Keresés

Eredményhirdetés - Vibrátor Infó I. Sztori verseny

Lezárult a Sztori Verseny szavazása!

Egy új közösségi játékkal kísérleteztünk az elmúlt hetekben. Összességében akár sikeresnek is nevezhető a próbálkozás, de valószínűleg ebből a játékból nem fogunk tudni hagyományt teremtetni.

Abban szinte biztosak voltunk, hogy még az értékes nyeremény ellenére sem lesz olyan nagy a tolongás mint az "Anonim Suna" versenyünkön, így magunk is meglepődtünk, hogy öt izgalmas történet is kaptunk a felhívásra. Sajnos, ami viszont beigazolódott, hogy az olvasók messze elmaradtak a képnézegetőktől! :( Míg egy-egy punci szelfi több száz szavazatot is kapott, addig a történetek ennek töredékét. Be kell látnunk, hogy az olvasás ma már egyre kevésbé csigázza fel az emberek érdeklődését. (Természetesen tisztelet a kivétlenek!)

Mindentől függetlenül köszönjük az izgalmas történeteket, az olvasóink nevében is. És bár egy-egy történetre nem érkezett több száz szavazat, azért így is akadtak bőven rajongók. Gratulálunk a győztesnek és minden kedves versenyzőnknek akik rászánták az idejüket a történet megírására. Továbbá köszönet a olvasóknak is, akik megtisztelték az alkotókat azzal, hogy elolvasták írásaikat és szavaztak rájuk.

Íme a végeredmény!

1. helyezett: Magányos öröm (4,6 pont)

2. helyezett: Szexkamera Szofival (4,1 pont)

3. helyezett: BBC Swinger kaland (3,8 pont)

4. helyezett: Édes Kényszer (3,7 pont)

5. helyezett: Egy jól sikerült legénybúcsú (3,4 pont)

A történetekre ugyan szavazni már nem lehet, de oldalunkon elérhető marad az erotika, és az olvasás kedvelői számára! ;)