Keresés

Nature Skin szexjátékszerek

A szexjátékszerek rendkívül változatosak. Természetesen készülnek nőknek, férfiaknak, pároknak szánt kényeztetők, de változatos funkciókkal, anyagokkal és formákkal is találkozhatunk. Egyes játékszerek, megjelenésben teljesen eltérnek a természetes formáktól. Műpéniszek (dildók), vibrátorok melyek egyáltalán nem hasonlítanak egy péniszre, férfi kényeztetők melyeknek nincs punci formájuk. Átlátszóak, színesek, különleges anyagokból készülnek vagy éppen meglepő formákkal rendelkeznek.

De a szexjátékszerek között van egy nagyon népszerű irányvonal, mégpedig az élethű szexjátékszereké

Élethű szexjátékok bőrszerű anyagból

Mind nők, mind férfiak számára készülnek életű kényeztetők. Az igazán jó minőségű játékszereknél ez nem merül ki abban, hogy ránézésre valóságosnak tűnnek. Az élethű kényeztetők kedvelői a valósághű szexélményt keresik, ezt pedig akkor tudja megedni egy szexjátékszer, ha minél több paraméterben közelít egy valóságos péniszre, puncira...

Éppen ezért a gyártók arra törekednek, hogy ezek az eszközök minél jobban hasonlítsanak ez eredetire. Élethű a formájuk (sokszor akár pornócsillagokról mintázzák ezeket), a színük (vannak melyeket kézzel festenek meg), valósághű a tapintásuk, az állaguk.

A Nature Skin (Természetes Bőr) szexjátékok egy speciális cyber skin anyagból (TPE) készülnek, melyek maximálisan bőrszerű érzést keltenek.

Szexjátékszerek anyagai - 1. rész: TPE

Nagyon sok kérdést kapunk a szexjátékszerek anyagára vonatkozóan. Melyik a jó, melyik a jobb, vagy hogy melyiket ajánljuk. Cikksorozatunkban elsőként a TPE anyagot mutatjuk be, mint a szexuális segédeszközök egyik népszerű anyagát. [...]

Nature Skin termékek között megtalálhatod az élethű dildókat (kisebb és nagyobb méretekben) életű vibrátorokat, műpuncikat, de gyártanak élethű péniszköpenyeket is, melyeket felhúzva igazán kielégítő élményhez juttathatod a párod.