Keresés

Satisfyer Duble Joy párvibrátor - Teszt Barbarától

Barbara a Satisfyer Partner Box 3 vibrátor válogatást faggatta az elmúlt hónapokban. ;) A csomag három "páros" kényeztetőt tartalmaz. A Sexy Secret vibrációs bugyi, és a Satisfyer Royal One péniszgyűrű tesztjét már olvashattad, most a készlet utolsó darabját a Satisfyer Duble Joy okos párvibrátort szeretné bemutatni.

Satisfyer Double Joy egy izgalmas párvibrátor. Nagyon kíváncsian vártam, mit tud, mert ránézésre elképzelhetetlen volt, hogy lesz ez kényelmes és jól használható együttlét közben.

A játék elülső része szélesebb és kissé laposabb, másik vége pedig keskenyebb. Kialakítása így elől illeszkedik a csiklóhoz, a külső ívében pedig van egy homorú mélyedés, ami segíti, hogy a péniszhez is jobban illeszkedjen használat közben. Ennek ellenére elég kényelmetlennek tűnt első ránézésre, és furcsának gondoltam, hogy ez majd észrevétlenül, kényelmesen ellesz a hüvelyben együttlét közben.

Satisfyer Double Joj párvibrátor

Ez az előítéletem gyakorlatilag az első használatnál megdőlt, mert gond nélkül, minden fájdalom és kényelmetlenség nélkül befért minden a helyére. Pro tipp: hogyha jobban a nyakadba teszed a lábad (előny ha hajlékony is vagy mindehhez), esetleg egy párnával megtámasztod a derekad (ahogy én is tettem), ezzel a pózzal kicsit kitágul a hüvely, így ha normál hanyatt fekvésben kicsit szűknek érzed, érdemes ezzel próbálkozni. Na meg persze gondoskodni kell arról, hogy elég nedves legyen a terület.

A rezgése jó erős, a gombokkal 10 fokozat állítható a játékon. A legerősebb fokozat nekem néha túl intenzívnek is bizonyult. A leggyengébbet nagyon enyhén lehet érezni, de egy plusz enyhe bizsergető érzést ez is nyújt szex közben. Ami már igazán érezhető, és jól stimulálja a G-pontot, nekem valahol az 5-6. fokozatnál van.

Én nem tudok elélvezni hüvelyi úton, legalábbis eddig még semmilyen próbálkozással sem sikerült ezt elérni. Ez a játék a G-pontnál nekem erősen csiklandós érzést kelt, ami hosszabb távon közelít a csúcspont felé, de elélvezni így sem tudtam, annak ellenére sem, hogy a játék a csiklót is stimulálja. A csiklóm elég érzékeny, így ott az erős rezgés kellemetlen volt, a G-pontnál azonban az erősebb rezgés bizonyult hatásosabbnak. Ezt az ellentétet nehéz feloldani, de valahol a középső fokozatok voltak jók a legtöbbször.

Barbara és Satisfyer Double Joy

Tapasztalataim szerint a csiklómhoz a rezgő stimuláció nem a legmegfelelőbb, mert vagy túl erős, vagy nem elég intenzív a stimuláció, összességében nem érik el a kellő hatást. Éppen ezért, az együttlétet ez a játék ugyan feldobta, adott hozzá a G-pont stimulálásával, de a végkifejleten nem változatott. Segített azonban, ha a játékot a csiklónál kicsit mozgattam, dörzsölve ezzel a csiklót. Azoknak ez a játékszer kiváló választás lehet, akinek már volt dolga rezgős csiklóizgató eszközzel, és az bejött, mert akkor a játék mindenütt kifejti jótékony hatását, pláne ha az illető élvezett már el hüvelyi úton.

Aki bevállalósabb, anális szex közben is kipróbálhatja a játékot, hogy a hüvelyben csak a vibrátor legyen. Én megtettem, és a G-pontnál ugyanazt a csiklandós, bizsergető érzést éreztem, ami egy kis plusz csiklóizgatással (ekkor is mozgattam a csiklómnál a játékot a rezgésen túl) nagyon jó élményeket nyújtott. Azonban ide is érvényes, hogy a csiklómnál például a kezemmel jobb hatást tudok elérni, mint a rezgéssel, így igazából egy sima rezgős rúdvibrátor is megfelelt volna erre a célra a hüvelybe. Akinek azonban a fentebb említett feltételek teljesülnek, az anális aktust is izgalmasabbá teheti ez a játék.

A férfiak számára is nyújt plusz élvezetet a játék együttlét közben, mivel a rezgés a hüvelyben a péniszt is stimulálja. Ebből a szempontból nekünk a „kutyapóz” jobban bejött, mert így a pénisz alsó részével érintkezik a játék, ami érzékenyebb terület a férfiak számára.

A Satisfyer Double Joy is okos eszköz, így telefonról, Bluetooth kapcsolaton keresztül a Satisfyer applikáción belül könnyen irányítható. Ez azért is jó, mert nem kell a lábad között vagy kettőtök között nyúlkálni, ha menet közben szeretnél állítani a fokozaton. Emellett az applikáción belül megannyi különböző ritmusú és erősségű program közül választhatsz, vagy létre hozhatod a saját programodat is.

Satisfyer Connect App - hogyan használd

Az új Satisfyer Connect alkalmazás mérföldkő a modern szerelmi élethez! Az összes, Bluetooth kapcsolattal rendelkező Satisfyer szexjáték csatlakoztatható az ingyenes alkalmazáshoz. Az app lehetővé teszi az interneten keresztüli kommunikációt és interakciót, akár izgalmas élő közvetítés-funkcióval kombinálva. [...]

Neked is van szexjátékszered? Megosztanád tapasztalataidat olvasóinkkal fotóval vagy akár anélkül? Az alábbi link segítségével ezt rendkívül egyszerűen megteheted! Véleményed segíthet másoknak, hogy megtalálhassák a számukra ideális játékszert.  Termékteszt feltöltése >>>

Termékteszt feltöltése