Keresés

Satisfyer Sexy Secret vibrobugyi - Barbara letesztelte

Barbara a legutóbb egy Satisfyer Partner Box vibrátor csomagot kapott tesztelésre. Az okos péniszgyűrű tesztjét már olvashattátok, most a bugyiba rejthető titkos csiklóizgatót mutatja be nektek.

Mindig kíváncsi voltam, hogy bugyiba rejthető eszköz mit tud nyújtani, izgalommal töltött el a gondolat, hogy más emberek között rezegjen a bugyim, ahol azért ott a lebukás veszélye. Nem igazán tudtam elképzelni, hogy lapulnak el ezek a kis játékok a bugyiban, úgy, hogy még azért kényelmetlen se legyen. Illetve a hangja is nagy kérdés volt számomra, hiszen az összes másfajta rezgős játékom azért elég hangos ahhoz, hogy emberek között megállja a helyét.

Satisfyre Sexy Secret egy ilyen bugyiba rejthető kis játék. Első ránézésre méretéről és formájáról is az árulkodik, hogy alkalmas arra, hogy „láthatatlanul” megbújjon a bugyiban. Az elülső része laposabb és szélesebb egy kis kiemelkedéssel a közepén, a vége pedig magasabb és keskenyebb. Kívülről egy kör alakú mágneses rész van rajta, ami a játék elcsúszását akadályozza meg. Ez a mágnes kicsit gyenge, mert voltak alkalmak, amikor a mágnes elengedett és a korong a bugyin kívül elcsúszott. A játék nekem így is a helyén maradt, azonban a mágnes így nem látta el a funkcióját.

Satisfyer vibrációs bugyi

Kíváncsi voltam, hogy milyen nadrágokkal fogom tudni használni. Meglepetésemre szűk farmerrel is megállta a helyét, a varrások miatt egyáltalán nem is látszódott, sőt a nadrág még a játék helyén maradását is segítette valamelyest. Feszülős cicanadrággal nem igazán használható, maximum, ha hosszú pólóval viseled.

Eleinte nehezen helyeztem el, nem igazán találtam a helyét, hogy hogy lesz kényelmes. Nekem mindig zavaró egy kicsit, nem igazán akar belesimulni az ajkak közé kényelmesen. Talán ez annak is köszönhető, hogy a nagy ajkaim nagyok, és husisabbak, és úgy éreztem útban vannak. Talán ha a játék elülső része keskenyebb lenne, kényelmesebb lenne nekem. Mivel nem simul, ezért érzésre is többször inkább csikizős, mint izgató, főleg az erősebb rezgéseknél.

Amikor jobban el tudom helyezni, akkor viszont nagyon bizsergető érzést tud nyújtani. Alapvetően nem tud nagyon erősen rezegni, hiszen pici a játék, az aksija is pici. De ahhoz épp elég, hogy egy bevásárlás, vagy egy városnézés után alig várjam, hogy hazaérjünk. A rezgés nem túl hangos, így nyugodtan emberek közé lehet vele menni. Egy teljesen zajtalan helyen talán hallani lehetne az erősebb fokozatú rezgéseket, ha közelebb vannak az emberek. Tehát egy egyetemi előadáson, vagy múzeumban legfeljebb a gyengébb alaprezgéseket használnám. Alapzajjal rendelkező helyen (utca, bevásárló központ, zsúfoltabb étterem) azonban a hangosabb rezgések is abszolút elvesznek, igazából én magam sem hallom. A játéknak nem is feltétlenül az a célja, hogy konkrétan orgazmushoz juttasson, így ezek a kicsivel gyengébb rezgések épp megfelelőek. Folyamatos izgalmi állapotban tart, és mindvégig az jár tőle a fejemben, hogy csak érjünk haza végre és hadd élvezzek el.

Arra az eszköz nem igazán alkalmas, hogy otthon egyedül használd saját magad kényeztetése céljából. Ahhoz gyengék a rezgések, és igazán nem is erre tervezték. Emberek között használni azonban magában izgató, hiszen titkos, de én végig azt éreztem, hogy mindenki átlát a bugyimon és tudja mi a helyzet.

A játék telefonról kényelmesen vezérelhető, ami egyáltalán nem feltűnő emberek között sem. Külön izgalmas, hogy interneten keresztül távolról is irányítható. Mindössze létre kell hozni egy profilt a Satisfyre alkalmazásban, és összekapcsolódhattok a pároddal. Hívás közben átadhatod neki az irányítást. Ez akár idegen Satisfyre felhasználóval is működhet, mivel a hívás mikrofon és kamera nélkül is működik, így inkognitóban maradhatsz. A párommal egy kis feszültségoldás gyanánt a vizsga előtti vonatozást dobtuk így fel, de shoppingolás közben, és a moziban is nagyon jól használható, és hatásos.

Hosszabb utazásokra is elvittük, hogy ne legyen unalmas a autózás (persze az anyósülésen ültem). Egy alkalommal találtunk egy félreeső helyet útközben, amit ki is használtunk.

Barbara

Neked is van szexjátékszered? Megosztanád tapasztalataidat olvasóinkkal fotóval vagy akár anélkül? Az alábbi link segítségvel ezt rendkívül egyszerűen megteheted! Véleményed segíthet másoknak, hogy megtalálhassák a számukra ideális játékszert.  Termékteszt feltöltése >>>

Termékteszt feltöltése