Keresés

Hogyan használd a We-Connect alakalmazást

A prémium We-Vibe vibrátorokról már sok szó esett az oldalunkon. Ebben a cikkünkben, azt az alkalmazást szeretetnénk neked bemutatni, amely jóvoltából ezek a kényeztetők igazán figyelemre méltóak.

A  We-Connect alkalmazás egy ingyenesen letölthető applikáció, amely a legtöbb We-Vibe készülékkel kompatibilis, segítségével válik az "egyszerű" We-Vibe vibrátorod "okos vibrátorrá" amellyel rengeteg izgalmas élményt élhetsz át.

Hogyan használd a We-Connect alkalmazást

A We-Vibe első pillanattól kezdve élen járt az okos, mobilról vezérelhető vibrátorok kifejlesztésben. Az összes kényeztetőjük használható a hagyományos módon (gombokkal vezérelve) de az igazán izgalmas funkciókat az ingyenes applikációval tudod elérni.

Ha sikerült letöltened az alkalmazást, és a játékszered párosítanod a programmal, máris indulhat a móka! A telefonod segítségével számos olyan lehetőség áll a rendelkezésedre, melyek egy hagyományos vibrátornál elképzelhetetlenek.

Töltsd le az alkalmazást a telefonodra!

A We-Connect applikáció beszerezhető a Google Play áruházból vagy az App Store-ból. Természetesen teljesen ingyenesen. A We-Vibe termékek használatához olyan készülékre van szükséged ami támogatja a  Bluetooth 4.0 kapcsolatot, és legalább 4.4-es Android ™ vagy iOS 9 operációs rendszer van rajta. (Tehát azt mondhatjuk hogy szinte minden jelenleg forgalomban lévő okos-telefonnal kompatibilis)

We-Vibe vibrátor párosítása az applikációval

Az első indításkor az alkalmazás felajánlja, hogy csatlakoztasd a We-Vibe vibrátorod az applikációhoz. Ehhez nem kell mát tenned, mint 5mp-ig nyomva tartani a vibrátor vezérlő gombját. Amikor két rezgő impulzust érzel a készüléken, a We-Vibe készen áll a párosításra.

A telefonon koppints a Connect Toy gombra. Az alkalmazás automatikusan megkeresi az adott vibrátort felveszi a kapcsolatot az eszközzel (Természetesen a Bluetooth kapcsolatot engedélyezned kell a telefonodon). 

(Bármikor adhatsz új készüléket az applikációhoz, Menüből válaszd ki a Connect Toy elemet. És a fenti lépéseket kell végig járnod.)

Egyes We-Vibe játékszeréhez távirányító is tartozik Előfordulhat, hogy a vibrátort nem sikerül párosítanod az applikációval, mert a távvezérlőhöz kapcsolódik. Ilyenkor első lépésként le kell választanod a távvezérlőt. Nincs más dolgod, mint a távirányítón bármelyik gombot nyomva tartani 5mp-ig, A távirányítón a LED villogni kezd, majd az 5mp után kialszik.

We-Connect párosítása

A Bluetooth kapcsolat fokozott biztonságot nyújt, mely megakadályozza, hogy más jelek megszakítsák a kapcsolatot a telefonod és a vibrátor között. Éppen ezért a kényeztetőhöz csak egy vezérlő kapcsolódhat. Tehát ha már párosítottad egy mobiltelefonnal, csak azután fogod tudni másik eszközzel is irányítani, ha ez előzőt "elfelejteted" vele. Ehhez a készüléken található gombot kell 10mp-ig nyomva tartanod. Ekkor a vibrátor elfelejti az eddig hozzáadott telefont, és kész rá hogy új készülékkel párosítsd.

We-Vibe vibrátor vezérlése

Beépített ritmusok

A modern vibrátorok általában többféle vibrációs ritmus ismernek, melyek intenzitása is testere szabható. Egyes kényeztetők több motorral rendelkeznek (pl.: csiklókaros vibrátor), ilyenkor a motorokat egymástól függetlenül, külön külön is tudjuk vezérelni. De hiába a legergonomikusabb kialakítás, sok esetben nehézségbe ütközik, hogy használat közben funkciót, intenzitást váltsunk. Ennek oka, hogy a vibrátor vezérlése nem mindig esik kézre.

Mobiltelefonról viszont bármikor könnyedén tudunk váltani a ritmusok között, és a rezgések ideális erőssége is könnyedén beállítható.

We-Vibe vezérlés

Saját vibrációs ritmusok (create vibes)

Az előre létrehozott stimulációs módok kombinálásával saját vibrációs ritmusokat hozhatsz létre. Tetszés szerint kombinálhatod a ritmusokat, beállíthatod milyen sorrendben következzenek, milyen erősséggel, mennyi ideig. Az így létrehozott rezgésképeket el tudod menteni, és bármikor be tudod vetni.

Külön tudsz egy motoros, vagy két motoros (pl: We-Vibe Nova csiklóizgatós vibrátor) kényeztetőkhöz ritmust gyártani. Az ujjaddal tudod a képernyőre rajzolni a rezgés hullámait. Két motoros módnál lehetőséged van a két motor különböző ritmusban vezérlésére, de akár szinkronba is állíthatod a rezgéseket.

Érintés vezérlés mód (touch)

Add át magad a pillanatnak, és vezéreld a vibrátorod az aktuális... A "touch" módban a mobilod képernyőjének megérintésével tudod a rezgéseket szabályozni. A vibrátor követi az ujjad mozgását a kijelzőn. Gyorsít, lassít, erősít éppen ahogy abban a pillanatban szeretnéd.

Zenei vezérlés (beat)

Élvezd úgy kedvenc zenéidet, mint eddig még soha! Ezzel a funkcióval a mobilodon található zenéidet a vibrátor rezgésekké alakítja. Zenehallgatás közben érezheted  (és élvezheted) kedvenc számaid bizsergetését, lüktetését az erogén zónáidon.

Lehetőséged van a mikrofon módot is kiválasztani, ekkor nem a telefonodon található zenére, hanem a külső hangokra fog a vibrátorod reagálni. Ha van egy titkos We-Vibe kényeztetőd, ezzel a funkcióval izgalmas élményeket élhetsz át pl. egy zenés szórakozó helyen.

Csatlakozás partnerhez (connect your partner)

Talán az egyik legizgalmasabb funkciója az alkalmazásnak. Felvehetjük a partnerünket akit meghívhatunk egy kis közös huncutkodásra. Ehhez arra van csak szükség, hogy a partnerünknek is legyen telepítve a We-Connect alkalmazás. (persze ha még nincs neki telepítve, a meghívó felajánlja neki ennek a lehetőségét) A meghívót elküldhetjük sms-ben e-mailben, de akár egyéb üzenet (Messenger) formájában is.

Amint a partner elfogadta a felkérést, értesítést kap, ha készen állsz a a játékra. Képes lesz átvenni a vibrátor irányítását, bárhol is legyen a világon.

Chat funkció

Na de mit érne ez az egész ha nem kommunikálhatnátok közben egymással, vagy nem láthatnátok közben egymást. De persze az alkalmazás erre is ad lehetőséget. Így egy új szintre emelve a "sexting" fogalmát. Egy erotikus csevegés önmagában is izgalmas lehet, de ez megspékelve a Video Chat funkcióval és a távoli vezérléssel, tényleg különleges kalandokat élhetsz át.

We-Connec Chat control

Használhatjátok szimpla szöveges, vagy videó módban.

Használati tippek távirányítós vibrátorokhoz

A titkos kényeztetők olyan távirányítós vibrátorok, amelyek észrevétlenül meglapulnak a bugyiba rejtve, vagy felhelyezve a punciba, popsiba. Ergonómiailag így lettek kialakítva, hogy használatuk semmiféle kényelmetlenséget ne okozzon, akár egész nap “viselhetők” legyenek, készen bármikor egy kis titkos huncutkodásra. [...]

Élmények határok nélkül!

Az okos szexjátékszerek nem véletlenül ennyire közkedveltek. A lehetőségek végtelen tárházát nyújtják. Akár egyedül, akár a pároddal együtt közösen szeretnéd használni. Akár a hálószoba intimitásában, akár egy nyilvános helyen szeretnéd átélni az orgazmust. Csakis a fantáziád, és a vérmérsékleted szabhat korlátot a játékoknak és az élvezeteknek!