Keresés

Termékteszt: Élethű dildó - Nature Skin (2. rész)

Tegnap este alkalmam volt használni a Nature Skin élethű dildóját. A már sokszor felcsendült – síkosító használata mindenképpen ajánlott∗ – mondat, most igazán indokolt, főleg, ha az illető olyan szűk méretekkel rendelkezik, mint én. Minderre ha nedves állapotban is vagy, szükséged lesz, mert ahogy a termékleírásban is van: hangsúlyos makkal rendelkezik. 

Ami magával ragadt ennél a hancúrbotnál az az illata és a tapintása. Arról nem is beszélve, hogy a mérete – 20 és 4,5 cm – impozáns volt már első látásra is. Meglehet az erőteljes használat okozta, de sajnálattal tapasztaltam, hogy miután véget ért az aktus, hártyaként vált le itt-ott egy-két helyen a nature skin bevonat. Ezt a mosás és szárítás valamelyest kompenzálta, de mivel egyetlen termék esetében sem tapasztaltam korábban hasonlót, felvetődött bennem a nature skin időtállósága. Hogy mi ebből az igazság és mi nem, a válasz a közeljövőben lesz meg. Alul csatoltam képeket a termékről használat után.

Ami tetszett – a kézbe foghatóság, a méret, a kinézet, az állag, a hajlékonyság, herék és az illat(a)
Ami nem tetszett – az első használat utáni “mállás”, hártyaszerű kopás
Mi volt az első benyomásom?! – katt! 
Pontozás – 4/5

∗A síkosítással nem érdemes viccelődni! Kizárólag speciális síkosító készítményt szabad használni, mert ellenkező esetben hüvelyi fertőzéshez és gombásodáshoz vezethet, mivel a lent felsorolt szerek pH értéke semleges vagy lúgos mivolta miatt nem kompatibilis a hüvely pH értékével. Sokan a kézen fekvő háztartásban található anyagokkal helyettesítik a síkosító géleket, és tojásfehérjével, babaolajjal, parafin olajjal, testápoló krémmel és házi zsírral segítenek magukon. Nagy hiba!