Keresés

Satisfyer szexeszközök - Intelligens vezérléssel

Ismered a Satisfyer kényeztetőket? 

Akkor itt az ideje, hogy megismerkedj a mobiltelefonos applikációval rendelkező "okos" Satisfyer vibrátorokkal és csiklóizgatókkal!

Az intelligens szexjátékszerek egyre népszerűbbek, és egyre több márka dobja piacra a saját okos kényeztetőjét! Ha eddig úgy gondoltad, hogy ezek a játékszerek horribilis árúak akkor érdemes megváltoztatni a véleményed!  A Satisfyer eddig is híres volt kiváló ár/érték arányú eszközeiről, és nincs ez másképp a mobilos applikációval rendelkező vibrátoraival és csiklóizgatóival sem!

Satisfyer Connect Applikáció

Az új Satisfyer Connect alkalmazás mérföldkő a modern szerelmi élethez! Az összes, Bluetooth kapcsolattal rendelkező Satisfyer szexjáték csatlakoztatható az ingyenes alkalmazáshoz. Az app lehetővé teszi az interneten keresztüli kommunikációt és interakciót, izgalmas élő közvetítés-funkcióval kombinálva. Ezzel a forradalmi frissítéssel a párok felfedezhetik az érzéki szerelmi kapcsolat háromdimenziós világát. Az alkalmazásunk elérhető az Apple, az Android, a táblagépek és az Apple órák számára, és havonta új frissítések és folyamatos ajánlatok érhetők el az új funkciókhoz.

Satisfyer léghullámos csiklóizgatók intelligens vezérléssel

Akik kipróbálták már a levegőhullámos csiklóizgatókat, szinte kivétel nélkül különleges élményről vagy extra nagy orgazmusokról számoltak be. Az eddigi termékpaletta további új eszközökkel bővült, melyek az ingyenes Satisfyer Connect applikációnak köszönhetően számtalan új élményt tartogatnak számodra.

A Satisfyer kényeztetők egytől egyig bőrbarát szilikonból, és kiváló minőségű ABS műanyagból készülnek. Használatuk egyszerű, csak az apró szilikon harangot kell a csiklód köré illesztened, és máris élvezheted a levegőhullámok kényeztetésest. A készülékek közvetlen érintés nélkül, kizárólag a pulzáló levegő által keltett impulzusokkal Most mindez kiegészülve a díjnyertes mobil applikációval!

Satisfyer Curvy vízálló csiklóizgató vibrátorok

A Curvy három különböző változatban (1+, 2+ 3+) érhető el.  Mindegyik termékre 15év garanciát ad a gyártó! Rezgő motor és léghullámos technológia egyetlen készülékben, mely szuper intenzív és különleges stimuláció ad. A vibrátorok természetesen újratölthető akkumulátorral készülnek, és 100%-ig vízállóak. Vezérelhetőek a mobilos Satisfyer Connect applikáció segítségivel, de termesztésen az alkalmazás nélkül is használhatóak.

Satisfyer Love Triangle - az utazó vibrátor

Utazó méretű, diszkrét formájú, léghullámos csiklóizgató praktikus, higiénikus, mágneses lezáró sapkával! Aprócska méretének köszönhetően könnyedén magaddal viheted utazáskor. Okostelefonról irányítható, különleges kialakítású csiklóizgató és csiklóvibrátor egyben, mely apró szívó impulzusokkal és vibrációval együttesen kényeztet.

Satisfyer Double Joy az okos párvibrátor

Okostelefonról irányítható párvibrátor két extra erős motorral, mely ideális társ az együttlétek során, hogy a Hölgy és a Férfi is maximálisan kielégítő aktusban részesülhessen!

Ideális azon Hölgyek számára, akik csak a hüvely és a csikló együttes izgatásával képes orgazmust elérni Ergonomikus C-forma tökéletesen idomul a női szeméremrészhez Aktus közben is használható. Tökéletes választás abban az esetben is, ha a Férfi nem érzi elég szűknek a hüvelyt, vagy mindketten extra bizsergésre vágytok