Keresés

Satisfyer Double Love - Olvasói teszt

A barátommal mostanában elég ritkán tudunk találkozni. Általában csak a hétvégéken, de olyan is előfordul, hogy két hétig nem is látjuk egymást. Bizonyos fokig ennek is meg van az előnye. Hét közben mindketten tudjuk élni a saját életünket, a baráti társaságunk sem azonos, de a hétvégét ha csak tudjuk, kettesben töltjük. Ilyenkor persze sokat szexelünk. Volt olyan hétvégénk hogy szinte sem keltünk az ágyból.

Persze nem lehet ezt mindig hétvégéig "tartogatni"! :) Nekem speciel minden nap szükségem van az orgazmusra, így ha nem találkozunk én akkor is szinte minden nap maszturbálok. Ez már nagyon régen elkezdődött nálam, amióta az eszemet tudom, csinálom. Eleinte csak a kezem használtam, de amikor a fősulira kerültem vettem egy élethű műpéniszt, ami azóta is rendszeresen szolgálatot teljesít.

A barátommal gyakran szoktunk esténként csetelni, szextingelni. Sokszor a kamerát is bekapcsoljuk, és végignéz ahogy masztizok vagy a dildón lovagolok. Az ő ötlete volt, hogy vegyünk egy okos szexjátékszert, hogy aktívabban részt tudjon venni ezekben a játékokban. Egy Satisfyer párvibrátorra esett a választásunk, sok jót olvastunk erről a márkáról, az áruk meg kifejezetten pénztárca-barát. Mellesleg a 15 év garancia sem volt elhanyagolható szempont.

Az egyszerűség kedvéért én rendeltem meg, és másnapa ki is hozta a futár. Már a csomagolás is megnyerte a tetszésem. A doboz ablakos kialakítású ami "hermetikusan" le van zárva. Kinyitni csak a perforált csík letépésével lehet, így biztosak lehetünk abban, hogy a termék teljesen original. A doboz mágnesesen visszazárható, ezáltal alkalmas arra is hogy a későbbiekben ebben tároljuk a vibrátort. (Nekem is ebben lakik)

A dobozban a vibrátoron kívül, található egy távirányító, egy mágneses töltő kábel és egy magyar nyelvű használati utasítás. Nem túl bőbeszédű, de az ábrákkal együtt elegendő információt tartalmaz. Gyorsan kipróbáltam működik e. A vibrátoron található dupla hullámos gombbal lehet bekapcsolni. (hosszan nyomva kell tartani) A kis vibrátorban szerencsére volt némi szufla, így berregve kelt életre. Meglepően halk volt, ugyanakkor elég erősnek tűnt a rezgése.

Amint megéreztem a tenyeremben a vibrálást, rögtön tudtam, hogy ez azonnal ki kell próbálnom! A lakótársaim nem voltak itthon, szóval minden adott volt hozzá.

Gyorsan mentem a fürdőbe, és egy kis szappanos vízzel átmostam a készüléket. Mivel 100%-ig vízálló, így nem kellett attól férnem hogy ettől baja lesz. Éreztem hogy a nunim nedvesedik...

A szobámban ledobtam a nadrágom és a bugyim és becsúsztattam a vibrátor farkincáját a puncimba. A külső része a csiklómra simult, és kellemesen izgatott kívül belül. A telefont még nem párosítottam hozzá, így a távirányítóval vezéreltem. Az gyorsan kiderült, hogy ez a megoldás nem az igaz. Könnyen lehet a rezgések között váltani, és minden rezgésnek külön szabályozható az intenzitása. De ami zavaró, hogy mindig végig kell enni az összes rezgésmintán, ha véletlenül túllépünk a kedvencen. (Kíváncsian vártam, hogy a mobilos applikáció mennyivel lesz jobban kezelhető.)

Satisfyer Double Love egy párvibrátor, amit aktus közben is lehet használni. Ettől függetlenül én úgy gondoltam hogy ez egy férfi nélkül is el fogja látni a funkcióját. Ez többé kevésbé igaznak is bizonyult, de így a vibrátor nem igazán maradt a helyén, folyamatosan kézzel kellet tartani, igazgatni. 

Aztán beugrott, hogy hát ott van nekem a dildóm is. Gyorsan elővettem, és becsúsztattam a Satisfyer vibrátor mellé. Sosem volt szükségem síkosítóra, most is engedelmesen siklott a helyére. Rögtön éreztem, hogy ez lesz a nekem való megoldás. A dildó kitöltötte a nunimat, és a vibrátor farkincáját hozzányomta a G-pontomhoz, a külső része közben pedig a csiklómat izgatta. Nem is tartott sokáig eljutni az orgazmusig.

Játék után rendet pakoltam, a vibrátort pedig feltettem tölteni estére. Napközben letöltöttem az applikációt a telefonomra, és létre is hoztam egy felhasználó fiókot. A barátomnak is elküldtem, hogy tegye meg ezt ő is.

A vibrátor, a használati utasítás szerint 2 óra alatt tölt fel teljesen. A töltést és a töltöttéget egy villog/világító led jelzi.

Az alkalmazás egyértelmű, egyszerűen kezelhető és teljesen magyar nyelvű. Este közösen a barátommal fedeztük fel a funkciókat. Én Pesten, ő meg az ország másig végén. Az alkalmazás nem csak a távoli "páros" játékoknál jön jól, de sokkal könnyebb vele a vibrátor vezérlése maszturbálás közben is. Az appal külön-külön lehet irányítani a vibrátor két szárában lévő motorokat, saját rezgésmintákat lehet létrehozni, vagy akár zenei vezérlést is be lehet kapcsolni.

Egyedül ritkán szoktam elővenni, ha úgy van akkor inkább a jól bevált dildó az amit használok, de a páros játékoknál nagyon jó szolgálatot tesz. A barátom is élvezi, hogy ő távolról tudja irányítani a vibrátorom. Természetesen használtuk szex közben is, az eredmény hasonló mint a dildóval is volt. ;) Nálunk maximálisan beváltotta az elvárásokat.

Ági