Keresés

Satisfyer újdonságok (2.rész)

Pár nappal ezelőtt bemutattunk néhány Satisfyer újdonságot. Mivel a cég most nagyon odatette magát, folytatjuk a Satisfyer legújabb termékeinek felvonultatását.

Satisfyer Mono Flex csiklóizgatós vibrátor

Ez a kényeztető szintén az "okos szexjátékszerek" közé tartozik. Ez azt jelenti, hogy nem csak a vibrátoron található gombokkal irányítható, hanem Bluetooth kapcsolaton keresztül képes kommunikálni a mobiltelefonnal. Így a mobilra telepített applikáció segítségével a telefonról is vezérelhető.

A vibrátor maga egy klasszikus formájú csiklóizgatós "nyuszi" vibrátor. Hangsúlyos, kissé hajlított fejjel, amely akár a G-pont izgatására is megfelelő lehet, és egy kisebb csiklóizgató karral.

Ahogy a Satisfyertől már megszokhattuk, a készülék 100%-ig vízálló és prémium minőségű, bárbarát anyagból készül. A vibrátor természetesen használható mobiltelefon nélkül is. A készüléken négy gomb található, külön lehet ki- és be kapcsolni a két motort (egy a szárban, egy a csiklóizgatóban) a másik két gombbal pedig a vibráció erőssége állítható. 

Három különböző színben rendelhető. (piros, rózsaszín és fehér)

Satisfyer Mono Flex csiklóizgatós vibrátor

Satisfyer Love Breeze csiklóizgató

Az aprócska Breeze szenzációs áron kínálja a léghullámos stimulációt! Az alig tízezer forintos árával az egyik legolcsóbb ilyen típusú csiklóizgató. A különleges kialakítású csiklóizgató és csiklóvibrátor egyben, mely apró szívó impulzusokkal és vibrációval együttesen ingerli, bombázza a csiklót!

A készüléken külön állítható a szívó impulzus és a rezgések. A felső gombbal a léghullám stimuláció állítható 11 módban, az alsó pedig a vibráció szabályozására szolgál. A készülék 100%-ban vízálló, így akár a kádban, vagy zuhanyzás közben is használható.

Három divatos színben vásárolható meg.

Satisfyer Love Breezecsiklóizgató

Satisfyer High Fly csiklóvibrátor

Különleges formájának köszönhetően változatosan használható. Tökéletesen illeszkedik a női szeméremhez, lapos formájának köszönhetően a fehérneműben is észrevétlenül lapulhat meg. Ebben az egyetlen nehézség a vibrátor vezérlése lehet, hiszen sajnos ez a készülék nem távirányítós, és a mobiltelefonnal sem kapcsolható össze.

A csiklóizgató prémium kategóriás, bőrbarát szilikonból készül, és teljesen vízálló!

Satisfyer High Fly - akkus, vízálló csikló vibráto