Keresés

Olvasói teszt: Nature Skin - Gyengéd szerető vibrátor

Néhány hete vásároltam az ErotikPláza webáruházban a “Gyengéd szerető” névre keresztelt vibrátort. Mivel a kiszolgálással 100%-ig meg voltam elégedve, és a választott termék is beváltotta a hozzá fűzött reményeket, (és mert ilyen szépen kértetek 🙂 ) úgy döntöttem megosztom a tapasztalataimat.

Mivel előtte is volt már jó néhány vibrátorom, és egyéb játékszerem, pontosan tudtam hogy milyen legyen a legújabb szerzemény. Szerettem volna egy nagyobb méretű, valósághű formájú és anyagú dildót, vagy vibrátort. A rezgés számomra másodlagos szempont volt, egyaránt nézegettem a vibrációs és vibráció nélküli eszközöket is. A Nature Skin anyagról azt olvastam, hogy egy olyan selymes és puha, mint a valódi bőr, úgyhogy elég hamar a Nature Skin anyagból készült játékszereknél kötöttem ki. Mivel mind a mérete, mind a formája, mind a természetesnek ható anyaga megfelelőnek tűnt, megrendeltem a “Gyengéd szerető” nevű vibrátort.

A csomaggal már másnap csengetett is a futár. Szállítási díj nem volt.

A termék csomagolása teljesen rendeben volt. Semmi extra, egy Soft GIANT feliratú papír doboz, amin (ahogy szexuális segédeszközöknél megszokott) egy meztelen lány fotója, és a doboz ablakán át látható a tényleg nem kicsi, de ugyanakkor – a neve szerint – “gyengéd” szerető. A méretre nem lehet panaszom, ez már az első pillanatban látszott. A vibrátor teljes mérete 26cm, az átmérője kb 5,5cm. A hasznos, mondjuk úgy “bevethető” hossza az kb 20-21 cm. Pont ekkorát szerettem volna.

Kézbe véve tényleg egész életszerűnek hatott, bár akkor még a védő fólia is rajta volt. Arra is emlékszem, hogy a dobozt kibontva kifejezetten kellemes illattal találkoztam, ami mint tudjuk sok szexuális segédeszközről nem mondható el. Szóval egy szóval: első benyomás rendben volt.

Rutinosan, óvatosan kibontottam a védő fólia alját, hogy az elemeket be tudjam helyezni, és ki tudjam próbálni hogy működik e a rezgőkéje. Az igaz, hogy nem volt elsődleges szempont a vibráció, de ha már vibrátort vásároltam, akkor nem árt ha működik is.

A legegyszerűbb, és legelterjedtebb megoldást alkalmazták az elemek behelyezésére A kis műanyag kupak a végén lecsavar, a két darab ceruza elem becsusszan, kupak visszacsavar. Ugyanennek a kupaknak a tetején található egy nyomgomb amivel lehet a vibrációt négy fokozatban állítani. Miután az elemeket behelyeztem, bekapcsoltam az új játékszert. Felberregett a vibromotor. A vibráció erőssége is kielégítőnek bizonyult, és a hangjával is meg voltam elégedve.

Csak miután ezt kipróbáltam, aztán vettem le róla a teljes védő fólia borítást. (Ezt a techinkát ajánlani tudom mindenkinek) Kézbe véve tényleg nagyon kellemes volt a tapintása. Puha meleg selymes, és tényleg bőrszerűnek hatott. Már biztosan tudtam hogy megtaláltam azt amit kerestem…. 🙂

És tényleg így volt, azóta is nagyon elégedett vagyok vele. Igaz hogy a “szeretőm” nem tud különböző ritmusokat játszani, nem digitális a kezelőszerve, de ez engem egyáltalán nem zavar. Sőt sokszor be sem kapcsolom használat közben.

Sokszor elhangzik, hogy az ilyen játékszereknél mindenképpen ajánlott valamilyen síkosító használata. Mivel nálam ezek a dolgok mindig nagyon “olajozottan” működtek, arról nincs tapasztalatom, hogy hogyan viselkedik síkosítóval. De ha víz alapú síkosítót használunk hozzá, szinte biztos, hogy nem követünk el nagy hibát.

Amire azonban nem árt figyelni, hogy ez az anyag talán kicsit kényesebb, mint a megszokott anyagok nagy többsége. Használat után langyos szappanos vizes tisztítás, majd szárítás. Ha teljesen megszáradt, vékony rétegben be kell hintőporozni, amit mellékelnek is a csomagolásban.

Bárkinek ajánlani tudom, vagy őt, vagy a hozzá hasonló többi Nature Skin terméket, aki valósághű formájú, és tapintású vibrátort szeretne.

Barbi