Keresés

Bővülő Satisfyer termékpaletta

Satisfyer kényeztetők 

Tavaly ősszel mutattuk be újdonságként a Satisfyer levegőhullámos csiklóizgatókat. A kedvező fogadtatásnak köszönhetően, a gyártó további termékei is megjelentek a magyar szexshopok polcain. A Satisfyer nem csak léghullámos kényeztetőket gyárt, termékeik szinte a teljes szexjátékszer palettát lefedik. Csiklóizgatók, vibrátorok, párvibrátorok, férfi kényeztetők, mindegyik termékükre jellemző a kiváló minőség, és pénztárcabarát ár. Nem véletlenül lett a márka hazai vásárlók egyik nagy kedvence!

Léghullámos csiklóizgatók

Satisfyer léghullámos csiklóizgató

A levegőhullámos csiklóizgatók különleges szexélménnyel szolgálnak. A rezgések helyett apró levegő impulzusokkal izgatják a csiklót, ezzel érve el az orgazmust. A kipróbálók szerint ez az orgazmus pedig nem hasonlítható egyik szexjáték által nyújtott élvezetéhez sem. Sokan az orális szexhez hasonlítják, és sok hölgynél képes előidézni többszörös orgazmust. (Ha szeretnél még többet megtudni erről a technológiáról, olvasd el a többi cikkünket is.)

Satisfyer szilikon vibrátorok

Satisfyer szilikon vibrátorok

Vibrátorok a legismertebb női kényeztetők. Szinte mindenkinek ez ugrik be először a szexuális segédeszközökről. A különleges formájú Satisfyer design vibrátorok a legkülönfélébb igényeket is kielégítik. G-pont izgatós, csiklókaros verziók is megtalálhatóak. Dívásos, vidám színekben, maximálisan bőrbarát szilikonból, és újratölthető akkumulátorral. Mindemellett nagyon kellemes árfekvésben!

Satisfyer Partner párvibrátorok

A páros vibrátorok (párvibrátorok) aktus közben is használható kényeztetők. Különleges kialakításuknak köszönhetően Egyedülálló megoldás a Satisfyer PRO4 párvibrátora, amely a léghullámos csiklóizgatós technológiát ötvözi a párvibrátor funkciókkal. De természetesen a klasszikus páros vibrátorok is megtalálhatóak a kínálatban.

Férfi kényeztetők, maszturbátorok

Satisfyer MEN masztrubátorok Rockó ajánlásával! Intenzív, szívó élményt nyújtó maszturbátor, mely az orális szex és egy valódi punci kettős gyönyörét nyújtja. Nyomásszabályzóval ellátott maszturbátor, így igényednek megfelelő vákuumot hozhatsz létre, mely lehet erős, vagy gyengéd.

Satisfyer Men

Satisfyer Balls gésagolyók

Satisfyer gésagolyó

Szexjáték kiegészítők, tartozékok

Sokan félnek, hogy mi történik akókkor ha tönkremegy a kedvenc játékszerük valamelyik alkatrésze. Mi van akkor, ha megtörik a töltőkábel, de maga vibrátor még tökéletesen működne, vagy ha elhasználódik, megsérül a puha szilikon vákuumharang a léghullámos csiklóizgatóknál. Egy ilyen apró alkatrész meghibásodása a teljes**

A Satisfyer kényeztetőknél ettől sem kell már tartani, hiszen ezek az tartozékok külön is megvásárolhatóak.

Szexjáték kiegészítők, tartozékok