Keresés

Satisfyer Sexy Secret Bugyivibrátor - Olvasói teszt

Mindig is izgattak az nem mindennapi, extrémebb szexuális helyzetek. Ez nem azt jelenti hogy exhibicionista lennék, de már tini korom óta felspanolnak pl. a nyilvános helyszínek. Így kifejezetten egy olyan játékszert szerettem volna, amit ilyen körülmények között is lehet használni.

A termék kiválasztásnak fő szempontjai.

  • Bugyiba rejthető, mobiltelefonról (is) vezérelhető legyen.
  • Mivel elsődlegesen a csikló stimulációt kedvelem, így külső, csiklóizgató vibrátort keresetem.
  • Nem szerettem volna sok 10e forintot elkölteni rá.

A Satisfyer-ről már nagyon sok jót olvastam. A termékei barátságos áron beszerezhetők, a minőségét meg eddig mindenki csak dicsérte. Szóval összefésültem ezeket a szempontokat/infókat, és így esett a választásom a a Satisfyer Sexy Secret elnevezésű, bugyiba rejthető okos csiklóizgatóra

Satisfyer Sexy Secret okos csiklóizgató - Első benyomások

Már a doboza is  nagyon igényes, egyértelműen minőségi érzetet kelet. Egy ízléses, mágnesesen záródó papírdoboz, ami "hermetikusan" le van zárva. Egy ablakon keresztül meg lehet csodálni a kis vibrátort, de hozzá csak úgy férhetünk, ha a doboz oldalán a perforált tépő-csíkot végig szakítjuk. A mágneses megoldásnak köszönhetően viszont bármikor vissza lehet zárni, így tökéletesen funkcionálhat később tárolóként is. Én legalábbis megtartottam, és a csiklóizgató azóta is ebben lakik.

Amikor először kezembe vettem, meglepődtem hogy milyen kis aranyos és picike. A tapintása is kellemes és selymes. Úgy simult a kezembe mint egy ijedt kis madárka. Rögtön a szívembe zártam. :)

A készüléken egy gomb található. Hosszan nyomva tartva lehet be- illetve kikapcsolni a készüléket. A rövid gombnyomásra pedig a rezgésminták között lehet váltogatni. Nem tudom megmondani pontosan, de olyan 8-9 különféle előre beállított rezgést ismer.

A bekapcsoló gombon kívül, található rajta egy korong alakú mágnes, ami a csiklóizgató fehérneműhöz való rögzítésére szolgál (erről majd később), és a mágneses töltőkábel csatlakozója. A kábel csatlakozója elég sutácska (gondolom mindegyik termékhez ezt használja a Satisfyer) könnyen el tud mozdulni, ha nem elég óvatosan tesszük le, vagy ha töltés közben meglökjük a készüléket. Cserébe viszont nem lehet rosszul feltenni. A mágnesek nem engedik, hogy fordítva csatlakoztassuk a kábelt a csiklóizgatóhoz.

A csiklóizgató mobiltelefonnal vezérlehető. Ehhez szükség van egy applikációra, ami ingyenesen letölthető, és szerencsére magyar nyelven is tud. Így az eszközök párosítása és a kezelés gyerekjáték. Az applikáció teljesen egyértelmű és könnyen használható. Ahogy írtam, a csiklóizgató alap funkciói elérhetők a fizikai gomb segítségével is, de az alkalmazástól lesz ez igazán jópofa játékszer.

A mobiltelefon távirányítóként használható, segítségével szinte bármilyen rezgésmintát létrehozhatunk, a kis vibrátor képes zenére, vagy külső hangokra reagálva is működni. Az alkalmazás támogatja a szöveges és videó chat funkciókat, és ezen keresztül akár a partnerünk is képes távolról irányítani a vibrátorunkat. Ami nagy előnye az applikációnak, hogy az összes okos Satisfyer eszközünket hozzáadhatjuk, így ugyanazzal az alkalmazással kezelhetjük mindegyiket.

A tapasztalat

A Satisfyer Sexy Secret kifejezetten egy bugyiba rejthető csiklóizgató, minden funkciója erre van optimalizálva. Aprócska, viszonylag csendes, de valószínűleg ezek miatt nem ad igazán intenzív stimulációt. Mondjuk az is biztos, hogy egy ilyen vibrátornak nem az a feladata, hogy 2-3 percen belül elvigyen, inkább a hosszan tartó játék a lényege.

Van a készüléken egy mágneses korong, aminek az a feladata hogy a helyén tartsa a vibrátort. Hát, ez sajnos nem mindig jön össze. Könnyen el tud mozdulni, és ha nem illeszkedik pontosan a helyére, akkor az élvezeti faktor szinte nullára csökken. Ha a szexi csipke bugyiddal szeretnéd használni, esetleg egy szoknyával, akkor ki kell ábrándítsalak. Arra jöttem rá, hogy minél szűkebb, erősen gumírozott fehérneműt érdemes hozzá felvenni, plusz szűk nadrágot és/vagy harisnyát.  Egy csini leggings sem túl jó választás, mert azon egyértelműen kirajzolódik, hogy van ott valami, aminek elvileg nem kellene ott lennie. Szóval vagy egy szűk farmert, vagy egy igazán feszes harisnyát tudnék javasolni.

Az applikációt csak dicsérni tudom. Minden funkciója nagyszerűen működik. Akár egyszerű távirányítóként akarod használni, akár szexchat, vagy szexting közben akarod bevetni. Nagyon szupi! A telónyomkodás sehol sem kelt feltűnést, így bárhol teljesen diszkréten tudod irányítani.

A készülék teljesen vízálló. Így elvilg elvihetnéd a strandra is, bár egy fürdőruhában nem maradna észrevétlen. De a tisztításnál mindenképpen könnyebbség.

Mindent összevéve, a Satisfyer Sexy Secret egy kifejezetten izgalmas kis vibrátor. Feltéve ha téged is feldobnak a titkos szexjátékszerek és azok a szituk amik velük átélhetők. Nem drága, ugyanakkor tényleg minőségi termék. Így igazából akkor sincs nagy probléma ha kiderül hogy számodra túl gyenge a rezgése vagy rájössz, hogy mégsem neked való ez a titkos huncutkodás. Nagy bukó nincs vele.

Viszont otthoni használatra nem igazán ajánlanám. Ha nem akarsz vibrátorral a bugyidban kimenni az utcára, akkor egészen biztosan találsz ideálisabb játékszert is nála.

Sz.

Neked is van szexjátékszered? Megosztanád tapasztalataidat olvasóinkkal fotóval vagy akár anélkül? Az alábbi link segítségével ezt rendkívül egyszerűen megteheted! Véleményed segíthet másoknak, hogy megtalálhassák a számukra ideális játékszert.  Termékteszt feltöltése >>>

Termékteszt feltöltése