Keresés

Kié a legszebb punci?

A kérdés ugyan csak költői, hiszen a szépség relatív és természetesen minden punci gyönyörű, de persze mindenkinek lehet amelyik mindegyiknél jobban tetszik. A mi kis játékunk lényege sem az a hogy rangsort állítsunk, inkább hogy csempésszünk egy kis izgalmat ebbe az idei szürke, borongós télbe!

Jó hír a bevállalós olvasóinknak, mert újra meghirdetjük a
Vibrátor Info Anonim Suna szépségversenyt!

Versenyről lévén szó, díj is lesz, mégpedig egy prémium Bodywand, masszírozó vibrátor! És hogy ki fogja megnyerni, azt majd az olvasóink eldöntik egy izgalmas verseny keretében!

Az idei verseny merőben más lesz mint a többi, mint ahogy az idei nyeremény is az eddigi legérékesebb! Sajnos minden eddigi játékunknál tapasztaltunk kisebb/nagyobb visszaéléseket, trükközéseket, mind a nevezéssel mind a szavazással kapcsolatba, éppen ezért idén valami teljesen újjal készültünk! Új lesz a szavazás metódusa, és a nevezéssel kapcsolatban is lett egy kis változás.

Hogyan indulhatsz a versenyen?

1. Készíts fotókat

Készíts magadról néhány képet, vagy kérd meg a párodat, hogy fotózzon le. FONTOS, az eddigi versenyeken tetszőleges fotókkal tudtál indulni, most van három kötelező elem amit minden nevezőnek teljesítenie kel. Ezen felül, természetesen több fotót is beküldhetsz, amiken annyit, és úgy mutatsz meg magadból amennyit jól esik. (Ha takarni szeretnél arcot, tetoválást, stb, azt még a feltöltés előtt tedd meg.) 

1. kép - "Háromszög" punci

Csinálj egy képet a cicádról mutasd meg a "hétköznapi arcát"! ;) 

2. kép - MINDNET (is) a szemnek!

Készíts egy bátrabb fotót, ne bízz semmit a fantáziára, hagy csodáljanak meg a szavazók!

3. kép - Ahogy TE látod

Egy nagyon izgalmas nézőpont a "POV" (point of view).
Mutasd meg te hogyan látod a "sunád". Akár egy maszti, vagy egy hatalmas szex után...

A másik fontos dolog, hogy a fotók eredetiségét igazolnod kell. Így tudjuk kivédeni azt, hogy netről letöltött, lopott, "kamu" képek ellen kelljen versenyezned. A nevezett képek mindegyikén szerepelnie kell az a "Vibrátor Infó Anonim Suna verseny" feliratnak (egy papírra, vagy a testedre írva) 

2. Töltsd fel a képeket az oldalra

Az elkészített fotókat az oldal alján tudod feltölteni, egyszerre akár többet is. A leírásban írd le néhány mondatot magadról, hogy miért jelentkeztél a versenyre vagy hogy mit kezdenél a nyereményeddel.

A versenyre teljesen anonim módon tudsz jelentkezni, kizárólag az e-mail címedet kell megadnod. Ez természetesen nem fog az oldalon megjelenni, csak a kapcsolattartás miatt szükséges. A nyertest a megadott címen fogjuk kiértesíteni, és te is ez alapján tudsz hivatkozni a feltöltött fotóidra.

A nevezési határidő 2023. január 31. (A képeket eddig tudod feltölteni az oldalra)

A beküldött fotók, minden esetben elbírálásra kerülnek. Amennyiben nem felelnek meg a tartalmi, vagy formai követelményeknek, úgy nem vehetnek részt a versenyben. A képeid elfogadásáról, vagy elutasításáról e-mailben értesítünk. Amennyiben a feltöltés elutasításra került, a jelentkezési határidő végéig lehetőséged van pótolni a hiányosságokat.
(Minél később nevezel annál kevesebb időd lesz az esetleges hiányosságokat pótolnod)

3. Szavazz, izgulj és nyerd meg a fődíjat!

Az Erotika Shop Szexshop jóvoltából a 4. "Anonim Suna" verseny nyereménye egy prémium Bodywand akkus, masszírozó vibrátor 60.000 Ft értékben! A nyereményt az a résztvevő fogja megkapni, akinek a képei a legtöbb szavazatot kapták. 

Bodywand masszírozó vibrátor

A fotók teljes valójukban kizárólag a verseny kezdetén fognak megjelenni az oldalunkon A szavazás 2023. február 1-től február 14-ig (Valentin napig) tart. Ez idő alatt lehet a versenyben részt vevő képekre voksolni. A szavazás a weboldalunkon zajlik, egy látogató egy nap, csak egyszer voksolhat. A szavazatok számát a verseny végéig titkosan kezeljük, így a látogatók nem ismerhetik a verseny állását. Az eredmény és a szavazatok száma a verseny lezárásakor kerül közzétételre.