Keresés

Már megint a Satisfyer - Újdonságok

A Satisfyer jelenleg az egyik legdinamikusabban fejlődő szexjáték márka! Nemrég két cikkünkben is bemutattuk az újdonságait, de az azóta újabb Satisfyer termékek jelentek meg szexshopok polcain.

A legtöbb újdonság az "okos szexjátékszer" kategóriába tartozik, amin egyáltalán nem kell csodálkozni. Egyrészt a mobilos irányíthatóság rendkívül praktikus, és izgalmas funkció, másrészt a Satisfyer mobilos alkalmazása szenzációs jóra sikerült. Nagy hiba lenne, ha nem aknáznák ki az ebben rejlő lehetőségeket. 

Azt már szinte felesleges is kiemelnünk, hogy az összes Satisfyer szexjátékszer teljesen vízálló, az újdonságok pedig egytől egyik akkumulátorral üzemelnek. Ráadásul attól sem kell tartanod, hogy a sok használattól tönkre menne a töltő csatlakozója, hiszen a töltést mágneses USB töltőkábellel lehet megoldani. (De ha mégis történne valamilyen baleset a kábellel, pár ezer forintért tudod pótolni)

A 15év gyártói garancia pedig több mint meggyőző!

Satisfyer Connect App - hogyan használd

Az új Satisfyer Connect alkalmazás mérföldkő a modern szerelmi élethez! Az összes, Bluetooth kapcsolattal rendelkező Satisfyer szexjáték csatlakoztatható az ingyenes alkalmazáshoz. Az app lehetővé teszi az interneten keresztüli kommunikációt és interakciót, akár izgalmas élő közvetítés-funkcióval kombinálva. [...]

Satisfyer párvibrátorok okos vezérléssel

A Satisfyer Duovle Joy után két újabb modellel bővült az okos párvibrátorok palettája. Mindkét készülék irányítható a díjnyertes Satisfyer Connect applikáció segítségével, de ha épp nincs kedved a telefonnal bajlódni, a vezeték nélküli távirányítóval is elérhető a funkciók jó része. Válogathatsz a 11 különböző, előre beprogramozott vibrációs minta közül, és változtathatod a rezgés erősségét is. Ha pedig ennél többre vágysz, saját ritmusokat szeretnél létrehozni, vagy a  zene ritmusára szeretnél élvezni az alkalmazás segítségével ezek is elérhetőek.

Satisfyer párvibrátorok

Mindkét modell három-három elegáns színváltozatban vásárolható meg.

Satisfyer Little Secret, okos vibrációs bugyi

A vibrációs bugyi választék is bővült, a Sexy Secret után megjelent a legújabb titkos kényeztető a Little Secret. Első ránézésre a szín az ami megkülönbözteti őket, bár némileg változtattak a formáján is. De a legnagyobb eltérés az, hogy ez a vibrobugyi nem csak mobilról irányítható, hanem kapunk mellé egy rádiós távirányítót is. Így a legtöbb funkció okos eszköz nélkül is elérhető, de az igazi izgalmakat továbbra is az applikáció rejti,

Satisfyer Little Secret vibrációs bugyi

Satisfyer Lolli Plug anál vibrátorok

Eddig az anál vibrátorok nem voltak megtalálhatóak a Satisfyer kínálatában. Jó hír a hátsó örömök kedvelőinek, hogy most két anál rúdvibrátorral bővült a paletta. A szilárd anyagú rúdvibrátorok bőrbarát szilikonnal vannak borítva, újratölthető akkumulátorról működnek, és természetesen 100%-ig vízállóik.

Az okos technológia egyelőre nem került beépítésre, de szinte egész biztos hogy ez intelligens modellek sem váratnak sokáig magukra.

Satisfyer Lolli Plug vibrátor

Okos Satisfyer péniszgyűrűk

A péniszgyűrűk között eddig viszonylag kevés telefonról vezérelhető modell volt, az áruk pedig péniszgyűrű szinten nagyon magas volt. Izgalmas kiegészítő lehet egy vibrációs gyűrű, de valljuk be annyira talán mégsem izgalmas, hogy megérjen 30-40e forintot...

A Satisfyer telefonról vezérelhető okos péniszgyűrűi viszont azt az árkategóriát képviselik, ahol már érdemes lehet elgondolkodni a választáson.

Satisfyer okos péniszgyűrűk