Keresés

Használati tippek tapadókorongos dildóhoz

A tapadókorongos dildók rendkívül népszerű szexjátékszerek. Élethű formájuk, méretük és anyaguk képesek a valóságos szex élményét visszaadni, a tapadókorongnak hála pedig változatos pózokban használhatóak, és a kezed is szabadon maradhat! A pózok és felhasználások száma szinte végtelen. Most nézzük a legkedveltebb pozitúrákat.

1. tipp: Tapaszd a falra

A kutya-póz (doggy-style) kedvelt pozitúra a tapadókorongos játékok rajongói számára. Egyszerűen csak cuppantsd fel a falra (csempére, szekrényre) Állítsd be a magasságot az igényeidnek megfelelően. A behatolási szöget, a mélységet és a sebességet a mozgásoddal tudod szabályozni. Használhatod térdelő helyzetben, állva és lehajolva is.

Tapadótalpas diltó tippek

2. tipp: Lovagolj

A tapadókorongnak sima felületre van szüksége a stabil rögzítéshez. A kád pereme tökéletes választás lehet. Ráereszkedve teljes egészében ki tudod használni a dildó hosszát.

3. tipp: Lovagold meg a széket

Kényelmes póz lehet ha egy támlás székre tapasztod fel a dildót. Válassz olyan széket, aminek az ülő felülete teljesen sima. A szék hátsó részére támaszkodva tehermentesítheted a combjaid, kényelmesen lovagolhatsz a kedvenc műpéniszeden.

4. tipp: Tükröm, tükröm

Ha van egy stabil felépítésű fali tükröd, tovább fokozhatod az élvezeteket. Használhatod a már említett kutya-pózban, de a padlóra helyezve a lovagló, vagy guggoló pózt is képed feldobni a vizuális ingerek révén. A tükrös játékok rendkívül izgalmasak lehetnek, hiszen ez a teljesen új nézőpont stimulálóan hathat rád és partneredre is. A tükrök viszont rendkívül törékenyek, ezért mindenképpen olyan tükröt válassz ami kelőképpen stabil, és lehetőleg fix hátlappal rendelkezik!

5. tipp: Csatold fel

Léteznek speciálisan felcsatolható műpéniszek is, de szinte bármelyik tapadókorongos dildó bevethető ebben a pozícióban is. Nincs másra szükséged, mint egy univerzális alsóra, amely segítségével fixen tudod rögzíteni a dildót. Használhatod lány-lány játékoknál, de ha a párodat izgatja, felfedezheti az anális behatolás élményét!