Keresés

Termékteszt: Élethű dildó - Nature Skin (1. rész)

Amikor először kézbe fogtam a realisztikus dildót, kissé sokkolt, hogy a borítás, ami fedi ezt a játékot, egy az egyben a bőr utánzata, és csak ekkor értettem meg igazán, mit jelent a nature skin kifejezés. Nem hiába a védjegy, hiszen úgynevezett cyber anyag fedi, ami olyan selymes és puha, mint a valós bőr. Az életszerű kifejezést több terméknél is olvashatjuk, de valójában itt lesz hiteles ez az állítás!

Csomagolás – a Nature Skin termékek csomagolása nem tér el a szokványos szex boltokban található termékekétől, de a borító ez esetben megtévesztendő lehet azok számára, akik a “burok” alapján ítélkeznek. A gyártó nem fektetett akkora hangsúlyt a kezdetlegesnek mondható külső burokra, ami valahol hiba, mivel egy minőségi termékről van szó, ami alatt nem csak a természetközeli külsőt, de élményt is értem. Viszont piros pont jár azért, hogy nem bujtatták teljesen a dobozba, így a kíváncsibbak szemrevételezhetik már csomagolás előtt is, ugyanis a készítők mottója “Try me – buy me” ! A mellékelt termékminta alapján bárki megérintheti, megtapinthatja és érezheti ezt a természetes bőr élményt.

Élethő dildó Nature Skin anyagból

Natre Skin család – mivel egyedülálló kollekcióról van szó, fontos tudni, hogy a termékhez mellékelt kis adag vízalapú síkosító és ápoló púder a hosszan tartás érdekét szolgálja, ugyanis akkor őrzi meg valószerű állapotát a termék, ha megfelelően van ápolva. Minden tisztítás után szükséges megvárni, míg kiszárad, majd babahintőporral kell megszórni és tárolni. A használati utasítás idegen nyelvű, csupán a kartondobozon van egy matrica némi magyar szöveggel. A népszerűbb idegen nyelvek mindegyike megtalálható mind a síkosítón és a tartozékokon.

A termék – Puha és rugalmas, enyhén bordázott, nem vonz semmiféle szennyeződést. Gyorsan, egyszerűen tisztítható, problémamentes a használta mind az ágyban és a zuhanyzóban. Természetesen mindenképpen ajánlott a vízbázisú síkosító használata. A nagy herék jó kapaszkodók azoknak, akik maszturbálnak, illetve kényeztetés során is helyt állnak. Jó a fogása, így számos lehetőséget ad arra, hogy a testet és a közös játékot is felfedezze a felhasználó. Nincsenek zavaró gombok, illesztések, diszkrét és valóságos. Természetes a forma, és ami igazán megnyerő az a felület, ami beborítja. Hangsúlyos a makk rész, a színe is hozza a nature élményt.

Típus – realisztikus dildó
Kialakítás – rugalmas
Teljes hossz – 20 cm
Átmérő – 4,5 cm
Anyag – élethű (cyber skin)
Egyéb jellemző – erezett felület, herékkel, makkal
Kiknek ajánlott: közép haladóknak, haladóknak

Összegzés – Nem találtam olyat, ami kifogásolható lehetne a termék minőségét illetően, de nem elfelejtendő, hogy síkosítóval használandó és a tárolásra is figyelni kell, nem elég egy cipős dobozba az ágy alá dobni. Mivel a párom méreteit idézi, így bekerült a kedvenceim közé, nem kizárt, hogy számtalan alkalommal fogom használni. 4/5 pont