Keresés

Rejtett szexjátékszerek, titkos huncutkodás

Egy vibrátor, egy dildó, egy csiklóizgató, vagy bármilyen más erotikus játékszer kellemesen megfűszerezheti, feldobhatja a hálószobák hangulatát. Ezt mindannyian tudjuk. De vannak olyan játékszerek is, amik nem csak ott használhatóak. Sok embert izgatnak a szokatlan, extrém helyzetek. A lebukás veszélye sokunkra hat izgatóan.

Nem véletlen, hogy számtalan olyan szexjátékszer van a piacon, amik kifejezetten ilyen titkos játékokra lett kitalálva. Mint például a zene ritmusára reagáló, bugyiba rejthető csiklóizgató, amely kifejezetten élvezetessé teheti az esti bulit. 🙂 De ott vannak a távirányítóval, vagy éppen mobiltelefonnal vezérelhető titkos kényeztetők, vibrotojások, vibrációs bugyik.

Most ezekből az igazán pajkos játékokból szeretnénk bemutatni neked párat.

OHMIBOD vibrációs bugyi

Ha már szó volt a szene ritmusára lüktető izgatóról, kezdjük vele a sort. Az OHMIBOD Club Vibe csiklóizgató egy aprócska lapos kényeztető, amely kifejezetten arra lett kitalálva, hogy az ember lánya a bugyijába rejtse. Anatómiailag formált alakjának köszönhetően észrevétlenül megbújik, és a külső hangokra reagálva izgalmas perceket okozhat viselőjének. A OHMIBOD Club Vibe-nak van egy testévre, ami megjelenésben teljesen hasonló (eltekintve a színétől) de ő már mobiltelefonról is vezérelhető.

OhMiBod vibrobugyi

Mi a vibrotojás?

A vibrotojás egy apró, tojás formájú vibrátor. Alapvetően vaginális izgatásra fejlesztették ki, te természetesen tökéletesen alkalmas lehet a csikló ingerlésére is. [...]

Távirányítós vibrációs tojások

Míg a vibrációs bugyik leginkább a csikló izgatására használhatóak, a vibrotojások belső kényeztetésre. Ezek igazából tojás formájú vibrátorok, melyek apró méretüknek köszönhetően kényelmesen elférnek a hüvelyben. Mindegyikük biztonságos “kanóccal” van ellátva ami segítségével könnyedén kihúzhatóak.

Távirányítós vibrációs tojás

Az olcsóbb, egyszerűbb vibrootjások vezetékes távirányítóval vannak ellátva. Azt nem mondom hogy lehetetlen, de mindenképpen körülményesebb ezekkel a típusú tojásokkal nyilvános helyen próbálkozni. 🙂 Erre mindenképpen ideálisabb megoldás a vezeték nélküli távirányítással vezérelhető vibrációs tojás. Ezek lehetnek saját távirányítója, de a csúcskategóriát itt is az okostelefonról irányítható vibrációs tojások jelentik.

Ha téged is izgatnak az extrém helyzetek, ezekkel a játékszerekkel új élményeket próbálhatsz ki. Megtapasztalhatod ilyen érzés lehet átélni az orgazmust az utcán sétálva, vagy akár egy zenés szórakozóhelyen. A lehetőségek száma korlátlan, csak a (piszkos, vagy kevésbé piszkos) fantáziád szabhat nekik határt.