Keresés

3. Vibrátor Info Anonim Suna verseny

Egyelőre még semmi okunk az időjárásra panaszkodni, de "közeleg a tél..."  és előbb vagy utóbb, de beköszönt a zimankó is. Ezért úgy döntöttük, hogy hozunk egy kis izgalmat a hideg őszi, téli napokba és a bevállalós olvasóink segítségével felforrósítjuk egy kicsit a hangulatot.

Az "Anonim Suna" rovatunkba folyamatosan érkeznek huncut lányoktól, nőktől, anyukáktól fotók, hát most legyen ennek tétje is! 

Meghirdetjük a
Vibrátor Info harmadik "Anonim Suna"
szépségversenyét!

Hogyan indulhatsz a versenyen?

1. Készíts fotókat

Készíts magadról néhány képet, vagy kérd meg a párodat, hogy fotózzon le. Annyit, és úgy mutatsz meg magadból amennyit jól esik, de mivel "Anonim Suna" versenyről van szó, így a puncidnak mindenképpen szerepelnie kell a képeken. (Ha takarni szeretnél arcot, tetoválást, stb, azt még a feltöltés előtt tedd meg.) 

A másik fontos dolog, hogy a fotók eredetiségét igazolnod kell. Így tudjuk kivédeni azt, hogy netről letöltött, lopott, "kamu" képek ellen kelljen versenyezned. A nevezett képek közül, legalább egy fotón szerepelnie kell az a "Vibrátor Infó Anonim Suna verseny" feliratnak (egy papírra, vagy a testedre írva) vagy a fotón szerepelnie kell a weboldalunknak, vagy ennek a képnek. (mobilon, laptopon, tableten)

Igazold a kép eredetiségét

2. Töltsd fel a képeket az oldalra

Az elkészített fotókat az oldal alján tudod feltölteni, egyszerre akár többet is. A leírásban írd le néhány mondatban, hogy miért jelentkeztél a versenyre vagy hogy mit kezdenél a nyereményeddel.

A versenyre teljesen anonim módon tudsz jelentkezni, kizárólag az e-mail címedet kell megadnod. Ez természetesen nem fog az oldalon megjelenni, csak a kapcsolattartás miatt szükséges. A nyertest a megadott címen fogjuk kiértesíteni, és te is ez alapján tudsz hivatkozni a feltöltött fotóidra.

A nevezési határidő 2021. november 30. (A képeket eddig tudod feltölteni az oldalra)

A beküldött fotók, minden esetben elbírálásra kerülnek. Amennyiben nem felelnek meg a tartalmi, vagy formai követelményeknek, úgy nem vehetnek részt a versenyben. A képeid elfogadásáról, vagy elutasításáról e-mailben értesítünk. Amennyiben a feltöltés elutasításra került, a jelentkezési határidő végéig lehetőséged van pótolni a hiányosságokat.

3. Nyerd meg az okos, hanghullámos csiklóizgatót!

Az Erotika Shop Szexshop jóvoltából a 3. "Anonim Suna" verseny nyereménye egy okos Satisfyer csiklóizgató! A nyereményt az a résztvevő fogja megkapni, akinek a képei a legtöbb szavazatot kapták. 

Sstisfyer Dual Love - okos csiklóizgató

A fotók a feltöltés sorrendjében, folyamatosan fognak megjelenni az oldalon és a Twitter oldalunkon. A szavazás 2021. december 3-től december 15-ig tart. Ez idő alatt lehet a versenyben részt vevő képekre voksolni. A szavazás a weboldalunkon zajlik, egy látogató egy nap, egy jelentkezőre, csak egy szavazatot adhat le. A szavazatok számát a verseny végéig titkosan kezeljük, így a látogatók nem ismerhetik a verseny állását. Az eredmény és a szavazatok száma a verseny lezárásakor kerül közzétételre.

(A versenyzők minden nap értesítést kapnak a saját pontszámukról. A szavazás lezárása után, a győztest e-mailben fogjuk értesíteni.)

Nevezz az Anonim Suna szépségversenyre!

Kedvet kaptál? Kipróbálnád milyen lehet megmutatni magad teljesen anonim módon, és nem mellesleg megnyerni a fődíjat? Ne habozz, jelentkezz a versenyre.

A versenyre az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni, a fentiek figyelembe vételével. A jelentkezésedet minden esetben visszaigazoljuk e-mailben.

A nevezési határidő 2021. november 30. 24:00

Jelentkezési lap

Töltsd ki az alábbi adatlapot, és add hozzá a feltölteni kívánt képeidet. Több képet is kiválaszthatsz, amiket egyszerre tudsz feltölteni. A fotók minden esetben előzetes elbírálás után kerülnek megjelenítésre.

Amire mindenképpen figyelj!

  1. Igazold a képek eredetiségét a fenti módszerek valamelyikével!
  2. Amennyiben ki szeretnél takarni részeket, azt még a feltöltés előtt tedd meg!
  3. A leírásban írj egy pár szavas bemutatkozást, és hogy miért indultál a versenyen!
  4. Olyan e-mail címet adj meg, amin el tudunk érni, hiszen ezen keresztül fogunk tudni értesíteni.

Feltöltés után, már nem tudsz módosítani a szövegen, vagy változtatni a képeken!

(ezzel a névvel fognak megjelenni a fotóid az oldalon)
(az oldalon nem jelenik meg)