Keresés

Satisfyer Royal One péniszgyűrű - Teszt Barbarától

Barbarát az előző teszt annyira lázba hozta, hogy jelezte, szívesen tesztelne még szexjátékszereket. Mi nagyon megörültük az ötletnek, így küldünk is neki egy három termékből álló Satisfyer szexjáték csomagot. A kollekcióbók elsőként a péniszgyűrűre esett a választása, így most azt szeretné nektek bemutatni.

Satisfyer Partner Box 3 vibrátor szettben három játék található. Egy párvibrátor, egy vibrációs péniszgyűrű és egy bugyiba rejthető titkos csiklóizgató. 

A csomagolás nagyon igényes, elegáns, ahogy ezt a Satisfyertől korábbi tapasztalatok alapján vártam. A csomag tartozéka továbbá egy töltőzsinór volt, amely mindhárom eszközt mágneses csatlakozással képes tölteni.

A csomagból a Satisfyer Royal One péniszgyűrűre nemcsak én, hanem a párom is nagyon kiváncsi volt. Egyébként is gyakran használunk valamilyen peniszgyűrűt vagy egyéb eszközt hasonló céllal, így nem volt kérdés, hogy ez a játék tetszeni fog.

Az anyaga nagyon jó minőségű, kellemes tapintású. Teljesen vízálló, így zuhany alatt vagy kádban is használható, és a tisztítása is nagyon egyszerű.

Többféle rezgés ritmust és erősséget lehet beállítani a játékon, egyszerűen a bekapcsoló gomb rövid megnyomásával. Így aktus közben is egyszerűen használható, nem kell vele sokat babrálni. Aktus közben egyáltalán nem zavaró egyik félnek sem, jól a helyén marad, és én közben szinte nem is érzem hogy ott van.

A játék nem túl hangos, de azért egy csendes lakásban, a szomszéd szobában biztosan hallható lenne. Cserébe az erős fokozatú rezgés tényleg nagyon intenzív.

Maga a gyűrű elég erős és kis átmérőjű, szóval jól elszorítja a péniszt, ami a páromnak és nekem is nagyon bejött. Összességében aktus közben a rezgés és az elszorítás hatására nagyon hasonló érzés, mint egy vibrátor, csak sokkal jobb. Ennél élethűbb vibrátort nem fogok találni soha.

Barbara kipróbálta a Satisfyer péniszgyűrűt

Hamarosan újabb tesztekkel, és talán még izgatóbb képekkel jelentkezik Barbara!

Kövesd Barbarát a Twitteren is!

Barbara megígérte, hogy megfelelő fogadtatás esetén akár bátrabb fotókat is láthattok tőle. Megnéznétek hogyan kényezteti magát a Satisfyer vibrátorral, vagy hogyan huncutkodik a titkos szexjátékszerével? Nosza! Jelezzétek neki a Twitteren!

Neked is van szexjátékszered? Megosztanád tapasztalataidat olvasóinkkal fotóval vagy akár anélkül? Az alábbi link segítségvel ezt rendkívül egyszerűen megteheted! Véleményed segíthet másoknak, hogy megtalálhassák a számukra ideális játékszert.  Termékteszt feltöltése >>>

Termékteszt feltöltése