Keresés

Termékteszt: Nature Skin kéjgolyók

A kéjgolyók, más néven ikergolyók, gésa golyók körül számtalan tévhit van az emberek tudatában.Gyógyászati, mintsem erotikus célú a felhasználásuk. A Nature Skin termékek egyike ez a játékszer, de mielőtt bemutatnám pár szóban, összeszedtem pár gondolatot a kéjgolyókról.

Mi a jó gésa golyó? Időnként lágyabb, esetenként kimondottan kemény anyagból készült, egy madzaggal egymáshoz erősített páros golyó, melyet a hüvelybe kell felhelyezni. A két golyó üreges, belsejükben kisebb, általában fém golyók találhatók. Ez az ingerület egy rezgést hoz étre, mely a sejteken át eléri a nemi szerv többi részét és szexuálisan felhangolt állapotba hozhatja használóját. Vizelettartási panaszok és szexuális izmok fittségét szolgálja. Természetesen vannak, akik már a használatától orgazmust érnek el, de folyamatos használata erőteljesebb élményt nyújt az izmok edzettsége által.

Milyen golyót érdemes választani? Semmiképp sem krómmal, vagy egyéb bevonatút, mert lepattog, ledobja magáról. Érdemes olyat beszerezni, amely egybe van öntve, magyarul nem szakad ketté, semmiképpen sem ragasztottat. Fontos a design, de nem minden fanatikusság.

Milyen alakút érdemes választani? A tojásdad alakú a legideálisabb, mert a hüvely izomzat körbe fonja, míg a kör alakú csupán két irányból érintkezik a hüvely falával. A tojásdad azért is jobb, mert a tamponhoz hasonlóan keskeny a feje, könnyebb a fejhelyezése, mint egy szabályos kör alakúnak.

Hogyan kell felhelyezni? A gyakorlatlanok számára az egyszerűség elvét követve ugyan úgy, mint egy átlagos tampont. De!! Nem szabad feldugni olyan mélyre, mint a tampont, mert annak az a funkciója, hogy észrevehetetlen legyen és itt, ebben az esetben pont az ellenkezője a cél! A gésa golyót használók egy része nem érez semmit. Ennek a helytelen használat az oka, mivel a hüvely alsó harmadában kell használni. A felső harmadban nincsenek érző idegek. Érdemes figyelni, hiszen síkosítót kell használni, szárazon nehéz dolga van a golyóknak.

Hol vásárolható? Gyógyászati segédeszköz boltokban és szex shopokban. A választékért kattints!

Hogyan kell használni? A felhelyezés után automatikusan rászorítanak az izmok, természetesen vannak erre kidolgozott tornák, speciális technikák. De mint mindennél, itt is az egyszerűség a fontos. Minden vállalkozó kedvű hölgy türelemmel legyen, legalább három hónapot adjon magának, hiszen sikeres eredményeket a fokozatosság elvén lehet elérni. A férfiak is bekapcsolódnak a történetbe, mivel az előjáték során is szerepe lehet a golyók használatának, hiszen feltüzelő látvány lehet egy férfi számára, amikor a kitárt lábú hölgyből golyók bukkannak elő.

Mi a funkciója? Miért jó? A kor, a súlyfelesleg, környezeti tényezők hatására, szülés után és egyéb, nőgyógyászati problémák, akaratlan vizelettartási panaszok hatással vannak a szervezetre és testre. A medenceizomzat meggyengül. A golyók lényege a szorító érzés, reflex, amit a hüvely vált ki. Hosszas, türelmes edzésprogrammal az inkontinencia is megszüntethető. A közhiedelemmel ellentétben a golyók méretét nézve érdemes nagyobbakkal kezdeni, hiszen ezekkel lehet elérni azt a szintet, amivel a kisebbekkel már mesterei lehetünk a technikának. Egy újszülött gyermek is nagyobb tárgyakkal ismerkedik meg először, lát rá a világra és nem LEGO kockákkal kezdi felfedezőútját!

Nature Skin gésagolyók

Miért pont a Nature Skin? Mert egyszerű, mint az egyszer egy!! A Nature Skin egyfajta védjegy a piacon, hiszen olyan termékek vannak a repertoárban amelyek az igazi bőr érzetét szeretnék kelteni a felhasználójában. A dildókhoz, vibrátorokhoz hasonlóan, minden használat és tisztítás után meg kell várni míg kiszárad, majd azután hintőporral befedni, tárolni. Sokkal természetközelibb, mint egy Hello Kitty-s vagy fémes tapintású. Kezdőknek és haladóknak egyaránt intim használatot biztosít!

Mik a paraméterei? A kör alakú golyók átmérője 3,5cm, hosszuk zsinórral együtt 24cm.

Mi az, ami jó ebben a termékben? Nem csak a Nature Skin összeállítás, de maga az öntés is, hiszen nem ragasztott. Nem kell félni attól, hogy elszakad. Aki gésa golyó felhasználásra adja a fejét, strapabíró terméket kell, hogy válasszon a tanulási időszakra. Az egyszerűbb jobb elvét követve ideális választás. Természetközeli színében, illatában és anyaghasználatában.

Mi az, ami nem tetszett?! Többnyire ismeretlen és misztikus a gésagolyók megítélése. Mint minden intim, testet lelket ápoló téma, ezt sem lehetne pár szavas, pontokba szedett tájékoztatóban ecsetelni, viszont egy kisebb könyvecskét megért volna a gyártó részéről, hogy mégis mi az, amit a kezünkbe fogunk, számunkra ez miért is jó. Bár ez egyetlen forgalmazó esetében sem történt meg, a használati utasítás nevével ellentétben semmitmondó, használhatatlan, ami egy kezdő számára bosszantó.

Összegzés – A golyók használatáról számtalan cikk kering az interneten. Mindenki maga felelősségének tudatában adja a fejét egy ilyen termék megvásárlására – ami megjegyzem, cseppet sem helytelen, haszontalan. Hogy intim torna vagy gésa golyó? Vagy mind kettő? PC izom gyakorlat? Úgy hiszem, érdemes a témában írt könyvek elolvasása, a netes fórumok mellőzése, mivel minden test más és más. Ahogy nincs két egyforma tojás, úgy élvezet, esemény sem. A fórumok többet árthatnak ebben az esetben, mint használhatnak, többségük riasztó, lelombozó, csupán az álló víz felkavarására szolgálnak. Nem csodaszer, csoda tárgy, de hasznos! Főleg, ha ilyen finom tapintású. selymes darabot választasz! Piros pont jár a nature skin borításért, viszont nagy fekete az alapos tájékoztató hiányáért, ami valljuk be, egy ilyen termék esetében komolytalanság. 4/5 pont

Neked is van szexjátékszered? Megosztanád tapasztalataidat olvasóinkkal fotóval vagy akár anélkül? Az alábbi link segítségével ezt rendkívül egyszerűen megteheted! Véleményed segíthet másoknak, hogy megtalálhassák a számukra ideális játékszert.  Termékteszt feltöltése >>>

Termékteszt feltöltése