból.

Satisfyer Connect App Satisfyer Connect App

A legtöbb funkcióhoz nem elég csak szimplán feltelepíteni az alkalmazást, de létre is kell hoznod a Satisfyer fiókodat. Bejelentkezés után fogod tudni meghívni a partneredet a közös játékhoz, videó chat-hez. Ebből következik az is, hogy neki is szüksége lesz az alkalmazásra a saját telefonján., és neki is kell majd egy felhasználói fiók.

(A regisztrációhoz csak egy egyedi felhasználói névre, e-mail címre és egy jelszóra van szükséged. A megszokott e-mail azonosítási procedúra után be is tudsz jelentkezni.)

2.) Felhasználói fiók létrehozása

Az applikáció legizgalmasabb funkcióihoz szükséged lesz egy felhasználói fiókra. A regisztrációhoz csak egy egyedi felhasználói neved, e-mail címed és a jelszavad kell megadnod. Sikeres regisztráció után le tudod zárni az alkalmazásod. Ehhez használhatod az alap esetként felajánlott PIN kódos azonosítást, de akár biometrikus azonosítást (pl: újlenyomat) is beállíthatsz. Innetől kizárólag csak te tudod megnyitni a programot, illetéktelenek nem férhetnek hozzá.

3.) Párosításd a vibrátorod

Mint ahogy már megszokhattuk, a Bluetooth-os eszközöket össze kell párostanunk. Egy headset esetében ezt a telefonunk egyszerűen megoldja, nincs szükség egyéb segéd programra. Az okos vibrátoroknál (így a Satisfyer esetében is) a párosítást az alkalmazásból kell indítani. Eközben természetesen a készüléken a Bluetooth funkciónak engedélyezve kell elennie.

A Satisfyert Connect App óriási előnye, hogy teljesen magyar nyelvű, így minimális mobiltelefonos ismerettel bárki könnyedén elboldogulhat vele.

Eszközök párosítása

Az alkalmazáshoz több eszközt is hozzá kapcsolhatunk, játék előtt pedig egyszerűen ki kell választani hogy éppen melyik vibrátort szeretnénk használni. A jobb felső sarokban található ikon segítségével lehet kiválasztani, és itt tudjuk párosítani az új játékszereket is. Amíg nem adtunk hozzá egyetlen játékszert sem az alkalmazáshoz, a "Nincs kapcsolat" figyelmeztetéssel fogunk találkozni ahonnan egyszerűen tovább léphetünk a "Satisfyer párosítása" funkcióba.

Párosításhoz, a vibrátoron kell elindítani a folyamatot. Ez készülékenként eltérő lehet, általában a bekapcsoló gomb hosszan nyomvatatásával indítható ez a funkció. Ez után az alkalmazás már könnyen megtalálja a játékszert, összekapcsolódnak és kezdődhet a móka.

4.) Élvezd az app nyújtotta lehetőségeket

Az alkalmazás felső részén találhatod a Bejelentkezéshez / Regisztrációhoz használható gombot (bal oldalt) és az eszközök hozzáadásához és párosításhoz kapcsolódó gombot (jobb oldalt) A képernyő alsó részén, pedig a négy fő funkció között tudsz választani. 

  • Kis hatótáv
  • Távoli partner
  • Közösségi megosztás
  • Riasztások

Kis hatótáv, vibrátor vezérlése

Itt érheted el azokat a funkciókat, amelyekhez kizárólag a saját telefonodra van szükséged. Ezekhez a funkciókhoz nincs szükséged felhasználói fiókra. Különböző távirányítási módok közül tudsz választani. Mindegyik esetben a telefonod, vagy az okos karórád lesz a távirányítód.

Program lejátszás

Kiválaszthatsz egyet az előre beállított programok közül, de akár saját rezgésmintákat is létrehozhatsz, majd elmenthetsz, hogy később is felhasználhasd.

Az egyedi program létrehozáshoz, ki kell választani, hogy egy kettő, vagy három rezgéshullámot szeretnél beállítani, és fel kell rajzolnod a telefonod kijelzőjére az általad megálmodott mintát. Ha tetszik az alkotásod, el tudod menteni, nevet adhatsz neki, és később bármikor előveheted. A megtervezett saját rezgéseidet akár meg is oszthatod világszerte a többi felhasználóval.

Élő iránytás

Ki tudná nálad jobban, hogy mikor kell gyorsítani, erősíteni, hogy neked a legjobb legyen. Melyik az a pillanat, amikor visszább kell venni az erősségen, és mikor kell beleadni mindent? Az élő irányításnál valós időben kezelheted a vibrátorod. Ahogy megérinted, simogatod a kijelzőt, úgy fog viselkedni a kényeztető is. Akkor akkor erősít amikor te akarod.

Környezeti hang

Az okos vibrátorok képesek a környezeti hangokra reagálva működni. Ilyenkor a telefon mikrofonja érzékeli a hangokat, az applikáció pedig az alapján vezérli a kényeztetőt. Ez a funkció különösen izgalmas lehet a titkos szexjátékszereknél, például egy zenés szórakozóhelyen, vagy egy koncerten bevetve azt.

Zenei ritmusok

Élvezd a kedvenc zenéidet, mint még soha! A funkció hasonló az előzőhöz, azzal a különbséggel, hogy a telefonodon található zenéid fogják irányítani a vibrátort. Eddig is élvezted a kedvenc számaidat, de mostantól a zene élvezete egy új értelmet is kaphat!

Távoli partner

Az okos szexjátékszerek egyik kedvelt funkciója a távoli vezérlés. Ilyenkor átadhatjuk a vibrátorunk vezérlését partnerünknek, aki bárhol a világon tartózkodhat. Ehhez a funkcióhoz már szükségünk lesz Saisfyer felhasználói fiókra. Nekünk is és a partnerünknek is. Ha ez megvan, meghívhatjuk kedvesünket, hogy az internet segítségével vegy át a játékszer irányítását.

A hangulatot tovább fokozhatjuk, hiszen az alkalmazás chat, és videochat funkcióval is rendelkezik, így új szintre emelhetjük a "szexting" fogalmát. Ideális megoldás lehet, ha te vagy a partnered sokat utazik, de a távkapcsolatok izgalmas kiegészítőjeként is funkcionálhat.

Partner meghívása

Ahogy már írtuk, távoli irányításnál mindkét felhasználónak telepítve kell ellenie az applikációnak, sőt felhasználó fiókkal is kell rendelkeznie. A partnerek keresése funkcióval, a felhasználó név alapján tudunk rákeresni a partnerekre, és meghívni közös játékra.

A Satisfyer Connect App nem egy "monogám alkalmazás".We-Connect applikációban csak egy partnert lehet beállítani, de Satisfyer programjában akár több felhasználóval is kapcsolatban lehetsz. Kinek-kinek a vérmérséklete szerint. ;)

A kezelőfelület alján a dupla szívecskés ikonra kattintva érhetjük el a távoli partnereinket. A "CSEVEGÉSEK" fülön tudunk a beszélgetéseink közül választani a "PARTNEREK" fülön pedig a felvett kapcsolatainkat láthatjuk. Ha szeretnénk meghívni egy partnert, először rá kell keresni a felhasználói név alapján. Ha megtaláltuk, küldhetünk neki egy felkérést. Ezt a felkérést neki először el kell fogadnia (természetesen el is utasíthatja). 

Chat / Videochat

De mit érnek a partnerek, ha nem lehet velük huncutkodni? A partnereinkkel bármikor kezdeményezhetünk csevegést. A program jelzi, hogy melyik ismerősünk van éppen online (Az elérhető állapot megosztását  természetesen a felhasználói beállításoknál mindenki személyre szabhatja).

És a partnereinkkel barmkor cseveghetünk is. A csevegés kb úgy működik mint bármilyen más chat alkalmazás. Beszélgethetünk, de akár fotókat is küldhetünk egymásnak. (Na, itt már kezd a dolog érdekes lenni ;) )

A csevegőnél be tudjuk állítani az üzenetek automatikus törlését is. Ez az érzékeny tartamaktnál akár még jól is jöhet.

Természetesen nem csak chatelni tudunk, hanem lehet hívást, vagy videóhívást is kezdeményezni. Ekkor a csevegés funkció már nem lesz aktív, cserébe viszont hallhatjuk és/vagy láthatjuk a partnerünket.

Távoli vezérlés

Hívás közben átadhatjuk partnerünknek a szexjátékszerünk irányítását, (fenti kezecske ikon) aki a képernyőn mozgatva az ujját tudja a rezgéseket gyorsítani, lassítani, és vibrációs ritmusokat létrehozni. Természetesen a dolog az kétirányú, Tehát ha mindkettőtöknek van okos Satisfyer kényeztetője, akkor ez oda-vissza is működhet egy időben.

Ebben a funkcióban nem áll minden beállítási lehetőség a partnerünk rendelkezésére, de cserébe egy pillanatra sem kell levenni a szemét a videónkról.

Egyéb izgalmas funkciók

Közösségi megosztás

Az általad létrehozott rezgésmintákat megoszthatod az alkalmazás közösségi platformján. Az itt található minták közül pedig te is használhatod bármelyiket.

Riasztások

Biztos te is állítottál már be figyelmeztető riasztást az órádon, vagy a telefonodon. Mostantól a vibrátorodhoz is állíthatsz be ilyet. No nem akármelyikhez, ennek a funkciónak is leginkább a titkos kényeztetők esetében van jelentősége. Diszkréten megzizzen a bugyid, jelezve hogy ideje elindulnod a találkozódra, vagy hogy itt az ideje a délutáni orgazmusnak! 😉

Innovation Award Product 2021

Az okos szexjátékszerek esetén ez egyik legsarkalatosabb pont, az maga az alkalmazás. Hiába prémium minőségű egy termék, ha a vezérlő alkalmazás nem az igazi. Az intelligens vibrátorok igazi értékét ez a program fogja meghatározni. Márpedig a Satisfyer applikációja kiemelkedően teljesít.

Több hasonló alkalmazást is kipróbáltunk már, de eddig a Satisfyer Connect App volt az ami szinte maradéktalanul meggyőzött minket. Ebben nagy szerepe van annak is, hogy vették rá a fáradságot hogy különböző nyelveken, (és legfőképp magyarul) is elérhető legyen a program. De ezen kívül, logikus és egyszerű a felépítése. Rendkívül egyszerű a készülékek párosítása, jól átgondoltak a vezérlési funkciók.

Talán nem véletlen az sem, hogy a Consumer Technology Association innovációs díjjal ismerte el a Satisfyer Connect Applikációt. Ami azért is lehet érdekes, mert ez nem egy "szexjáték díj", hanem az applikáció komoly innovációs megoldásait díjazták, olyan más márkák termékeivel együtt mint az ASUS, HP, JBL , Samsung, stb...

Okos Satisfyer szexjátékszerek

A Satisfyer Connect App az összes Bluetoothos Satisfyer szexjátékszerrel képes együttműködni. Egyelőre leginkább a hölgyeknek szánt játékszerek azok amelyeknél használható, de a termékpaletta rendkívül dinamikusan fejlődik. De szinte egészen biztos, hogy hamarosan megjelennek a férfiak számára kifejlesztett okos kényeztetők is.

Nézd meg a mobilról vezérlehető Satisfyer kényeztetőket!