Keresés

Satisfyer Dual Love - Vibrátor teszt Barbarától

A harmadik Vibrátor Info Anonim Suna szépségverseny nyertese Barbara volt, aki miután megkapta a nyereményét, megígérte, hogy beszámol nekünk a tapasztalatairól. Az elmúlt hetekben szorgalmasan tesztelt, és most átküldte nekünk a véleményét a Satisfyer Dual Love vibrátorról, amelyhez néhány izgalmas fotót is csatolt.

3. Vibrátor Info Anonim Suna verseny

Az "Anonim Suna" rovatunkba folyamatosan érkeznek huncut lányoktól, nőktől, anyukáktól fotók, hát most legyen ennek tétje is! Meghirdetjük a Vibrátor Info harmadik "Anonim Suna" szépségversenyét! [...]

A vibrátor nagyon diszkrét csomagolásban érkezett, ami szerintem sokaknak nagy előny. Elkerülhetők a kínos pillanatok a postán vagy épp a futárral. Kibontás után maga a vibrátor doboza már magában nőiességet sugall, nagyon elegáns. Az eszköz tartozéka csupán egy töltőzsinór. Ez bármilyen adapterhez, számítóképhez, laptophoz csatlakoztatható, a vibrátorhoz pedig két apró mágnespöttyel kapcsolódik. Egy kissé nehezen sikerült megtalálni azt a helyzetet, ahogy a helyén marad a mágnes, illetve az apróbb mozgatásokra is könnyen elmozdul, viszont nincs lyuk, amin keresztül beázhat az eszköz, így akár egy forró fürdő mellé is jó társaság lehet. Pozitívum az is, hogy az eszköz lassan merül, hosszú ideig töltés nélkül használható.

Satisfyer Dual Love - Csomagolás

Kézbe véve nagyon kellemes tapintású, jó minőségű szilikon anyagból készült. Mérete és kialakítása jól kézre áll, a gombok használat közben is jól elérhetőek. Méretéből adódik az is, hogy kis helyen is elfér, könnyen tárolható, és utazáshoz is bárhová könnyen eltehető. Mivel vízálló, nagyon könnyen tisztítható is.

Praktikus játék, mivel hüvelyi stimulációs funkciója és léghullámos csiklóizgató funkciója is van, két legyet üt egy csapásra. A vibrátor nagyon egyszerűen kezelhető. Három gombja van. A legfelső hullámvonallal jelzett gombot hosszan nyomva kapcsol be a vibráció, röviden nyomva a rezgés 11 ritmusa között lehet váltani. Nekem a legmagasabb fokozat túl intenzív, az alacsonyabb fokozatok jobban tetszettek. Emellett vannak lassabb és gyorsan ritmusok is, és kevertek is. Nekem ez utóbbiak a legizgatóbbak. A középső félkörívvel jelzett gombot hosszan nyomva a léghullámos funkció kapcsolható be. Ugyanezt röviden nyomva a impulzus intenzitása növelhető. A harmadik gombbal, szinten félköríves jelzéssel az impulzus intenzitása csökkenthető. Itt is, akárcsak vibrációnál, 11 fokozat közül lehet választani. Az egyes gyengén érezhető, nekem az ötös fokozattól jött be nagyon. A 7-8 fokozattól felfelé percek alatt kész vagyok tőle. A legjobban ez a funkció nyerte el a tetszésemet.

Satisfyer Dual Love

A léghullámos stimulációt legjobban a zuhanyrózsa okozta orgazmushoz és érzéshez tudnám hasonlítani. Én ezt a módszert mindig is nagyon szerettem alkalmazni, de ezzel az játékkal egy sokkal kényelmesebb módja nyílt az élvezeteknek. Nem kell percekig guggolni a kádban, amitől aztán borzasztóan elzsibbad a lábam, hanem kényelmesen az ágyban fekve koncentrálhatok az érzésre. Sőt, külön öröm számomra, hogy szeretkezés közben is kitűnően használható, nagyon jól feldobja az aktust, főleg annak, aki nem képes hüvelyi úton elélvezni. 

Barbara és a Satisfyer csiklóizgató

Az egyetlen nehézségem a vibrátorral, hogy sokszor nehezen találom meg a legmegfelelőbb állást, hogy a léghullámos rész pereme vákuumot képezzen a csiklónál, illetve hogy a vákuum közepén épp a csikló legyen, mert akkor a legintenzívebb az érzés.

Irányítás mobiltelefonnal

Különösen tetszik, hogy ez egy okos vibrátor, tehát telefonos applikációval is irányítható. Ennek a neve a Satisfyer . Az eszköz Bluetooth-val kapcsolható a telefonhoz. A legalsó gombot kell addig nyomva tartani, amíg két rövid rezgés nem érkezik. Ezután az applikáció használata is nagyon egyszerű. Irányíthatod a vibrátor mindkét funkcióját egyidőben és külön-külön is manuálisan, illetve vannak az applikációnak saját programjai, amelyek különböző ritmusokat és intenzitást tartalmaznak. A különböző ritmusú programoknál az intenzitás szintén állítható tetszés szerint. Sokkal egyszerűbb a vibrátor használata így, mert nem kell gombokat nyomkodni, hanem csak a telefon képernyőjén le-fel húzva az ujjadat irányítható a vibrátor. Továbbá az applikáció a zenét és környezeti hangokat is át tudja alakítani rezgésekké.

Satisfyer Connect App

Satisfyer Connect App - hogyan használd

Az új Satisfyer Connect alkalmazás mérföldkő a modern szerelmi élethez! Az összes, Bluetooth kapcsolattal rendelkező Satisfyer szexjáték csatlakoztatható az ingyenes alkalmazáshoz. Az app lehetővé teszi az interneten keresztüli kommunikációt és interakciót, akár izgalmas élő közvetítés-funkcióval kombinálva. [...]

Neked is van szexjátékszered? Megosztanád tapasztalataidat olvasóinkkal fotóval vagy akár anélkül? Az alábbi link segítségvel ezt rendkívül egyszerűen megteheted! Véleményed segíthet másoknak, hogy megtalálhassák a számukra ideális játékszert.  Termékteszt feltöltése >>>

Termékteszt feltöltése