Keresés

Luca kipróbálta az ajándék vibrátort

Luca (Every1sfavcouple) az augusztusi uborkaszezon játékunkban villantott egy ubis-puncis képet. Miután megkapta a az ajándék Nature Skin vibrátort, meglepett minket egy átfogó véleménnyel a termékről. Sőt néhány fotóval is megfűszerezte.

Sziasztok! Every1sfavcouple vagyok/ vagyunk :D

Aki nem ismerne, mi egy pár vagyunk, aki a twitteren tevékenykedik, amatőr pornóval foglalkozunk.

Augusztusban jelentkeztem a vibrátorinfo uborkaszezon nevű játékára, ahol egy Nature Skin Real Vibe vibrátort lehetett nyerni. Erről fogjátok hallani a véleményem.

A szállítás nagyon korrekt volt, 3 nap alatt meg is jött. Teljesen diszkrét volt, csomagpontba is lehetett rendelni.

A doboza tipikus vibridoboz, a termék, és egy csöcsös néni :D. Ezzel különben semmi gond nincs. Láthatjuk még rajta a vibrátor különböző funkcióit. Ezekről majd később. Kibontás után egyből a vibri fogadott nylon csomagolásban. Őszinte leszek, kb. 10 percig tartott kibontani, a csomag nagyon ragadt a vibri anyagához, de ez az idő lehet hogy csak az én szerencsétlenségem. :D

Miután sikerült kihámoznom, elkezdtem tapogatni, szagolgatni (ne kérdezzétek), nézegettem hogy milyen is a cucc. Első szavam az volt a páromhoz, hogy "aztakurva". Naggggyon jó az anyaga. Az elemtartónak az anyaga kicsit gagyi műanyag, de végül is nem ez a lényeg.

Nature Skin vibrátor elemtartó

Miután lecsavartuk az elemtartó tetejét, berakhatjuk a 2 darab AA-s elemet, ami egyébként nincs a csomagolásban. a tető visszarakása után már választhatunk is a 7 féle vibrációs program közül, amit az elemkupakon lévő gombbal tudjuk megtenni. Van itt erős rezgés, gyenge rezgés, csillapodó rezgés, "minden mint a búcsúban". Én leginkább a sima rezgéseket használtam csak, nem szeretem túlbonyolítani a maszturbálást. Nyilvánvalóan nem csak vibrátornak, hanem dildónak is lehet használni a cuccot. Erre a célra is tökéletes. Ez az anyag tényleg isteni. Volt már dolgom pár dildóval, ez után azok szerintem a kukában landolnak. (Na jó nem :P) Ez nem fáj, nem feszít, nem szúr. Teljesen jó. Tényleg élmény vele masztizni.

Az egész cuccal egyetlen egy bajom van, de ez is csak a személyes problémám. Az Esztétika. Tudom, sok embernek nem számít, mi van a puncijában, én szeretem ha szép fasz járkál bennem, illetve szeretem a számba is venni, szóval ez így nekem fontos.

Ettől függetlenül a terméket mindenképpen ajánlani tudom. Nagyon olcsó cucc, és ezért a pénzért, szerintem ez a legjobb választás, akár kezdő játéknak, akár a haladóbbaknak a gyűjteménybe,

Luca